Novi spomenik u Bg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
``Cigani, narkomani, ******, lezbejke, jevreji.......nisu ljudi.``...

...ti si beshe taksista?

Da, ja bese taksista al neznam cemu to povezivanje ? CIGANI - ko moze da ih voli osim majka. Svakodnevna slika na ulicama grada gde brisu sofersajbne, kradu, prose.....itd a retko skoro nikako necete videti nekog cigu da je npr dr nauka, ing ili da ima nekakvu titulu [ima i taksista]. NARKOMANI - o ovome netreba komentarisati, ajmo dalje, ****** - zar pored ovoliko lepog zenskog sveta, a po mom misljenju najlepseg u Evropi da imaju potrebe za istim polom ? Zahvaljujuci njima je i nastala AIDS. Nek mi neko kaze da je ok biti *****. LEZBEJKE - takodje isti komentar kao i za pedere, JEVREJI - dok vi radite po dva posla, crncite od jutra do sutra, nebrinite. Ima neko ko ce i to sto ste teskom mukom zaradili da okrnji. Razne navlake za kredite, putovanja, kola, kesh kredite i sl su mamac za lakoverne. Sve banke drze jevreji kao i 60 % svetskog kapitala. Oni nam uzimaju nase zaradjeno, biraju organe vlasti, prave zakone po svom kriterijumu, prave ratove......i jos mnogo toga. Pa zar nam takvi trebaju ? Znam da ce ovaj post da mnogi kritikuju jer ovo sto sam ja napisao je "pogodak u oko" mnogima !

Da, ja bese taksista al neznam cemu to povezivanje ?

tome sto su takstiti i GSP vozaci najveci cobani u saobracaju.

itd a retko skoro nikako necete videti nekog cigu da je npr dr nauka, ing ili da ima nekakvu titulu [ima i taksista].

:):):)
a ti se svakodnevno susreces sa doktorima nauka i inzinjerima kvantne mehanike i magistrima astronomije :D:D

NARKOMANI - o ovome netreba komentarisati,

ne treba, treba ih zgaziti

ajmo dalje, ****** - zar pored ovoliko lepog zenskog sveta, a po mom misljenju najlepseg u Evropi da imaju potrebe za istim polom ?

taksisto....
***** je genetski poremecaj, nije slobodna volja.

Zahvaljujuci njima je i nastala AIDS.

a joj, sta cu sve ovde procitati.....pa imas li ti osnovno obrazovanje?

JEVREJI - dok vi radite po dva posla, crncite od jutra do sutra, nebrinite. Ima neko ko ce i to sto ste teskom mukom zaradili da okrnji.

ako je tacno - na te jevreje mozes da budes samo ljubomoran.

Sve banke drze jevreji kao i 60 % svetskog kapitala. Oni nam uzimaju nase zaradjeno, biraju organe vlasti, prave zakone po svom kriterijumu, prave ratove.....

pa pa pa paranoja.....

Znam da ce ovaj post da mnogi kritikuju jer ovo sto sam ja napisao je "pogodak u oko" mnogima !

ma jok.
s ozbirom da pripadas grupi taksista, sasvim je normalno da imas takvo primitivno misljenje....

Obersturmfuehrer, kao prvo neznam uopste zasto povezujes zanimanje taksiste sa ovom temom a jos manje sa cobanima u saobracaju ? Mnogi bi eto da budu taksisti kao sto cujes u medijima ali jbg nemoze. Kao drugo, stvarno se svaki dan srecem i sa dr nauka i sa cigansturama, narkomanima i ostalom bagrom. I neznam sto se na to prozivas kad i sam znas da je tako. Narkomane preskacem a to sto je ***** genetski poremecaj.....ma boli me Q. Hitler je te poremecene slao u gasnu komoru da se nebi razmnozavali debili i da bih imao cistu rasu a ti podrzavas tj odobravas. Sta sad treba da mislim o tebi ? Da nisi i ti jedan ????? Jevreje mogu samo da mrzim, to je tacno, i kada bi ih svi mrzeli kao ja njih na ovim prostorima nebi bilo. Al jbg nisu svi kao ja. Ima ih i kao ti. A dal imam privitivno misljenje.......to je diskutabilno. Realno jeste, u svakom slucaju. A ti zivi u 21 veku i razmisljaj o genetskim poremecajima, kreditima, kamatama, ravnopravnosti rasa......i da sad prekinemo sa ovim jer ovo je tema o spomen ploci onom cigancetu pa da je nekvarimo. Pozdrav !

Dok su svi "kao ti" tako ce nam i biti. Nalalost, 20 % stanovnistva ima samo za jedva jedan obrok dnevno dok neki "jevreji" ostavljaju konobarima 130 eura baksisa [licno uveren], ****** ce da organizuju i dalje gej parade i da se vencavaju [van svake pameti], lezbejke takodje, droga ce se prodavati po osnovnim skolama kao hleb.....itd itd. Naravno, kako vreme ide donece se i novi zakoni kojima ce sve to i da se legalizuje kao npr u Holandiji gde je dozvoljeno da se vencavas sa mackama, psima i papagajima i sl. Nakaradni ljudi nam kroje zivot. Na svu srecu, ima dosta "onakvih" kao ja, koji zive u 15. veku, koji se kako-tako bore za jedan normalan i zdrav zivot nas samih, nase dece i buducih pokolenja. Pozdrav !

