Novi izgled Foruma Krstarice - primеdbe i komentari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
132.368
Dragi prijatelji,

Dugo najavljivana promena softvera foruma je dosla na red. Znamo koliko ste navikli na stari izgled i da svaka promena pravi otpor, jer se navika ne zove bez razloga navika :) ali je zbog tehnicke zastarelosti foruma ova promena bila neminovna i morala je da se desi.

Zelimo da novi izgled sto vise priblizimo prethodnoj verziji. Vise od dva meseca smo javno testirali novi forum i neke sugestije su vec ubacene u ovu verziju koju gledate, a neke su u fazi realizacije.

Na ovoj temi mozete slobodno da napiste sve svoje predloge ili zamerke, i u hodu cemo oblikovati forum prema vasem ukusu i tehnickim mogucnostima.

Pre toga pogledajte temu sa slikama najvaznijih noviteta.

Ukoliko imate bilo koji problem sa pristupom novom forumu probajte da resetujete sifru ili nam se javite popunjavanjem kontakt formulara.

I zavrsio bih recenicom da forum ne cini dizajn, izgled, dugmici... Forum cine ljudi koji dolaze, energija koja se oseca, raspolozenje koje se ima...

Sve vas puno pozdravljamo,
Tim Krstarice

Poslednja izmena od moderatora:
Ubili ste blog??????????
Ne mogu da verujem.
Pa pisao je tab i ponavljao na namenskoj temi da ce blog biti prebacen.
Kakav danak neiskustvu...

I sada sa okruglim avatarima konkurisete fejzbuku? Fejs je bre globalna mreza a krsta lokalna.
Cak i ako fejs prezivi, krsta nema ni teroretske sanse.

Ne radi blog, ne radi taj tapatapa, jel ostalo ovde ista ispravno osim lajkova?
Propas.

Predlazem (ozbiljno) da za vikend vratite staru funkcionalnu verziju foruma. Prebacivanje od 01.00 do 08.00.

Poslednja izmena:
Kako anemičan, ima boja i sve izgleda kao slikovnica.

I apoteka je puna svega i svačega pa mi je kada užeum u nju sterilna i anemična. Iskreno možda je ovaj novi stil modernistički ali ja nisam njegov ljubitelj. E sada, imajući u vidu da mi Krstarica nije druga kuća u kojoj visim čitav dan preživeću, ali da mi je stari izgled bio epši i bliži jeste.

545496

Evo pohvale , pustite ljude neka rade , juce je bio los prevod a sada je dobar.

Valjda ce i moja zelja da se ispuni :rida:

I apoteka je puna svega i svačega pa mi je kada užeum u nju sterilna i anemična. Iskreno možda je ovaj novi stil modernistički ali ja nisam njegov ljubitelj. E sada, imajući u vidu da mi Krstarica nije druga kuća u kojoj visim čitav dan preživeću, ali da mi je stari izgled bio epši i bliži jeste.
fali mi lajk koji rumeni zbog svog komentara
:rumenko:

Ha, jedva sam ga i onda postavila. Moraću od vas da tražim verovatno pomoć ponovo.
Sad nemam vremena, ali ako mi neko pokrene avatar biću :zskace:
Ne može niko da ga pokrene nego moraš iz svog kompa da ga ubaciš. Odeš na svoj profil, staviš miša na avatar dok ne pokaže ''izmenite'', to klikneš i dalje te komande vode.

Ne može niko da ga pokrene nego moraš iz svog kompa da ga ubaciš. Odeš na svoj profil, staviš miša na avatar dok ne pokaže ''izmenite'', to klikneš i dalje te komande vode.
Jel uskladjujete forum sa GDPR politikom ili ne?

Da li korisnik moze od vas da zatrazi da mu kompletan sadrzaj koji je ostavio na krstarici obrisete na njegov zahtev?

Npr zeli da napusti forum zauvek.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back