Novi MiG-29M2 i sistemi S-400 stižu u Srbiju!

Srbija ima vec obucene pilote, iskusne ljude za odrzavanje, MIG je jeftiniji za koristenje i odrzavanje itd itd. Suhoj jeste superiorniji avion, ali, napravljen je za pokrivanje ogromnih povrsina i zahtjeva vrhunske pilote da bi izvukli maksimum iz njega. Srbija nema ni jedno ni drugo. Gripen je racionalniji izbor.

Naravno da je gripen najbolja varijanta a i ulazak u NATO je odlicna varijanta sve u kompletu.

To,Vucicu, legendo.Bas mi je drago sto kupujemo nove Migove,a ne n.p.r. Gripene ili one kante F-16 stare 25 god. kao Rumuni.Mada bi mi najdraze bilo da kupimo Suhoje,ali dobro!

Upravo se zbot toga i zaduzuje zemlja i kupuju ovi avioni da bi sto vise ljudi uzviknulo "to Vucicu!" ...jeftini politicki pojeni za Vucica , skupi za sve nas.

Sad ces videti kako ce Vucicev raijting rasti, pa kad podigne josh kredita i zaduzi zemlju za nabavku S-300 ... onda mogu da raspisu izbore i Vucic ce biti premijer, a neke druge generacije neka odplacuju njegove kredite.

Upravo se zbot toga i zaduzuje zemlja i kupuju ovi avioni da bi sto vise ljudi uzviknulo "to Vucicu!" ...jeftini politicki pojeni za Vucica , skupi za sve nas.

Sad ces videti kako ce Vucicev raijting rasti, pa kad podigne josh kredita i zaduzi zemlju za nabavku S-300 ... onda mogu da raspisu izbore i Vucic ce biti premijer, a neke druge generacije neka odplacuju njegove kredite.

силиконац купује бедне политичке поене због пре3даје космета и.

ponavljam ti po peti put - sami smo krivi. ne bi nam leteo ni f-15 ako bi ih isto odrzavali

Ok.

Mislim da samo imbecil ne vidi da se cela prica vrti oko provizije koju ce Vucic da metne u dzep. Verovatno se radi oko 5% pa ti izracunaj koliko je to. Nema nikakvih opravdanja da drzava koja ima milion nezaposlenih ulazi u takav trosak.

Dakle cela prica se vrti oko toga. Treba biti velika budala i dozivljavati erekciju na nekakvu bajku i modernizaciji srpske avijacije i nekakvim bratskim odnosima sa Rusijom.

Zato SNS dize cenu struje sledeceg meseca. Koliko ce jos ljudi napustiti zemlju zbog dugova?

Ovo je lopovluk i dalje urusavanje drzave. Nije on kupio 100 aviona, pa da sad zeli da oslobadja okupiranu zemlju. Nego 6 vrabaca koji su totalno beskorisni u toj kolicini a papreno skupi u bankrotiranoj drzavi koja zivi iskljucivo od zaduzivanja i zbog cega privreda propada i ljudi beze. E novi dugovi su ono sto je bas trebalo.

Taj Vucic je velika stetocina.

Ok.

Mislim da samo imbecil ne vidi da se cela prica vrti oko provizije koju ce Vucic da metne u dzep. Verovatno se radi oko 5% pa ti izracunaj koliko je to. Nema nikakvih opravdanja da drzava koja ima milion nezaposlenih ulazi u takav trosak.

Dakle cela prica se vrti oko toga. Treba biti velika budala i dozivljavati erekciju na nekakvu bajku i modernizaciji srpske avijacije i nekakvim bratskim odnosima sa Rusijom.

Bravo "majstore" !!!
Hajde da kupujemo od NATO-a , jer oni ne daju proviziju ...! :dash:
A i "ovi nasi/vasi je ne bi ni uzeli" !
Naravno !
Naravno !
:super:

Vec "vidjeno" :

