Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.771
``Cigani, narkomani, ******, lezbejke, jevreji.......nisu ljudi.``...
...ti si beshe taksista?
Da, ja bese taksista al neznam cemu to povezivanje ? CIGANI - ko moze da ih voli osim majka. Svakodnevna slika na ulicama grada gde brisu sofersajbne, kradu, prose.....itd a retko skoro nikako necete videti nekog cigu da je npr dr nauka, ing ili da ima nekakvu titulu [ima i taksista]. NARKOMANI - o ovome netreba komentarisati, ajmo dalje, ****** - zar pored ovoliko lepog zenskog sveta, a po mom misljenju najlepseg u Evropi da imaju potrebe za istim polom ? Zahvaljujuci njima je i nastala AIDS. Nek mi neko kaze da je ok biti *****. LEZBEJKE - takodje isti komentar kao i za pedere, JEVREJI - dok vi radite po dva posla, crncite od jutra do sutra, nebrinite. Ima neko ko ce i to sto ste teskom mukom zaradili da okrnji. Razne navlake za kredite, putovanja, kola, kesh kredite i sl su mamac za lakoverne. Sve banke drze jevreji kao i 60 % svetskog kapitala. Oni nam uzimaju nase zaradjeno, biraju organe vlasti, prave zakone po svom kriterijumu, prave ratove......i jos mnogo toga. Pa zar nam takvi trebaju ? Znam da ce ovaj post da mnogi kritikuju jer ovo sto sam ja napisao je "pogodak u oko" mnogima !