Da nepametujemo dalje ovde nego da otvorimo drugu temu gde mozemo i o ovome da razglabamo. Ovo je ipak tema o onom cigancetu koga su ubili skinhedsi i gde g-din Tadic skuplja politicke poene za izbore koji ce se uskoro odrzati. Pozz

Ako mislis na skihendse, nisam taj i neznam nista o njima. Samo kazem gde zivimo i kakva nas buducnost ceka sa "ovima" iz 21 veka. A bas cu da pogledam dali ti skihends-i imaju neki sajt [neverujem]. Ovako iz glave, neverujem da su neka sekta. Znam za jehove.....

Tako je. Samo sto je moj posao castan i posten [ja ga tako obavljam] dok se g-din Tadic sluzi kojekakvim po meni prevarama da bi ostao na vlasti. Uveren sam da nemisli tako o cigancetu kao sto je bio tuzan pri postavljanju spomen ploce. Aj reci da nije tako ?

I jos nesto. Politicki poeni se ne skupljaju. Oni treba da dodju sami od sebe a pre svega zaslugom za nesto uradjeno. Sta osim izjave "neprihvatljivog" resenja za Kosovo smo mogli od njega da cujemo ? Pa i ta izjava je reeeeetka od njega. Kostunica je bar sa tom izjavom postao dosadan i sebi i narodu. Meni, koji se nebavim politikom je vec to utuvljeno u glavu. Tadic je namazan svim bojama i priprema teren za neka buduca vremena. Postavljanje spomen ploce je u njegovoj kafe-pauzi. Da pridobije neki glas roma......

naravno zao mi je decaka roma kome su oduzeli zivot,ali mislim da otkrivanje spomen ploce tom decaku ima za cilj samo dodvoravanje romima i prikupljanje politickih poena DS.ali,bila sam pred zadnje izbore na buvljaku u zemunu (a tamo bas ima roma koji trguju),jedan decak je trcao kroz buvljak i vikao:`ljudi nemojte odlaziti sa ovog mesta,sad ce doci toma da nam prica`:shock:naravno da sam brze bolje napustila to mesto.prema tome,svi politicari duvaju u istu tikvu.

Tacno svi i to nije ok, a najgore je foliranje je da postavis spomen plocu i da ti je koobejagi posebno zao a nemislis tako. Zao je i nama svakog deteta. Ovo je samo dobro smisljen trik za manipulaciju romima. Pozz

Citam ovo,citam-pa moram i da napisem nesto...to sa spomen plocom je politicko sranje,to je svima jasno,providno,a mislim i da kod cigana ne pije vodu,nisu oni mutavi...
Ali veoma brzo je ova tema skliznula u nesto mnogo ozbiljnije i vaznije-kako vidimo jedni druge( i mi beli cigane,i mi neistomisljenici na forumu...)Kad vidim cigancice da prose,dosadjuju...prvo,pre nego sto im nesto dam ili im kazem "bezi"pomislim da bi i oni verovatno vise voleli,da kao moja deca,sede u toploj sobi,jedu cokoladu,igraju igrice...I da ih je neko pitao verovatno bi izabrali pre da se rode kod nekog od nas nego u svom domu...Zbog prirode svog posla srecem ih cesto-ciganke isto dozivljavaju strasnu bol pri porodjaju,njihova deca ih veselo dozivaju da ih vide kroz prozor bolesnicke sobe,placu kada im je majka bolesna i u nasem porodilistu nikada nisu ostavili bebu bez obzira da li je nezeljena,bolesna...
Hocu da kazem,u svima treba prvo sagledati ono osnovno-ljudsku bazu...Bog je predvideo da svi mi ispunjavamo zemaljsku kuglu i da se kroz razlicitosti ucimo ljubavi-a ljubav je osnov vere!A mi ljudi-svih rasa,vera,osobina-mnogo smo daleko od te promisli.MNOGO LAKO PODLEZEMO DJAVOLJEM POZIVU DA MRZIMO JEDNI DRUGE iz raznih razloga.
Cak je i ovaj forum odraz toga-koliko ne umemo da tolerisemo razlicita misljenja.Ako mislis drugacije,pokusacu da te vredjam...meni npr.u glavnom odmah zamere da imam "kompleks male sredine" salju me da cuvam ovce itd...
Bez pretenzija da pametujem,osetih potrebu da ovo napisem...

Kao ovim ciganima sto brishu shoferke na semaforu ili prose nebi davali oni nebi ni radili to shto rade. Logicno. Mi smo krivi shto se sazaljevamo na neradnicima. Nek zapnu tj prionu kao mi na posao i nece biti prosjacenja. Ovako je lako. Stavish dete 2-3 godine i pruzish ruku i nakupish 2-3.000 din dnevno pa i vishe. Pa toliko nezaradjujemo ni mi. Cujem pricu da su izvesni cigani iz kartonskog naselja na neku foru [socijala verovatno-fond solidarnosti ili sl] dobili stan na Cuk padini, Odmah ga prodali [?] kupili Mercedes i posle 10-tak dana ga slupali. Krsh su prodali, pare potroshili i opet zive u kartonskom naselju. Pa jel nam treba u Srbiji takav soj ljudi ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back