Novi ciklus radionica kreativnog krojenja i šivenja u Beogradu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.720
sivenje_140123_tw1024.jpg

Nastavljajući realizaciju kreativnih radionicu u Volonterskom servisu Zvezdare (Bulevar kralja Aleksandra 395) sledeća dva utorka, 17. i 24.oktobra od 10:30 do 12, servis će organizovati nove radionice kreativnog krojenja i šivenja.Uz pomoć veštih radioničarki Gordane, Biljane i Mire, zainteresovane sugrađanke će naučiti kako mogu od starih odevnih predmeta da naprave nove, unikatne i upotrebljive.

Radionice će biti prilika za učesnice da nauče kako da započnu proces krojenja i sečenja tkanine, da same isprobaju rad na mašini i ostale delove procesa korak po korak.
Kao i obično, sve što budu napravili tokom obuke, učesnici će moći da zadrže kao uspomenu i poklon Volonterskog servisa Zvezdare. Preporuka je da zainteresovane sugrađanke ponesu svoje odevne predmete koje žele da recikliraju, preprave i daju im novo ruho.

Radionice su besplatne za sve učesnike, a ukoliko bude interesovanja, obuka će biti produžena i tokom novembra sa željom da buduće kreativne krojačicerazviju i usavrše svoje veštine i budu što samostalnije.
link

ne znam da šijem i nemam ambicije za tako nešto ali znam da ušijem dugme, porubim ili lepo zašijem ako se nešto zakaci i pocepa
znam i da štrikam i sitan vez vezem :D zahvaljujuci mojoj baki koja me je naucila tome i insistirala da znam da sebi ušijem dugme ili nešto zakrpim
iako ni vez ni štrikanje danas ne radim..nemam potrebu a ni vreme za te lepe rucne radove

ne znam da šijem i nemam ambicije za tako nešto ali znam da ušijem dugme, porubim ili lepo zašijem ako se nešto zakaci i pocepa
znam i da štrikam i sitan vez vezem :D zahvaljujuci mojoj baki koja me je naucila tome i insistirala da znam da sebi ušijem dugme ili nešto zakrpim
iako ni vez ni štrikanje danas ne radim..nemam potrebu a ni vreme za te lepe rucne radove
Zena je dok je bila na porodiljskom mnogo heklala.I ona je naucila to od njene babe,Ima toliko heklanja,jeda deo ormara pu,a nimalo nije mali.Imamo 2 stolnjaka,nenim rukama uradjeno.

Back