Novi grb Srbije

KOJI JE GRB BOLJI

• Ukupno glasova
    189
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нема тога у мојој касаби, уствари можда и има, али мрзело ме да обилазим оне што шију спортску опрему, Има државна код Kинеза за 270 дин. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Državni grb:
grbsrbije2010mali17.png
Državna zastava:
zastavasrbije9.png
Vertikalna zastava:
zastavasrbije11.png
Standarta predsednika republike
zastavasrbije12.png

Ovako bi trebalo sve da izgleda kad budemo bili normalna zemlja...

Poslednja izmena:
Sad je meni jasno zašto ne može da prođe novo rešenje... nema to veze sa "papagajskim" kljunovima i ne znam ja s čim... Jasno je ko dan...

Kruna nije prava kruna već slika krune dakle prividni suverenitet..

I banane umesto ljiljana jer smo, što ti kažeš banana-država...

Šuplja ocila da ne možemo ni vatru da napravimo...

Otkinuti jezici da ne možemo ništa da progovorimo...

Ti to sve uzimaš u radnoj ženi? Skupi su bre... Ima neka prodavnica u "Kosovskoj" u BGD... stalno prolazim tamo... ne znam šta je to... ali su im lepe zastave. Ima i sa vezenim i sa štampanim grbom...

EDIT: U stvari to je radna žena ja mislim :D

Da, to je Radna žena i jeste, oni su baš skupi. No ja ne uzimam tamo...

Već sam ovde spominjao da se snabdevam u firmi NAAI u Višnjičkoj...

Ma ja sam na standartu stavio mali grb... ja sam sad protiv velikog grba... i vertikalna zastava nije usvojena... :P

...a шта фали великом грбу... мислим, и ја сам за то да је много боље да имамо само један јединствени грб... а и чини ми се да сам негде прочитао да велики грб имају само монархије... супер ти је ово све.. али Срби не би били Срби када би нешто било нормално... колико сам ја разумео током лета ће усвојити то најновије ХОМЕНОВО решење које ће бити скоро па исто као оно Ацовићево из 2004-те... да не буде да унапред нападам нешто што нисам видео, сачекаћу да то објаве... до тада ми је решење из 2010-те НАЈБОЉЕ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back