Novi MiG-29M2 i sistemi S-400 stižu u Srbiju!

Ne.

Nismo mi,sta cemo ih mi spasavati mi smo ih ubijali.

Pa naravno da ne pise,nece NATO valjda da prizna da smo im oborili desetine aviona a da oni nisu mogli 2 tenka da nam uniste.

БИЛО ЈЕ И ТОГА! ;)

Грегори Коплеј, председник Асоцијације за међународне стратешке студије у Вашингтону и уредник часописа
''DIFENS END FOREIGN AFFAIRS'' , који се у стручним круговима изузетно пажљиво изучава саопштио је следеће:

''НА ОСНОВУ СВИХ ОБАВЕШТАЈНИХ ПОДАТАКА КОЈИ СУ НАМ ДОСТУПНИ МОЖЕМО ДА ПОТВРДИМО ДА ЈЕ НАТО
ИЗГУБИО ЗБОГ ОШТЕЋЕЊА ОД 24. МАРТА ДО 24.ЈУНА 1999. ВИШЕ ОД 70 АВИОНА, ДОК ЈЕ ПОГИНУЛО ПРЕКО 50 ВОЈНИКА,
МЕЂУ КОЈИМА ЈЕ И ЈЕДНА ЖЕНА, АМЕРИЧКИ ПИЛОТ '' !

Коплеј, даље тврди, да је од 24.марта до 20. априла наша ПВО оборила 38 авиона,
6 хеликоптера, 7 беспилотних летелица и бројне крстареће ракете.

КОПЛЕЈ:
'' МЕЂУ ОБОРЕНИМ АВИОНИМА СУ ТРИ ''НЕВИДЉИВА'' Ф-117.
МИ ЗНАМО ДА ЈЕ ЈЕДНОГ ОТКРИО И ОБОРИО СРПСКИ МИГ-29, ДОК ЈЕ ДРУГИ ОБОРЕН РАКЕТОМ ЗЕМЉА-ВАЗДУХ''

http://www.foreignaffairs.com /

Zanimljivo.
NATO vam nije pogodio ni 2 tenka, a vi njima skinuli 61 avion.
Pa zašto ste onda vi kapitulirali a ne NATO?

Правиш се наиван? ГУБИТКОМ СЕ СМАТРА и обарање и ОШТЕЋЕЊЕ које по свом карактеру
привремено или ТРАЈНО избацује из употребе оштећени авион.

Капитулација је био понођени "споразум" у РАМБУЈЕУ. Разумео? ;)

Брате како си глуп

То што не видиш да је стигао је управо знак да је већ седам ескадрона ту.

Аха аха од тога су у ствари кемтрејлерси на небу Србије, ја мислио од оног ХаАрпАа.

Е па нек су живи Јусуф и Исмаил, инструктори Небеских Витезова.

Неће више бити црних хеликоптера који сеју бубе, перје, шугу и змије по српској нејачи... од сад ће сваки летећи објекат наићи на салву С-400 и небопарајуће зраке елиптона.

Da se postave na Rtanj . Pa kad se udruži energija iz piramide sa novim tehnologijama ..realno ni muva neće proleteti.

С-400 ти треба, и свака ће пи.чка да те вреба.

images

ДИСКУТАБИЛНО.... :think:

Квантитет не значи нужно ефикасност и квалитет. Руски ПРОТИВМОРНАРИЧКИ системи су, за сада, НОЋНА МОРА
Светског Полицајца. У њиховој литератури се могу наћи озбиљне студије у којима сами закључују да немају ефикасне
контрамере за најновије руске противбродске ракете и торпеда. Ту не треба превидеди напредак Кине и Индије у овој области.

Тако да.... Остаје само простор Глобалном Пљачкашу и убици - садистичко иживљавање над малим, слабима и незаштићенима!
Наравно, као ВРХУНСКО НАЧЕЛО "ХУМАНИЗМА", "ЉУДСКИХ ПРАВА" И "СЛОБОДЕ".. :confused:

Ma i kvalitativno su Ameri bolji u mornarici, to je njihova zona, tu su najbolji i najvise izdvajaju...

Srbija je izgubila od NATO kada je Kosovo postalo priznato...

1999 godine NATO nije dobio Kosovo, nije dobio nista i to se smatra njihovim neuspehom.
Izgubio je kao nikada, ocekivali su da ce Jugu sravniti sa zemljom za 7 dana, ali su se male zaebali i prekinuli su operaciju...

Ako je to zaista tako bilo, onda samo mogu reći da ste, nažalost, strahovito jeftino prodali zemlju.

Ma i kvalitativno su Ameri bolji u mornarici, to je njihova zona, tu su najbolji i najvise izdvajaju...

to sta ti pricas je samo nastavak britanske strategije iz 19. veka koju oni sprovode,ko kontrolise mora taj kontrolise svet.Njihova politika je agresivna i to je nacija koja nepreza od upotrebe sile,a da bi dosli od tacke a. do tacke b. potrebna je mornarica i samo iz tog razloga toliko ulazu u istu.Mozda je to jedan od bitnijih razloga zbog cega imaju dug od 16 biliona dolara a udaraju na protivnika koga prvo iscrpe ekonomskim sankcijama i koji u svom posedu ima jednu dotrajalu lovacku eskadrilu:think:
Mornarica sa kojom se toliko qrce koliko je jaka toliko je i ahilova peta zato sto ozbiljan protivnik (koga oni inace izbegavaju)sa jednim udarcem moze da im nanese velike gubitke
Sve je samo pitanje ugla iz koga posmatras,siledzija razvija agresivnu doktrinu i zbog toga mora puno da ulaze,oni drugi stite svoj prostor pa samim tim su im izdaci manji

Ako je to zaista tako bilo, onda samo mogu reći da ste, nažalost, strahovito jeftino prodali zemlju.

Nismo mi tada prodali,potpisali smo sporazum posto ni jednog strani nije odgovarao nastavak rata,njima zbog ugleda i sve tezih opravdavanja a nama zbog ekonomije i infrastrukture,prodali smo je 5 oktobra za mnogo manje nego strahovito jeftino,par stotina miliona i obecanja.

Naravno da trebaš da mi crtaš ako tvrdiš da je skinut 61 avion i 7 helikoptera, a izgubljena samo 2 tenka!

Meni to zvuči kao najsavršenija odbrana na svijetu.

Pa i bila je

Americki admiral Leighton W. Smith i viceadmiral Daniel Murphy izjavili su da nikad nisu uspeli da neutralisu srpsku PVO, 78-og dana bombardovanja nisu bili nista bezbedniji nego prvog dana agresije.

Back