Arkadijanac
Ističe se
- Poruka
- 2.797
Evo suske, al ce se naletimo.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima delova. Na lageru starih vise nema sada se proizvode novi. Znas li koliko u svetu leti migova 29? Ima ih i prvobitnih verzija i modernizovanih i 100 inak novih.
Indija i Rusija ce koristiti 29ke u narednih 35 godina - kao i mi, pa za delove nece biti priblema.
Srbija ima vec obucene pilote, iskusne ljude za odrzavanje, MIG je jeftiniji za koristenje i odrzavanje itd itd. Suhoj jeste superiorniji avion, ali, napravljen je za pokrivanje ogromnih povrsina i zahtjeva vrhunske pilote da bi izvukli maksimum iz njega. Srbija nema ni jedno ni drugo. Gripen je racionalniji izbor.
To,Vucicu, legendo.Bas mi je drago sto kupujemo nove Migove,a ne n.p.r. Gripene ili one kante F-16 stare 25 god. kao Rumuni.Mada bi mi najdraze bilo da kupimo Suhoje,ali dobro!
Upravo se zbot toga i zaduzuje zemlja i kupuju ovi avioni da bi sto vise ljudi uzviknulo "to Vucicu!" ...jeftini politicki pojeni za Vucica , skupi za sve nas.
Sad ces videti kako ce Vucicev raijting rasti, pa kad podigne josh kredita i zaduzi zemlju za nabavku S-300 ... onda mogu da raspisu izbore i Vucic ce biti premijer, a neke druge generacije neka odplacuju njegove kredite.
Vidim zato ni jedan nas Mig ne moze da leti![]()
ponavljam ti po peti put - sami smo krivi. ne bi nam leteo ni f-15 ako bi ih isto odrzavali
Ok.
Mislim da samo imbecil ne vidi da se cela prica vrti oko provizije koju ce Vucic da metne u dzep. Verovatno se radi oko 5% pa ti izracunaj koliko je to. Nema nikakvih opravdanja da drzava koja ima milion nezaposlenih ulazi u takav trosak.
Dakle cela prica se vrti oko toga. Treba biti velika budala i dozivljavati erekciju na nekakvu bajku i modernizaciji srpske avijacije i nekakvim bratskim odnosima sa Rusijom.
hajde malo decaci saberite se, niko nece da vam pokupi lizalice,samo malo mucnite glavicama
Od prve poruke na temi se govori da Srbija treba i mora da modernizuje RV i PVO (izmedju ostalih i ja) i onda se jos ubacuje S 300 PMU 2 na sta neki svrsavaju.Sve je to lepo, ali razdvojte preko neophodnu nabavku novih vazduhoplova od jednog sistema poput S 300.Trebace ti u ovom casu ,protiv koga ces ga koristiti,protiv Srba sa KiM? Srbija vise nece ratovati, mi smo propali bez Eu vicu glavesine iz Beograda,cemu onda bacanje para na kvalitetan PVO sistem ?
Niko ne zna na cemu se bazira odbrana Srbije,imate petnestak hiljada ljudi pod oruzjem,bez rezerve i vojske na redovnom odsluzenju.Nabavice se nesto aviona zato sto se mora, a to ne bi smelo biti moranje nego obaveza drzavnih organa.Pitanje ostaje kolika ce novcana sredstva biti izdvojena za vojsku u narednim godinama ,koliko ce sati naleta imati piloti,...
Ova i prethodne Vlade cine mnogo toga na stetu Srbije,sumanuto ispunjavaju najgore ucene sve za neki tamo datum ,ekonomsko stanje nikada gore a ti se lozis na S 300 PMU 2 ,samo da nabavimo i bicemo vrh,cega vrh nesretnice?
Lupetate kao maksim po diviziji.Srbija nema vojsku,njena vojska broji 15 000 ljudi pod oruzjem,defetizam nikada veci i sve pod dirigentskom palicom drzavnog vrha.Kosovo smo predali i zvanicno,ekonomija u qrcu, pozajmljuje se od MMF-a i Rusije da se zakrpi budzet,a vi bi da budete vrh
Kada drzava napravi strategiju za dvadeset godina unapred sta gde kako i kojim putem ce Srbija tada cemo mozda i liciti na drzavu, a vi slavite rezim koji je vise od sto hiljada Srba predao Siptarima,ali ce povratiti revanotezu u ocima patriotskog bloka nabavkom sest novih aviona.Cestitam decaci na logickom razmisljanju
Ok.
Mislim da samo imbecil ne vidi da se cela prica vrti oko provizije koju ce Vucic da metne u dzep. Verovatno se radi oko 5% pa ti izracunaj koliko je to. Nema nikakvih opravdanja da drzava koja ima milion nezaposlenih ulazi u takav trosak.
Dakle cela prica se vrti oko toga. Treba biti velika budala i dozivljavati erekciju na nekakvu bajku i modernizaciji srpske avijacije i nekakvim bratskim odnosima sa Rusijom.
Или три приколице сунцокрета да их ти продајеш код ,,Вука".bolje da su nam dali tri lade nive
makar bi smeli da ih koristimo,oovo je cisto bacanje para
Naravno da je gripen najbolja varijanta a i ulazak u NATO je odlicna varijanta sve u kompletu.
Jednostavno, uvek mogu da izaberu taktiku da nas razbiju a da pri tome ne izgube ni jednog čoveka. Ako S-300 mogu obarati krstareće rakete, onda bi oni lansirali te krstareće sve dok mi ne potrošimo sve naše rakete a o onda bi nas opet ladno izbombardovali.
Или три приколице сунцокрета да их ти продајеш код ,,Вука".
Ебга Приѕрен ти је далеко, а и косметски сунцокрет није нека роба.
Ok.
Boljitak za Srbiju i nas narod je moguc samo ako postanemo deo Velike Majke Rusije, bilo kao deo Evroazijske Unije, ili kao jedna od gubernija. Lepi Boro zar ne bi bilo lepo da nam Moskva bude prestonica![]()