Stefan 1217.
Zainteresovan član
- Poruka
- 144
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Homen navodi da je prema zakonu, srpski grb kraljevski iz 1882. faktički punih 130 godina u upotrebi, izuzimajući period socijalističke države i da niko nema pravo da ga menja posle tako dugog perioda.
Саботирају једни друге и то је срамота. Једна струја власти реши да нешто доведе у ред, па ће друга то да саботира.
Ко је уопште овом Хомену рекао да из места треба да се промене сва државна обележја? Јебeм му оца очињег, мислим да су се до прошле године штампале радне књижице са ГРБОМ СФРЈ, а на зилијарду печата су остали стари грбови СР Србије и користили се до недавно.
Ово је исти грб, само графички дотеран до савршенства. Ко је уопште протурио причу о томе да се ради о неком "старом" и "новом" грбу, кад је грб исти?
А слажем се, када су мењали изглед грба, требало је да поведу јаку медијску кампању, а не да им сад свака шуша оспорава решење. Ужас.

A šta im znači ovo iza? Stari grb, nova pozadina, novi grb,stara pozadina..?
Држава Србија = јебe луд збуњеног.
Жао ми је оних поштених људи који су дали све од себе да коначно уприличе грб какав треба да буде... Али, добро. Још једна потврда да се у Срањији није ништа променило још од Домановићевог доба.
Pa šta ima znači ta slika ? Ipak su usvojili novu krunu ili ?

NE. Pisao sam ovima iz Ministarstva pravde i odgovorili su mi bukvalno ekspresno da će se predlog za ukidanje dela Uredbe koji se odnosi na grb, kandidovati (?!) za sednicu Vlade 31.03.2011.god. Tada bi kažu, trebala Vlada da se izjasni o predlogu Ministarstva pravde, koji su načelno podržala SKORO sva ministarstva, kao i Predsedik Republike. Grb koji je usvojen 11.11.2010. će biti TRAJNO ukinut, a do usvajanja novog izbornika, primenjivao bi se neki iz 2009. (???!) E sad, koji je taj izbornik grba iz 2009. ja pojma nemam... Na pitanje kada i ko će raditi taj novi IZBORNIK, još nisam dobio odgovor...
ZATO ja predlažem gosn Grujiću, autoru ovog NOVOG grba, da nas spasi vraćanja par koraka unazad i predloži novo REŠENJE, PRIBLIŽNIJE rešenju iz 2004.god. kako bi dobili grb koji će bar malo biti "SREDJEN", jer ako vrate onaj stari onakav kakav je bio, osta nam to rešenje još 100 godina...
Molim gosn Grujića da iznese neke druge verzije grba, sličnije starom, ukoliko je to moguće i na taj način spasi i sebe, a i Srbiju velike blamaže...
е баш тако.. овој власти ни грб није светиња, па зашто би ценили било чији труд?
Gráthas, шта ја рекох за Хомена?
Што се тиче бламаже, стварно мислиш да је ово моја бламажа? Ја некако не мислим да је моја а да је бламажа, јесте. Нека, нек види народ.