baraba
Domaćin
- Poruka
- 3.580
taj rad 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato shto je americhki.![]()
Meni se on ne svidja zato shto je jednomotorac, znam da to ima i prednosti, ali jednostavno, ne svidja mi se.
sta ce norvezanima F-35..
Ma joj ispao skandal,bili su na listi F35,JAS Gripen i Eurofigher,Eurofigher se povuko odavno jer su iz njihove uprave rekli norvezanima da su se oni vec odlucili koji ce model da uzmu,a mislili su na F35,pre 3-4 meseca su objavili da su odlucili da kupe F35 zato sto JAS Gripen ne odgovara njima,nema stealth i jos neke inovacije,tu ti se svedjani naljute i kad god je nesto o avionima u medijima svedjani probaju da zezaju norvezane kako nemaju pojma.sta ce norvezanima F-35..
bolje da su uzeli svedski gripen..
isto dobar avion
Ma joj ispao skandal,bili su na listi F35,JAS Gripen i Eurofigher,Eurofigher se povuko odavno jer su iz njihove uprave rekli norvezanima da su se oni vec odlucili koji ce model da uzmu,a mislili su na F35,pre 3-4 meseca su objavili da su odlucili da kupe F35 zato sto JAS Gripen ne odgovara njima,nema stealth i jos neke inovacije,tu ti se svedjani naljute i kad god je nesto o avionima u medijima svedjani probaju da zezaju norvezane kako nemaju pojma.
Z A K O N!!! Jede zivu decu![]()
Na osnovu cega to procenjujes? Da li si imao priliku da vidis polaru i anvelopu tog aviona u raznim borbenim konfiguravijama. kao i da ih uporedis sa konkurentima?
Na osnovu cega to procenjujes? Da li si imao priliku da vidis polaru i anvelopu tog aviona u raznim borbenim konfiguravijama. kao i da ih uporedis sa konkurentima?
Naravno da jesam,jer da ne poznajem njegove mogucnosti nebih ono ni napisao....
Jeste to da MIG-35 nije imao priliku da se odkaze ali je stvarno mocan........
Vec mesecima gledam klipove MIG-35 i proucavam tekstove sa neta o njemu.....
Naravno da jesam,jer da ne poznajem njegove mogucnosti nebih ono ni napisao....
Jeste to da MIG-35 nije imao priliku da se odkaze ali je stvarno mocan........
Vec mesecima gledam klipove MIG-35 i proucavam tekstove sa neta o njemu.....
NISAM REKAO DA JE BOLJI OD Su-30MKI vec da mi se mnoogo svidja MIG-35Ajde mi reci u cemu je bolji od Su-30MKI?
Po meni je Su-30 bolji.
na snimcima ces videti samo ono sto oni hoce da se vidi..
a u tekstovim ces procitati samo ono sto oni zele da se procita..
tako da ne mozes da poznajes njegove mogucnosti..
ma koliko ti to hteo
ma buraz sminkaju oni sta stignu..
to mi se ne svidja..
ja odnikud ne crpim info..
i ono sto znam je upitno dal je tacno
jeste druze dobar je mig-29..
samo sto nashi idiJoti nemaju sredstava da ih odrzavaju..
velika steta
Pricao mi cale dosta o njima (zavrsio narodnu odbarnu)jeste druze dobar je mig-29..
samo sto nashi idiJoti nemaju sredstava da ih odrzavaju..
velika steta
i po 50ti put ta slika sto si postavio to nije pravi MIG-35 nego MiG-29 MRCA iliti -29M2.
a zasto nema JSF, F-35 je najbolji od svih ovde ubedljivo....ne mogu da verujem koliko postova je dobila ova glupa anketa.
i po 50ti put ta slika sto si postavio to nije pravi MIG-35 nego MiG-29 MRCA iliti -29M2.
a zasto nema JSF, F-35 je najbolji od svih ovde ubedljivo....ne mogu da verujem koliko postova je dobila ova glupa anketa.
evo ga jos jedan amerofil.
kako to nije mig-35?
kad su ga rusi na maks 2007 godine predstavili kao Mig-35..
taj isti avion sa brojem 154..
e ako su rusi pogresili onda izvini..
a kad na google ukucas mig-35..
on ti izbaci taj avion
by the way..
ako je glupa anketa sto si onda pisao na njoj