Novi protesti širom Srbije: Demolirane prostorije SNS-a u Novom Sadu

Планирали су крвопролиће ратни ветерани, бајкери и студенти спречили а потом се повукли на време, у овоме већ видим убачене елементе УДБЕ и режима и то доста у задња два дана, поготово у НС-у
15 mart je propustena sansa da SnS plati za sve sto su radili za sve ove godine.
Kada tada nisu najureni motkama,tesko ce ovim danasnjim metodama nesto biti postignuto.
......
Juce nisam video nikakve ubacene elemente na strani blokadera,random likovi kojima je prekipelo da ih cacijevska bagra gadja bakljama i vatrometima,ovo danas sa demoliranje sns prostorija deluje kao pecat sluzbe.

U Valjevu su policajci prebili nekog decka a Dacic prica nema brutalnosti.
Posle Vucica ovog odma u aps
Дачек је лутак искривљеног лица. Топ немамо, ипак имамо, нераспакован, монтиран али гланц нов, мало прешао, одржаван у сервису. Тај лик је џубокс у који жвалега убацује жетоне. Већу тежину има лаж брата Рома са зелењака него његово трућкање.

botovi pre nekog vremena ste rekli da neće biti više protesta aa? :mrgreen:
Како да буде протеста кад је жвалега прогласио победу пре неколико месеци? Победио је у читавом свету, васељенски победник. Универзуме, спреми се!
Него, јел још активан галактички император Палпатин? :mrgreen: Наје*о си ако жвалега одлучи да ти доака. Ни "Звезда смрти" ти више неће помоћи. :super:
Emperor_RotJ.png

За мене су протести завршени.

Док сам мислио да је иза ЦИА, био сам спреман на све... :think:

Цркните усташе! Трампе Србине!
Богуми! А требало је само пажљиво послушати војеводу Шешељ др Вјекослава.:mrgreen:
Трамп Србин.jpg

Back