Novi MiG-29M2 i sistemi S-400 stižu u Srbiju!

Pa i bila je

Americki admiral Leighton W. Smith i viceadmiral Daniel Murphy izjavili su da nikad nisu uspeli da neutralisu srpsku PVO, 78-og dana bombardovanja nisu bili nista bezbedniji nego prvog dana agresije.

U redu, ali politički cilj koji se želio postići tom intervencijom je postignut!
Zbog toga NATO ima potpuno pravo to smatrati svojim uspjehom.

U redu, ali politički cilj koji se želio postići tom intervencijom je postignut!
Zbog toga NATO ima potpuno pravo to smatrati svojim uspjehom.

I sta ti to govori o NATO-u? Potrebno je 20 i kusur najacih zemalja zapada da se udruzi da bi jednu malu i slabu zemlju bombardovanjem civilnih objekata prisililo na ustupke. Stvarno uspeh u pm ...

Kao kad bi covek u punoj snazi istukao dete i onda se hvalio kako je zayeban ...

Nek probaju isto sa Rusijom, svi skupa, nemaju ni teoretske sanse ...

Poslednja izmena:
Није им био потребан нико, могли су и сами да нас разјебу да су хтели.

Нису хтели јер воле да се претварају да је све ствар консензуса и заједничке одлуке, али не треба да се заваравамо

а) да смо победили НАТО
б) да Америка није могла сама да нас уништи, и
в) да ћемо имати неке шансе против њих чак и да добијемо те митске авионе, системе и остале елиптоне.

Нису хтели јер воле да се претварају да је све ствар консензуса и заједничке одлуке, али не треба да се заваравамо

а) да смо победили НАТО

в) да ћемо имати неке шансе против њих чак и да добијемо те митске авионе, системе и остале елиптоне.
to im ja celo vreme objašnjavam ali džabe kao da govoriš i gluvima i slepima tako da ...

Nego, što se desilo?
Isprašili ste NATO?

Nismo isprasili NATO, al nisu ni oni isprasili nas

Srbija je kapitulirala jer su nemilosrdno gadjali civilne ciljeve, ubili su 2000 civila za samo 72 dana

Ako se ne varam pretili su cak i tepih bombardovanjem Beograda. Zamisli koji degenerik moras biti da vrsis tepih bombardovanje grada punog civila

а) да смо победили НАТО

Nisu to nikakvi ,, mitski ,, avioni i sistemi - to je samo dobro oruzje koje poskupljuje eventualnu agresiju na nasu Srbijicu .

Pravo i trajno resenje je pravljenje zajednickog PVO sa Rusijom i dozvola Rusiji da ovde napravi vojnu bazu .

а) да смо победили НАТО

могли су, могу и дан данас,
но моје васпитање, моје убећење и моја част ми не дозвољавају да скидам гаће, чим неко изрази жељу да ме ебе.

Srbija je kapitulirala jer su nemilosrdno gadjali civilne ciljeve, ubili su 2000 civila za samo 72 dana

Ako se ne varam pretili su cak i tepih bombardovanjem Beograda. Zamisli koji degenerik moras biti da vrsis tepih bombardovanje grada punog civila
pa o tome sam vam i pričao sledeći put neće biti toliko oprezni sa bombama kada im budemo išli na živac.

Pa bacili su dve atomske na dva grada, ne bi ni sad bio problem, daleko je od njihove kuce.

могли су, могу и дан данас,
но моје васпитање, моје убећење и моја част ми не дозвољавају да скидам гаће, чим неко изрази жељу да ме ебе.

Твоје васпитање, част и гаће су у датом случају релевантне колико и ови елиптони.

Твоје васпитање, част и гаће су у датом случају релевантне колико и ови елиптони.

Свакако,
но никад нећу своју имовину понудити другом на управљање, нити ћу дозволити да ме свака шуша шамара на кућном прагу,
такав живот ми не треба, нити га сматрам достојним човека и савшено ме заболе којој силом располаже онај што кидише, знам шта браним и колко може да ме кошта.

Свакако,
но никад нећу своју имовину понудити другом на управљање, нити ћу дозволити да ме свака шуша шамара на кућном прагу,
такав живот ми не треба, нити га сматрам достојним човека и савшено ме заболе којој силом располаже онај што кидише, знам шта браним и колко може да ме кошта.

Понудио или не, гаће или не, част или не, чојство или не, јунаштво или не, васпитање или не, итд итд, управо у тој ситуацији, таквој држави и таквом свету живиш.

Могуће је да си ти интерно извојевао неке победе против тих скидача гаћа и шамарача на праговима, али у реалности те победе су... како бих ти рекао... неприметне.

Тако рећи непостојеће.

Понудио или не, гаће или не, част или не, чојство или не, јунаштво или не, васпитање или не, итд итд, управо у тој ситуацији, таквој држави и таквом свету живиш.

Могуће је да си ти интерно извојевао неке победе против тих скидача гаћа и шамарача на праговима, али у реалности те победе су... како бих ти рекао... неприметне.

Тако рећи непостојеће.

Апсолутно.
Но ко што реко, није ме брига, празна глава у нечијем власништву ми не треба.

а) да смо победили НАТО
Naravno da su im trebali "drugi" zato sto je agresija izvedena bez mandata SB OUN,da su same SAD izvrsile agresiju bio bi to otvoren ratni cin bez bilo kakve
druge pozadine.Trebali su im drugi takodje zbog podele troskova koji su bili enormni,troskovi koje uzrokuje samo jedan nosac aviona su preko milion dolara
dnevno
SAD su mogle da nas bombarduju godinu dana bez dana pauze tacno,ali cilj je bio fizicko prisustvo na Kosovu.Da nije bilo "Kumanovskog sporazuma" oni to prisustvo ne bi ostvarili
Da su hteli da nas uniste mogli su bezbedne daljine,ali to nije bio cilj agresije.Cilj je bio vojnicko prisustvo na Kosovu a ne iznudjena rezolucija 1244 koja garantuje teritorijalni integritet Srbije.Sat vremena pre prvih udara na SRJ ne bi im ni palo na pamet da dopuste sebi takav luksuz i ponude Srbiji dokument poput "kumanovskog",bili su ubedjeni da ce "problem" resiti silom ali su doziveli da problem Kosova ipak dodje pod patronat OUN,zastok zajeb
Za kraj ostaje pitanje da li Srbija ima obavezu da osigura svoj VP i tako naplacuje usluge prelaska avio kompanijama kroz svoj VP ili ne.Ako drzava zeli da zaradjuje morace da ima RV,ako vi smatrate da je luksuz imati RV placajte onda usluge patroliranja Bugarima ili Madjarima.Onaj ko misli da drugi "misle" da je 12 aparata tu da bi se krljalo sa amerima taj precenjuje sebe samoga

Али ипак живиш, упркос тим грозним понижењима.

Нема ни везе. Мој савет је следећи - поносити се стварним, а не замишљеним победама.

Још увек онако како хоћу. Е сад доклећу, друга је тема.
А што се тиче победа, па бар је то јасно, увек је победник писао историју.
Уосталом и не спорим да смо побеђени од много јачег, но убеђивати себе да је то крај и да нема оправка, предавати се у напред, то не признајем.
И против тога се борим.

Back