Novi izgled Foruma Krstarice - primеdbe i komentari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
131.634
Dragi prijatelji,

Dugo najavljivana promena softvera foruma je dosla na red. Znamo koliko ste navikli na stari izgled i da svaka promena pravi otpor, jer se navika ne zove bez razloga navika :) ali je zbog tehnicke zastarelosti foruma ova promena bila neminovna i morala je da se desi.

Zelimo da novi izgled sto vise priblizimo prethodnoj verziji. Vise od dva meseca smo javno testirali novi forum i neke sugestije su vec ubacene u ovu verziju koju gledate, a neke su u fazi realizacije.

Na ovoj temi mozete slobodno da napiste sve svoje predloge ili zamerke, i u hodu cemo oblikovati forum prema vasem ukusu i tehnickim mogucnostima.

Pre toga pogledajte temu sa slikama najvaznijih noviteta.

Ukoliko imate bilo koji problem sa pristupom novom forumu probajte da resetujete sifru ili nam se javite popunjavanjem kontakt formulara.

I zavrsio bih recenicom da forum ne cini dizajn, izgled, dugmici... Forum cine ljudi koji dolaze, energija koja se oseca, raspolozenje koje se ima...

Sve vas puno pozdravljamo,
Tim Krstarice

Poslednja izmena od moderatora:
Vidim sve onda, jedino bi možda to trebalo staviti gore na vrhu, jer ako dođem na neki pdf, ne bi mi palo na pamet da prvo skrolujem do dna da vidim da li je tu pisao ili otvorio temu neko koga sam stavila na ignore.
to je dobar predlog, ako moze da se odradi bilo bi super

ako vidis sve, onda i dalje ne vidis kao ja, regularno vidim temu kad udjem na taj pdf. samo bez uvodnog posta

ako vidis sve, onda i dalje ne vidis kao ja, regularno vidim temu kad udjem na taj pdf. samo bez uvodnog posta

U pravu si, sad sam proverila, ne vidi se uvodni post.
Kad kliknem na : Prikazivanje, ja vidim onog ko je otvorio temu regularno, ali kad kliknem na prvi post, nema ga :lol:

Izvini :D
Evo kako vidim ignorisanog Atomica koji je otvorio temu, kad kliknem na Prikazivanje :
Na strani gde su teme, vidim njegov avatar
562375

Kad kliknem na prvu stranu, njegov post ne vidim već ovo :
562376

Не знам за друге, али мени недостаје назив теме изнад сваке поруке која се постави на некој теми. Понекад, у брзини, заборавим чак и како се моја тема зове, када хоћу да некоме одговорим на неку поруку и слично (не ретко се то деси и што ми модератори измене назив теме:zper: ово се наравно шалим) . Мислим , да би било добро да се поново види назив теме, изнад сваке написане поруке (ако је могуће) јер би на тај начин поједини дискутанти, који намерно или случајно промаше тему, били подсећани на назив теме...овако, можда и забораве где пишу и на којој теми.

Не знам за друге, али мени недостаје назив теме изнад сваке поруке која се постави на некој теми. Понекад, у брзини, заборавим чак и како се моја тема зове, када хоћу да некоме одговорим на неку поруку и слично (не ретко се то деси и што ми модератори измене назив теме:zper: ово се наравно шалим) . Мислим , да би било добро да се поново види назив теме, изнад сваке написане поруке (ако је могуће) јер би на тај начин поједини дискутанти, који намерно или случајно промаше тему, били подсећани на назив теме...овако, можда и забораве где пишу и на којој теми.
Da, i ja vidim nešto mi fali, alkovelimajde još nisu završili dizajn.

ma sta ima veze,evo imas gore
https://forum.krstarica.com/threads...edbe-i-komentari.828990/page-53#post-37850684
nemoj molim te da ih maltretiras dosta im njihove muke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back