Poslednja izmena:
hajde malo decaci saberite se, niko nece da vam pokupi lizalice,samo malo mucnite glavicama
Od prve poruke na temi se govori da Srbija treba i mora da modernizuje RV i PVO (izmedju ostalih i ja) i onda se jos ubacuje S 300 PMU 2 na sta neki svrsavaju.Sve je to lepo, ali razdvojte preko neophodnu nabavku novih vazduhoplova od jednog sistema poput S 300.Trebace ti u ovom casu ,protiv koga ces ga koristiti,protiv Srba sa KiM? Srbija vise nece ratovati, mi smo propali bez Eu vicu glavesine iz Beograda,cemu onda bacanje para na kvalitetan PVO sistem ?
Niko ne zna na cemu se bazira odbrana Srbije,imate petnestak hiljada ljudi pod oruzjem,bez rezerve i vojske na redovnom odsluzenju.Nabavice se nesto aviona zato sto se mora, a to ne bi smelo biti moranje nego obaveza drzavnih organa.Pitanje ostaje kolika ce novcana sredstva biti izdvojena za vojsku u narednim godinama ,koliko ce sati naleta imati piloti,...
Ova i prethodne Vlade cine mnogo toga na stetu Srbije,sumanuto ispunjavaju najgore ucene sve za neki tamo datum ,ekonomsko stanje nikada gore a ti se lozis na S 300 PMU 2 ,samo da nabavimo i bicemo vrh,cega vrh nesretnice?
Lupetate kao maksim po diviziji.Srbija nema vojsku,njena vojska broji 15 000 ljudi pod oruzjem,defetizam nikada veci i sve pod dirigentskom palicom drzavnog vrha.Kosovo smo predali i zvanicno,ekonomija u qrcu, pozajmljuje se od MMF-a i Rusije da se zakrpi budzet,a vi bi da budete vrh:lol:
Kada drzava napravi strategiju za dvadeset godina unapred sta gde kako i kojim putem ce Srbija tada cemo mozda i liciti na drzavu, a vi slavite rezim koji je vise od sto hiljada Srba predao Siptarima,ali ce povratiti revanotezu u ocima patriotskog bloka nabavkom sest novih aviona.Cestitam decaci na logickom razmisljanju

Tako je.

Ok.

treba biti velika budala i dozivljavati erekciju onaj koji hoce BRATSKE odnose sa NATO I amerikom

Za Srbiju bi bilo najbolje da uzme 8 polovnih Mađarskih Mig-29 i tako dopuni eskadrilu na 12 aviona, a to je dovoljno za kontrolu vazdužnog prostora (a tu kontrolu moramo imati ili je prepustiti drugim državama, a to bi bila velika sramota).

S-300 nema smisla kupovati nego treba modernizovati postojeće KUB-ove. Taj S-300 je skup a u sukobu sa tehnološkim naprednim protivnikom nekoristan. Sećate se 1999? Ameri nisu ušli niti u Jadransko more nego su iz Jonskog mora ispaljivali krstareće rakete na Srbiji. Jednostavno, uvek mogu da izaberu taktiku da nas razbiju a da pri tome ne izgube ni jednog čoveka. Ako S-300 mogu obarati krstareće rakete, onda bi oni lansirali te krstareće sve dok mi ne potrošimo sve naše rakete a o onda bi nas opet ladno izbombardovali.

Prema tome, ja glasama za 12 polovnih Mig-29 + modernizovani KUB.

Jednostavno, uvek mogu da izaberu taktiku da nas razbiju a da pri tome ne izgube ni jednog čoveka. Ako S-300 mogu obarati krstareće rakete, onda bi oni lansirali te krstareće sve dok mi ne potrošimo sve naše rakete a o onda bi nas opet ladno izbombardovali.

Ne budi smijesan, pola Beograda bi prodalo sopstvene guzice, ocekivati da ne prodaju vojne tajne je apsurdno, u slucaju sukoba sve bi bilo unisteno za par sati.

Или три приколице сунцокрета да их ти продајеш код ,,Вука".
Ебга Приѕрен ти је далеко, а и косметски сунцокрет није нека роба.

Nemoj tako, taj suncokret je hit na onim rejverskim žurkama, svetli u mraku! (malkice je radioaktivna zemlja na Kosovu ravnom)

Ok.

Priča i nije neka tajna i još davno se šuškalo da je uslov da se onaj čuveni ruski kredit upotrebi za krpljenje rupe u budžetu, kupovina onih njihovih vozova i njihovih aviona. U prevodu braća su nam em uvalila kredit sa kamaticom em ćeš dobar deo tog kredita da upotrebiš za kupovinu njihove robe.Ko da su od jevreja učili zanat :lol:

A sada kada već nemamo izbora onda bolje jeftiniju varijantu izabrati,a tu su ovi nesuđeni sirijski mig-ovi ubedljivo najpovoljnije rešenje. Daleko od toga da nam ne treba obnova RV-a.

Vaznije je kupiti dobar PVO od ovih Migova ....

Treba kupiti S -400 i sisteme koji idu uz njega - po svaku cenu .. imace svaka susa moze opet da nas bombarduje - kao sto to rade amerikanci i izrael - ne masovnim naletima , nego ,, kljuckanjem ,, po za SRBIJU ZIVOTNO VAZNIM OBJEKTIMA ( BILO VOJNIM BILO PROVREDNIM ) ..

Srbija je u tako ocajnoj situaciji da joj je jedini spas ujedinjenje sa Rusijom , jer nikakvi Migovi i nikakva PVO nas ne mogu spasiti od dusmana kojima smo okruzeni - samo Ruske vojne baze i ujedinjenje .

Back