Шта је нетачно ? Да не умете да наведете изворе ?Ti sto pises je netacno
namerno pises neistine
Шта је нетачно ? Да не умете да наведете изворе ?Ti sto pises je netacno
namerno pises neistine
To sto pises je netacnoШта је нетачно ? Да не умете да наведете изворе ?
Ово је тема о преводу ЈС под називом Нови Свет, а не о другим преводима.To sto pises je netacno
Gde je vas prevod nemate ga.
Prisvajate tudje
kako koje, pa judina poslanica 🤣Koje apokrife?
Теби сметају чињенице да ни кад браните ваш превод не умете да га одбраните. Пишете неке изворе за превод које ни сами нисте користили.To sto pises je netacno
Какви апокрифи у Вуковом преводу ?kako koje, pa judina poslanica
Нови свет?"Превод Нови свет је тачан и лако разумљив. До данас је у целини или делимично објављен на преко 100 језика. Одштампано је преко 170 милиона примерака."http://www.jw.org/sr-cyrl/публикације/свето-писмо/
ово тумачење је нетачно, и никада није био прихваћен од стране реномираних теолога и стручњака за свето писмо.
ако грешим, молим за доказ
to je odvalila ranije nakon 20 puta čitanja biblijeКакви апокрифи у Вуковом преводу ?
em si moderator em lazes i vredjasto je odvalila ranije nakon 20 puta čitanja biblije.
nit vređam, nit lažem, nit se rugam.em si moderator em lazes i vredjas
sad lepo obrisi uvrede
procitala sam celu Bibliju vise od 20 puta to je bilo pre deset godina
a ti ostani neuk
i rugaj se znanju i dalje
lazes i rugas senit vređam,
Da, vidi se da izmišljaš i da nemaš pojma o Bibliji.vidi se ko laze
I ti izmisljas to ti je na castDa, vidi se da izmišljaš i da nemaš pojma o Bibliji.
važiI ti izmisljas to ti je na cast
jer i ti ne znas sta su apokrifi kao tvoj kolega
Ti izmišljaš da postoje apokrifi u prevodu Daničić-Karadžić. I ne priznaješ cijelu Bibliju već samo onaj dio koji ti je skrojio Luter.I ti izmisljas to ti je na cast
jer i ti ne znas sta su apokrifi kao tvoj kolega
postoje a ti ne znas sta su apokrifie apokrifi u prevodu Daničić-Karadžić.
Pa navedi koji.postoje a ti ne znas sta su apokrifi
ne zanima me da te poducavamPa navedi koji.
Znači, ne znaš nego samo pričaš napamet i klevecešne zanima me da te poducavam
priznajem ocelu Bibliju a sto vi ne
До сад ти није сметало да подучаваш на форуму, шта ти је одједном ?ne zanima me da te poducavam
Poducavam iskrene dobre ljude.До сад ти није сметало да подучаваш на форуму, шта ти је одједном ?
Tи се правиш да не видиш чињенице, о томе се ради. Аргументи су ти јасно предочени али очигледно да не вреди.Poducavam iskrene dobre ljude.
A necu nikoga ko me klevece.
Ne vredi vama objasnjavati nistaTи се правиш да не видиш чињенице, о томе се ради. Аргументи су ти јасно предочени али очигледно да не вреди.
Обрнуто, не вреди теби предочавати чињенице када не желиш да их видиш.Ne vredi vama objasnjavati nista
i to je to
ucite sami
ja znam