..sta je ovde djenerala. sunce ti poljubim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..sta je ovde djenerala. sunce ti poljubim...
ma koji kanaderi. Jel znas ti uopste karakteristike tih aviona. Kolika im je nosivost vode? Hahah kad bi znao umro bi od smeha.
Kanader je proveren proizvod, koji se koristi sirom sveta. Smesno je to dovoditi u pitanje.
Mora da se salis?
U Nisu se nalazi avion dugacak 50+ metara Il-76 koji moze poneti vode kao 100 kanadera...
Ne izmišljaj i ne trabunjaj. Gde postoji DC-10 za gašenje požara?Postoje i modifikovani DC10, kao i Boing 747, koji mogu poneti jos vise vode i sta s tim?........ .
Dobro bi došli bar helikopteri specijalizovani za vanredne situacije.
Pa de si mode brate, pogle koliko oftopicarenje na temi...
Ne izmišljaj i ne trabunjaj. Gde postoji DC-10 za gašenje požara?
Ili misliš na one prepravljene američke skalamerije kojima otpadaju krila kada "utovare voter"?![]()
To će kolege sa Politike da srede, siguran sam.![]()
Pa de si mode brate, pogle koliko oftopicarenje na temi...
trebo si velika slova... kupujemo rusko *****... ura jipi skipi... narod nema leba da jede...
Zar ne beše da ti ono sereš na ruskom?
mužoložnik i sl?
Rusi imaju i najružniju džukelu... onu sa krivom kičmom... što ne sme da se oklizne...
ccc klasicna Srpska filozofija - "to nije moja duznos ".![]()
"Gospodine"![]()
Ko se tebi oupšte obratio? Ili tražiš muželoznika?![]()
Ne izmišljaj i ne trabunjaj. Gde postoji DC-10 za gašenje požara?
Ili misliš na one prepravljene američke skalamerije kojima otpadaju krila kada "utovare voter"?![]()
Ko nema leba da jede?
Puna izletišta, poljane, livade, roštilji, Avale, Ade, bazeni,...
[video=youtube;Ans-s0CMjeU]https://www.youtube.com/watch?v=Ans-s0CMjeU[/video
a to ove budžetske patriote... moralne smrdlje...
a druga polovina jela taj dan da vidi svet,
danas se drže za nožne prste i ćppau ono crno ispod...
mnogo si ti lapidaran na tudjem podforumu a na svom odmah reaguješ...
SRBINE BRATE![]()
Srećom pa mi ne daju.
Ali, konto teme, treba kupovati te mašine koje možemo da koristimo. Recimo, te avione i helikoptere za gašenje požara, da ne bi čekali da dođu čak iz Rusije.
Interesantno je kako se na engleskoj Wikipediji podaci mjenjaju svaki tjedan,prije 3 tjedna je stajalo da je Srbija vec narucila nove migove pa cak i SU30,Spartan transportne avione,Mi28 helikoptere i S400 rakete,sve obogaceno slikama svih sustava. Prosli tjedan je sve to izbrisano,pisalo je samo da Srbija skoro nabavlja novu opremu ali ne i tocno koju,dok jutros citam isto to,ali i da rok uporabe migova 21 istice 2018 a ne 2013 kao sto je prije pisalo.