Novi incident u Hrvatskoj prema Srbima

Ne opravdavam tuce navijaca i smrt nesrecnog Tatona, daleko od toga, ali moras da znas koje posledice mozes da zadobije ako odes u drugu drzavu kao navijac. Kod vas napadaju random ljude iz cista mira, cesto mora da se sapuce da ne biste culi "cetnicki jezik" i napali!

mi prebijemo al barem ne ubijamo.
da se razumijemo govorim o 2012oj a može i 5-6 možda i više godina unatrag ;)

Šta ja imam sa vremenom u kojem mi niti otac nije bio rođen? Pa ti meni pričaš banane. Među tvojom zajednicom danas hodaju ljudi koji su ubijali nevine i bacali u masovne grobnice. Ti ih braniš? Pa onda si isti kao i oni. Tko je ubio jednom, spreman je ubijati opet. Među vama takvih je u današnjem vremenu, puno, puno više. Dokazivo... Po obujmu kako kažeš.

Koji su ti sto bi klali i bacali u masovne grobnice? Ne znam odakle ti utisak da ja nekog branim?

Kada se ovako nesto slicno desilo u Srbiji ?

Dokle cete da se vodite vise tom retorikom "ima kod nas ali ima i u Srbiji toga" ???

Takvih incidenata u Hrvatskoj ima više je se ovdje ratovalo dok je narod u Srbiji ladio yaya i bolio ih je k... i za rat i za sve narode koji se kolju....
Da li ovakav incident smatraš dokazom genocidne politike hrvatske države prema Srbima u RH 2012.g.?

pod 1 nisu napadnuti huligani nego auto sa ženama i djecom ili su i oni za tebe huligani jer su hrvati?
2. od tog incidenta do sada nije bilo incidenata sa hrvatske strane. ajde nađi neki link

1. Da se razumemo, ne opravdavam ja varvarski napad na hrvatske navijace, pogotovo ne na decu. Ali vidi..... dodjes sa hrvatskim obeleznjima, u zemlju sa kojom nemas bas najsjanije odnose... i jos vodis decu, to je po meni malo nesmotreno i neodgovorno. Sto se mene tice, svako ko ode u Hr da navija i obrnuto, treba da bude svestan opasnosti koje ga vrebaju.
2. Generalno gledano, incidenata na vasoj strani je daleko vise.

Poslednja izmena:
Takvih incidenata u Hrvatskoj ima više je se ovdje ratovalo dok je narod u Srbiji ladio yaya i bolio ih je k... i za rat i za sve narode koji se kolju....
Da li ovakav incident smatraš dokazom genocidne politike hrvatske države prema Srbima u RH 2012.g.?

Ne bih bas rekao, bilo je dosta mitinga protiv Slobe u antiratnih pokreta... ali ok... kako ti kazes! PS: Devedeset odsto naroda u Srbiji nije tacno ni znalo sta se desava u Hr i BIH. Za Srebrenicu i Ovcaru se saznalo MNOGO kasnije!

Poslednja izmena:
1. Da se razumemo, ne opravdavam ja varvarski napad na hrvatske navijace, pogotovo ne na decu. Ali vidi..... dodjes sa hrvatskim obeleznjima, u zemlju sa kojom nemas bas najsjanije odnose... i jos vodis decu, to je po meni malo nesmotreno. Sto se mene tice, svako ko ode u Hr da navija i obrnuto, treba da bude svestan opasnosti koje ga vrebaju.
2. Generalno gledano, incidenata na vasoj strani je daleko vise.

1. nedavno pročitah negdje da je sin nikolića košarkaš valjda, iako mu je rečeno da bolje ne nose oznake srpske repke gradom šetao gradom bez problema i on i ostali.
2. bilo ih je više, ja npr primjećujem značajan pad takvih incidenata kod nas, kad se malo smiri ovo oko generala bit će još manje incidenata.
zato sam te i tražio na link na neki incident jer znam da od rukometnog nasilja u NS do sada nije bilo napada na srbe, premda je bilo za očekivati odmazdu, koja je srećom izostala

alooooooooooooo, mi? nemoj tako anželina

Pazi kad mi se **re, da prostis, od vase kulture i pristojnosti. Pa je l' toliko tesko napisati da su ti majmuni koji su kolima upali u kafic i 2012 trazili cetnike, dva najobicnia mentola? Je l' to tako tesko? Umesto da to lepo napises i ogradis se od toga, ti i tvoji zemljaci trazite neko opravdanje za to u slicnim ispadima koji su neki srpski mentoli uradili prosle godine...

I onda kad ja kazem da ste vi svi isti, da se u sustini slazete s Tudjmanom da Srbi treba da nestanu, ne samo iz Hrvatske, nego uopse, vi se ljutite. A kad vas nazovem pravim imenom, onda mi brisu postove.

Dakle, strasno.

Back