Novi protest policije i vojske 8. aprila

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://www.danas.rs/drustvo.55.html?news_id=342552&title=Novi+protest+policije+i+vojske+8.+aprila

Novi protest policije i vojske 8. aprila

dru2_FoNet_TV_FoNet.jpg

Reprezentativni Policijski sindikat Srbije i Vojni sindikat Srbije saopštili su danas da će 8. aprila organizovati novi protest ispred Vlade Srbije, navodeći da ih je teška situacija u MUP i Vojsci naterala da po četvrti put svoja prava traže na ulici. - See more at: http://www.danas.rs/drustvo.55.html...icije+i+vojske+8.+aprila#sthash.4oiu8y8v.dpuf

- - - - - - - - - -

Студенти из Новог Сада долазе у Београд да се заједно са својим београдским колегама придруже овом протесту :super:

Poslednja izmena:
Пардон на лапсусу, протест Војске и Полиције је данас у подне, а не у 18h, па молим модераторе да исправе то, јер као обичан члан форума не могу да изменим наслов теме.

Poslednja izmena:
Пардон на лапсусу, протест Војске и Полиције је данас у подне, а не у 18h, па молим модераторе да исправе то, јер као обичан члан форума не могу да изменим наслов теме.

Mislim da možeš, idi na "puno izmenjivanje" ili tako nešto.

Mislim da možeš, idi na "puno izmenjivanje" ili tako nešto.

Хвала ти пуно, нисам знао за ту опцију.
Мада, може да се промени само наслов који се види изнад постова када се кликне на тему, али наслов теме може само модерација да измени. Тако да сам послао и приватне поруке модераторима са молбом да нетачан податак измене.

Poslednja izmena:
Суденти под наводнике ,студирали су многи које сам видела на протесту ..били су студенти али неке 1968 године.

Ајде не лупај. Има на протестима и радника, службеника и пензионера, јер СВАКО има право да се придружи ако је добрих намера, али су студенти, и то прве и друге године факултета, окосница протеста.

Sto bi rekla Jaguarka, masa nije seda. :lol:
Mada, traze se dlake u jajetu.
Uvek je dobro buniti se i protestovati. Svugde, a narocito u ovom glibu od drzave.

Народ увек има право на побуну.
А добро је да су захтеви проширени на УКИДАЊЕ МЕРА ШТЕДЊЕ, ВРАЋАЊЕ БЕСПЛАТНОГ ЗДРАВСТВА И ЛУСТРАЦИЈА.

другарица би опет да краде столице из скупштине и линчије полицију ..раднике РТС .прави спискове неподобних и глуми Бога и батину , прети , баца бомбе у дворишта кућа.

то је тај досовски систем протеста ..то је за досовце протест .ако никог не убијеш , ниси ни био на протесту

Макар зато да се људи мало пробуде.

Ja ovo i vidim kao budjenje, kao pocetak. Dobar pocetak.

- - - - - - - - - -

другарица би опет да краде столице из скупштине и линчије полицију ..раднике РТС .прави спискове неподобних и глуми Бога и батину , прети , баца бомбе у дворишта кућа.

то је тај досовски систем протеста ..то је за досовце протест .ако никог не убијеш , ниси ни био на протесту

Ne lupetaj, tvoje debilno trolovanje tema niko ni ne cita.

Sta god da se desi, puc ili ne, da umre Vucic, da dodje Jankovic, Srbiji predstoje samo dve opcije

1. Rast plata u dinarima a pad u eurima kroz inflaciju i kurs
2. Smanjenje plate u dinarima a zadrzavanje vrednosti u eurima.

Dodje na isto.

Platu ne daje vlada, ni policija, nego BDP. Mi imamo africki BDP i plate treba da budu africke.

A ako hocete nesto da promenite... za to cete pricekati 50 godina... zato ili trpi, snadji se ili se iseli. Ovo nije drzava nego pustinja.

Sta god da se desi, puc ili ne, da umre Vucic, da dodje Jankovic, Srbiji predstoje samo dve opcije

Dodje na isto.

Platu ne daje vlada, ni policija, nego BDP. Mi imamo africki BDP i plate treba da budu africke.

A ako hocete nesto da promenite... za to cete pricekati 50 godina... zato ili trpi, snadji se ili se iseli. Ovo nije drzava nego pustinja.

Bas tako.
Ali eto, neki su resili i da podignu glas.
Sto je bolje od cutanja i trpljenja, ako vec ne mogu da se isele.

- - - - - - - - - -

и те како чита ..руке су ти крваве другарице
Odjebi, trolu.

Dodje na isto.

:sad2::sad2::sad2:........ немој тако јбт...... МОРА ДА ПОСТОЈИ НЕКИ ИЗЛАЗ........ само смрт нема "излаза"........

Back