Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stani, a sta bese sa Rodom 'korumpiranom lopurdom' Blagojevicem?
Мислиш да би за нас Србе боља референца била, " хрватско порекло, из породице усташке емигације, верник римокатоличке цркве"?Srpsko dinarsko poreklo i vernik SPC, reference i po.![]()
Ništa. Izbavio ga je Tramp iz zatvora, valjda mu je to dosta.Stani, a sta bese sa Rodom 'korumpiranom lopurdom' Blagojevicem?
poor chicken...i'm sure he doesn't know nothin' about crazy serbsSigurno ce ga interesovati zbog cega je narod na ulicama…
ono sto je amerima dobro uvek je lose po onoga ko tako misliKonacno neka dobra vest od njih
ti jos verujes u bajke o ambasadama i ljudima u njimaJa baš ne mislim da je dobra ideja.
Mnogo bolje je da je ambasador neki fini čovek protestant sa ženom koja obilazi humanitarne organizacije i jedu srpsku hranu po restoranima.
Ovo mi ne miriše na dobro, još ako je Dinarskog porekla, kuku lele![]()
ti jos verujes u bajke o ambasadama i ljudima u njima
sa cimermanom i njegovom zenom vecerao nekoliko puta, ona je bila na placu kod mene sa prijateljicom, ali od prvog trenutka sam znao sta imam pred sobom cak i o tome pricao sa vorenom.
otvoreno...bez pardona, da se razumemo.
Protestant u restoranu?Ja baš ne mislim da je dobra ideja.
Mnogo bolje je da je ambasador neki fini čovek protestant sa ženom koja obilazi humanitarne organizacije i jedu srpsku hranu po restoranima.
Ovo mi ne miriše na dobro, još ako je Dinarskog porekla, kuku lele![]()
Protestant u restoranu?