Novi izgled Foruma Krstarice - primеdbe i komentari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
131.922
Dragi prijatelji,

Dugo najavljivana promena softvera foruma je dosla na red. Znamo koliko ste navikli na stari izgled i da svaka promena pravi otpor, jer se navika ne zove bez razloga navika :) ali je zbog tehnicke zastarelosti foruma ova promena bila neminovna i morala je da se desi.

Zelimo da novi izgled sto vise priblizimo prethodnoj verziji. Vise od dva meseca smo javno testirali novi forum i neke sugestije su vec ubacene u ovu verziju koju gledate, a neke su u fazi realizacije.

Na ovoj temi mozete slobodno da napiste sve svoje predloge ili zamerke, i u hodu cemo oblikovati forum prema vasem ukusu i tehnickim mogucnostima.

Pre toga pogledajte temu sa slikama najvaznijih noviteta.

Ukoliko imate bilo koji problem sa pristupom novom forumu probajte da resetujete sifru ili nam se javite popunjavanjem kontakt formulara.

I zavrsio bih recenicom da forum ne cini dizajn, izgled, dugmici... Forum cine ljudi koji dolaze, energija koja se oseca, raspolozenje koje se ima...

Sve vas puno pozdravljamo,
Tim Krstarice

Poslednja izmena od moderatora:
Gde su mi postovi i ko ih je obrisao/smanjio? Imala sam 24.996 poruka, a sada duplo manje.
Šta se ovde dešava?

Sada imas 22.007 poruka, to nije duplo manje.

Izvrsili smo automatsko ponovno prebrojavanje svih poruka na forumu za sve korisnike. Obrisane poruke, poruke iz obrisanih tema i foruma koji vise ne postoje nisu uzete u obzir.

Sada imas 22.007 poruka, to nije duplo manje.

Izvrsili smo automatsko ponovno prebrojavanje svih poruka na forumu za sve korisnike. Obrisane poruke, poruke iz obrisanih tema i foruma koji vise ne postoje nisu uzete u obzir.
tako si mogao i meni da odgovoriš, a ne da daš bukvalan odgovor.
dobro, nema veze. sad je jasno što su se brojevi poruka menjali.
i što kaže kalisto - šta ima veze :zcepanje:

pa realno kakve gluposti pišem meni se ovo smanjivanje dopada :mrgreen:
Htedoh da pitam još nešto, pa mi pade na pamet da editujem poručicu, ali gle čuda - rok za editovanje je 15 minuta!? Ne mogu da se načudim tome -- koja je svrha takvog pravila? Meni to izgleda skroz glupo. I ako je vreme ograničeno, što baš 15??

Elem, šta tedo da pitam (možda je malo OT, al' nema veze), naime: 'de je najbolje zezanje, na kom forumu? Ono kad skoro stalno možeš da koristiš ovaj smajli: :hahaha: .

nemoj taj
Htedoh da pitam još nešto, pa mi pade na pamet da editujem poručicu, ali gle čuda - rok za editovanje je 15 minuta!? Ne mogu da se načudim tome -- koja je svrha takvog pravila? Meni to izgleda skroz glupo. I ako je vreme ograničeno, što baš 15??

Elem, šta tedo da pitam (možda je malo OT, al' nema veze), naime: 'de je najbolje zezanje, na kom forumu? Ono kad skoro stalno možeš da koristiš ovaj smajli: :hahaha: .
na eroCkim slikama

Време за едотовање поруке је смањено на 15 мин пошто су неки то злоупотребљавали и преправљали поруке старо време за едитовање порука је било 24 сата ако се неварам

zasto se meni pojavljuju obavestenja da je neko pisao na temi, a ja tu osobu ne pretim, niti ta osoba mene prati, niti sam ja citirana?

za par 4umasha mi je izaslo obavestenje da su pisali na nekoj temi na kojoj sma ja pisala, a ja veze sa tim 4umashima nemam.

dobijas obavestenje da je neko pisao na temi koju pratis..to mozes da iskljucis u podesavanjima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back