Novi američki ambasador u Srbiji

Mecenaa

Ističe se
Poruka
2.138
Izvor
https://www.sd.rs/vesti/info/udarno-tramp-objavio-ko-je-novi-americki-ambasador-u-srbiji-2025-03-28
20250328_211721.jpg

20250328_211444.jpg

Vidim da je covek potomak ljudi koji su otisli da se spasu komunisticke odmazde i terora...On kao potomak se ovaj put vraca kod potomaka komunista koji su postali nacionalisti...Oni idalje imaju onu mantru borbe protiv "trulog kapitalizma"....Naseg je dakle porekla i reklo bi se da je to dobro...I zaista bi bilo dobro kada bismo mi bili na iskrenom evroatlanskom putu i na iskrenim integracijama...Kada bismo imali prave domacinske srpske interese...Medjutim mi cemo placati i korumpirati i nastaviti da budemo na laznom putu integracija...Na putu lazne stabinosti u regionu dok uticemo na Bosnu i da ne nabrajam sta sve ne, jer je ponovo doslo vreme da ce ovi zatvarati ljude sa drugaciom i slobodnom mislju...Uglavnom, bice to covek nase sluzbe....A ona je krvnik naseg drustva, i to ne moze izaci na dobro....

Ja baš ne mislim da je dobra ideja.

Mnogo bolje je da je ambasador neki fini čovek protestant sa ženom koja obilazi humanitarne organizacije i jedu srpsku hranu po restoranima.

Ovo mi ne miriše na dobro, još ako je Dinarskog porekla, kuku lele :)
ti jos verujes u bajke o ambasadama i ljudima u njima :lol:

sa cimermanom i njegovom zenom vecerao nekoliko puta, ona je bila na placu kod mene sa prijateljicom, ali od prvog trenutka sam znao sta imam pred sobom cak i o tome pricao sa vorenom.

otvoreno...bez pardona, da se razumemo.

ti jos verujes u bajke o ambasadama i ljudima u njima :lol:

sa cimermanom i njegovom zenom vecerao nekoliko puta, ona je bila na placu kod mene sa prijateljicom, ali od prvog trenutka sam znao sta imam pred sobom cak i o tome pricao sa vorenom.

otvoreno...bez pardona, da se razumemo.

Osim što si hteo da napišeš da ih poznaješ, ne razumem u osnovi šta si mi odgovorio ;)

Back