Novi izgled Foruma Krstarice - primеdbe i komentari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
132.368
Dragi prijatelji,

Dugo najavljivana promena softvera foruma je dosla na red. Znamo koliko ste navikli na stari izgled i da svaka promena pravi otpor, jer se navika ne zove bez razloga navika :) ali je zbog tehnicke zastarelosti foruma ova promena bila neminovna i morala je da se desi.

Zelimo da novi izgled sto vise priblizimo prethodnoj verziji. Vise od dva meseca smo javno testirali novi forum i neke sugestije su vec ubacene u ovu verziju koju gledate, a neke su u fazi realizacije.

Na ovoj temi mozete slobodno da napiste sve svoje predloge ili zamerke, i u hodu cemo oblikovati forum prema vasem ukusu i tehnickim mogucnostima.

Pre toga pogledajte temu sa slikama najvaznijih noviteta.

Ukoliko imate bilo koji problem sa pristupom novom forumu probajte da resetujete sifru ili nam se javite popunjavanjem kontakt formulara.

I zavrsio bih recenicom da forum ne cini dizajn, izgled, dugmici... Forum cine ljudi koji dolaze, energija koja se oseca, raspolozenje koje se ima...

Sve vas puno pozdravljamo,
Tim Krstarice

Poslednja izmena od moderatora:
Evo, ipak imam pitanje, vezano je za pp
Ovo pozivanje treće osobe, da li to može da se uradi i sa starim porukama (ovim pre ovih izmena)?
Npr Perica je pisao Milici da je Marica vrlo zločesta, npr pre dva meseca
U međuvremenu Milica odluči da sad Marica vidi tu prepisku. Da li ste vi to sad u stvari omogućili ili to važi SAMO za nove poruke?
PITAM ZA DRUGA

Da, recimo nešto kao interni chat.
Da ništa novo to je imao TT od kada...
Izgleda vam pravio konkurenciju pa ste odlučili da zakinete podršku

Nego da li ste provalili da vam forum ne podržava sada po novom emoji sa android tastature, ubacim smešak i ne pokazuje ništa kada "sačuvam" tekst.
Još jedan downgrade.

Evo, ipak imam pitanje, vezano je za pp
Ovo pozivanje treće osobe, da li to može da se uradi i sa starim porukama (ovim pre ovih izmena)?
Npr Perica je pisao Milici da je Marica vrlo zločesta, npr pre dva meseca
U međuvremenu Milica odluči da sad Marica vidi tu prepisku. Da li ste vi to sad u stvari omogućili ili to važi SAMO za nove poruke?
PITAM ZA DRUGA
da pitas i za drugaricu isto bih ti odgvorio :)
nisi prva koja je ovo pitala..svi zaboravljaju da je nekad postojao sistem preusmeravanja poruka i prakticno ovo sta pises je svako mogao i ranije da uradi bez ikakvog problema.
ovo sad je zato i bolje jer ako to uradi ti ces znati da je to uradio jer ces videt trecu osobu u konverzaciji (dok je pre mogao da preusmeri tvoj post a da nisi ni znala)
takodje ce se videti i izvorni postovi..kad su se preusmeravali postovi ljudi su mogli i da izmene tekst i da napisu ono sta nisi ni napisala..

tako da je sad niivo privatnosti i bezbednosti podignut na visi nivo.

Nego da li ste provalili da vam forum ne podržava sada po novom emoji sa android tastature, ubacim smešak i ne pokazuje ništa kada "sačuvam" tekst.
Još jedan downgrade.
ma da..sve smo ovo uradili da bi zeznuli TT..stvarno si pronikao u dubine odluka..:klap:

:mrgreen:

da pitas i za drugaricu isto bih ti odgvorio :)
nisi prva koja je ovo pitala..svi zaboravljaju da je nekad postojao sistem preusmeravanja poruka i prakticno ovo sta pises je svako mogao i ranije da uradi bez ikakvog problema.
ovo sad je zato i bolje jer ako to uradi ti ces znati da je to uradio jer ces videt trecu osobu u konverzaciji (dok je pre mogao da preusmeri tvoj post a da nisi ni znala)
takodje ce se videti i izvorni postovi..kad su se preusmeravali postovi ljudi su mogli i da izmene tekst i da napisu ono sta nisi ni napisala..

tako da je sad niivo privatnosti i bezbednosti podignut na visi nivo.
naravno da sam znala da je moglo da se preusmeri i ranije
Hvala na iscrpnom objašnjenju, podržavam ovo povećanje privatnosti, big lajk i 5 x srceta

Još jedan downgrade.
Ček da probam to za smajlije. :)
Meni kao što vidiš radi.:)
Sve od juče kucam s telefona.

