Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 31.115
opet nas došlje brukaju
sreća uhićeni su odmah, bravo za policiju.
Привели их да им уруче одликовања.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet nas došlje brukaju
sreća uhićeni su odmah, bravo za policiju.
Janjevci bi ih morali napast jedno milion da si podignu ugled
Ako nekom kažeš da je starac sa 57 godina ne gine ti šamarčina![]()
Taj bi ih obojicu prebio, da im ne pomaze demokracka policija NDH.
Ne opravdavam tuce navijaca i smrt nesrecnog Tatona, daleko od toga, ali moras da znas koje posledice mozes da zadobije ako odes u drugu drzavu kao navijac. Kod vas napadaju random ljude iz cista mira, cesto mora da se sapuce da ne biste culi "cetnicki jezik" i napali!
Ja ne bih ni uporedjivao Ovcaru i Srebrenicu da sam na tvom mestu. Srebrenica je daleko tezi zlocin!
Šta ja imam sa vremenom u kojem mi niti otac nije bio rođen? Pa ti meni pričaš banane. Među tvojom zajednicom danas hodaju ljudi koji su ubijali nevine i bacali u masovne grobnice. Ti ih braniš? Pa onda si isti kao i oni. Tko je ubio jednom, spreman je ubijati opet. Među vama takvih je u današnjem vremenu, puno, puno više. Dokazivo... Po obujmu kako kažeš.
mi prebijemo al barem ne ubijamo.
da se razumijemo govorim o 2012oj a može i 5-6 možda i više godina unatrag![]()
Kada se ovako nesto slicno desilo u Srbiji ?
Dokle cete da se vodite vise tom retorikom "ima kod nas ali ima i u Srbiji toga" ???
Samo ih priveli da im podijele ordene![]()
Привели их да им уруче одликовања.
Koji su ti sto bi klali i bacali u masovne grobnice? Ne znam odakle ti utisak da ja nekog branim?
janjevci su trgovci, sigurno su im četnici nešto ostali dužni
Navodno je upleten i sam državni vrh.
pod 1 nisu napadnuti huligani nego auto sa ženama i djecom ili su i oni za tebe huligani jer su hrvati?
2. od tog incidenta do sada nije bilo incidenata sa hrvatske strane. ajde nađi neki link
I Jasenovac je bio odmaraliste, a logori za decu obdanista, jel tako?
Pa da nije, ne bi kojekakva susa mogla tek tako da vrslja po "nezavisnoj drzavi".
I Jasenovac je bio odmaraliste, a logori za decu obdanista, jel tako?
Takvih incidenata u Hrvatskoj ima više je se ovdje ratovalo dok je narod u Srbiji ladio yaya i bolio ih je k... i za rat i za sve narode koji se kolju....
Da li ovakav incident smatraš dokazom genocidne politike hrvatske države prema Srbima u RH 2012.g.?
1. Da se razumemo, ne opravdavam ja varvarski napad na hrvatske navijace, pogotovo ne na decu. Ali vidi..... dodjes sa hrvatskim obeleznjima, u zemlju sa kojom nemas bas najsjanije odnose... i jos vodis decu, to je po meni malo nesmotreno. Sto se mene tice, svako ko ode u Hr da navija i obrnuto, treba da bude svestan opasnosti koje ga vrebaju.
2. Generalno gledano, incidenata na vasoj strani je daleko vise.
alooooooooooooo, mi? nemoj tako anželina