Novi MiG-29M2 i sistemi S-400 stižu u Srbiju!

Да има воље (у виду провизије) од расположивог би било могуће формирати најмање три "паре"
које би биле поуздане и служиле сврси више година. али...

Ne znam da li si znao, ali nase RZ je mjesecima pripremalo jedan MIG 21 samo za let od dvadesetak minuta, i dok je letio molili su Boga i da sigurno sleti. Jesi gledao film The Right Stuff? Uglavnom, HRZ me podsjeca na ona americka ispitivanja letjelica na raketni pogon iz serije "X", nesto novo i ispred vremena, gdje svaki trenutak sve moze otici k vragu. E bas tako nasi piloti lete na nasim migovima. Cak su i oni, ti migovi 21, daleko ispred nasih mogucnosti.

Ne znam da li si znao, ali nase RZ je mjesecima pripremalo jedan MIG 21 samo za let od dvadesetak minuta, i dok je letio molili su Boga i da sigurno sleti. Jesi gledao film The Right Stuff? Uglavnom, HRZ me podsjeca na ona americka ispitivanja letjelica na raketni pogon iz serije "X", nesto novo i ispred vremena, gdje svaki trenutak sve moze otici k vragu. E bas tako nasi piloti lete na nasim migovima. Cak su i oni, ti migovi 21, daleko ispred nasih mogucnosti.
Био је то подухвар ентузијаста, заљубљеника у авијацију, а то је скупа "играчка"... На другој страни,
новци су под кључем политичке олигархије.... Углавном, ако они омају некаквог интереса, политичког
или материјалног, све је лакше и престају разлози за обраћања Богу због сигурног слетања.

И то као и читав след догађаја у друштву је "закључанн" интересима владајућег политичког олоша,
у марионетским политичким системима какав је и у Хрватској и у Србији!

Mini_besposadna_letjelica_M99_Bojnik_%282%29.jpg

Taj bojler uzleti sa plesa i odma snimi pola Srbije.

tzv.bojleri su bacani iz AN-2 iliti kako smo ih mi zvali leteće krave..

- - - - - - - - - -

Majko mila, onaj akademik, onaj kamenjar ima placu ko Angela Merkel, a ovaj padobranac ... Hrvati nacija supermena :lol:

bio sam i ronilac ..a ti se sada misli ..šta sam radio..

mi Patriu vec pravimo a vi ste Lazu tek povarili tak da..

Vrlo duhovito

Patria je obican oklopljeni autobus, i nije nas nego tudji proizvod a koji MI uzgred budi recene NE SMIJEMO nikome prodati. Jer Ne da Patria ;)

Lazar je MRAP vozilo, Patria nije, kuzis razliku?

- - - - - - - - - -

tzv.bojleri su bacani iz AN-2 iliti kako smo ih mi zvali leteće krave..

- - - - - - - - - -

bio sam i ronilac ..a ti se sada misli ..šta sam radio..

Chuck, jesi to ti? :lol:

пошто су хрвати у натоу смео бих да се опкладим да за овако високософтицирано оружје у том савезу влада права помама:cepanje::cepanje:
бтв чим га сви добију крећу на русију:cepanje::cepanje::cepanje:

i pored toga što mi nismo imali oružja koliko i vi ...a da smo imali ...i onda kazu ima boga..nema ga ....jos su nam i embargo uvalili..

пошто су хрвати у натоу смео бих да се опкладим да за овако високософтицирано оружје у том савезу влада права помама:cepanje::cepanje:
бтв чим га сви добију крећу на русију:cepanje::cepanje::cepanje:

Pitaj si sunarodnjake u Istočnoj Slavoniji jel im je bilo smiješno kad su im ti bojleri doletili u kuću :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Back