Još jedan downgrade.
Biće da je njih TT nešto varo i da je ovo sad što jeste. Osta samo žal za onom onako dobrom aplikacijom koju su i ukinuli zbog saradnja sa TT :rida:

ma da..sve smo ovo uradili da bi zeznuli TT..stvarno si pronikao u dubine odluka..:klap:

:mrgreen:
Pazi ko zna zna...ko ne zna on misli da ste ubacili nešto što nikad do sada nije postojalo.
Npr probaj sa jedne strane da prebacila na drugu u temi npr sa 25 na 24 itd...
Jbt kakav užas, ne znam ovo može samo psiho koristiti na telefonu , pošto nije ljudi za telefon i nikada neće biti.

Web pristup je savršen kada si na kompu a na telefonu preko browser-a je ocaj.
Pa nisu taj tapatalk napravili da bude ukras nego da služi ljudima za forume... Vi ovom odlukom samo ukidate mogućnost dodatnog prostora forumu budućim i sadašnjim korisnicimA.

545467

Emoji sa android tastature a ne ascii kodove - obicne smajlove ... imas ovde vise o tome ako nisi nikad koristio https://emojipedia.org/google/

Ajde probaj pokazi na magiju ...

A što sam ja objavio mnogo jaku temu na zdravstvu, i što ja sad ne vidim koliki ljudi će da ozdravi. Na mobilnoj verziji vidim samo broj komentara, al problem je što na onakvu temu niko nijie u stanju da komentariše.
Kaće da nam napravite to sa pregldima za mobilnu verziju :ceka:
I ove reklame bi trebalo da budu malo drugačije. Očekujem da budu upakovane u skrol kao i kod svih- nego što mi ovako oduzima ekran i kad pišem :roll:

Biće da je njih TT nešto varo i da je ovo sad što jeste. Osta samo žal za onom onako dobrom aplikacijom koju su i ukinuli zbog saradnja sa TT :rida:
Ne može TT ništa da vara Krstaricu,
kao ni mi njega. Nema tu para.
Pogledajte prilog 545467

Emoji sa android tastature a ne ascii kodove - obicne smajlove ... imas ovde vise o tome ako nisi nikad koristio https://emojipedia.org/google/

Ajde probaj pokazi na magiju ...
Dobro, nisam te razumeo. Sećam se da sam to probao na starom softveru pa mi nije radilo. Ne radi ni ovde, tako da oko toga ne vidim promenu. Jedino što je upotreba naših smajlija sad malo lakša.

jao,jao...
PP izgleda potpuno isto kao i pisanje na temi.
Nije to baš dobro.
Primer: neko bunovan ode prvo na pp (tj misli da je na pp) i napiše : Luče moje, kako se spavalo noćas?
I onda npr mora da ode sa foruma ne sačekavši odgovor i ne uvidevši :rtfm: da je taj tekst završio ne u pp nego na temi, gde svi mogu da vide.
Zaključak: mislim da trebate za pp napraviti drukčiji izgled, možda može u podešavanjima, nisam stigla da vidim.
Ne zamerite na šaljivom tonu, ovo je prava primedba. I pitam za druga, jer ja imam fobiju od ppova, ali neko se stvarno može zeznuti.

p.s. Da li bi značilo ako Tabu ili nekom drugom zaredam ove lajkove sa srectima s ciljem da se vrate blogovi (sa mogućnošću pisanja istih a ne samo čitanja starih) i albumi (vidim da albumi nekim ljudima baš mnogo znače) ?

Softver ih ne podrzava, ali gledamo da li mozemo blogove nekako da importujemo u zaseban forum, tako sto bi za svaki postojeci blog bila otvorena jedna tema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back