Nove uniforme VS

Dobro je sto je domaci proizvodjac,ali mi vise izgledaju kao neke lovacke....Moglo je to i bolje,ove danasnje,sto su nasledjene iz Vojske Jugoslavije nisu toliko lose,samo su stare...

Poslednja izmena:
Jumko radi i za Nemačku i za Špansku i ne mogu da se setim još za koje zemlje šije vojne uniforme. Tako da su sigurno kvalitetne, mislim na izradu, e sada materija i sisrovina, to je pitanje. Bez obzira dopada mi se i bravo za naše..:klap:

ja sam jedno vreme nosio pocepanu na kolenu ,tako da sam izgledao kao panker :D...
ali bolelo me cose, cokule i suve carape su zakon ,a vidim da su ostala ista resenja sto je tragi-komicno.

ja sam posle prve prekomande zaduzio pantalone u kojima je neko krecio. sve je bilo posuto crvenim tufnama... tri dana sam izgledao kao kreten, dok nisam menjao sa likom koji se skida!!

Nishta nije falilo ni starim.... tj. A kompletu.... (za strazu, zakletvu,proslavu, odsustvo)
B komplet koji ce vam uvaliti da nosite ceo vojni rok dodushe....
Sreca moze da se menja u intendantskom.... Mada ce vam opet uvaliti neshto shto se ne sklapa.
Nema mnogo pogadjanja tamo...

Imate sliku mene u A kompletu btw na profilu. Lepa uniforma.

Свиђа ми се шеширић.

Не свиђа ми се што су укинули беретку, то је најелегантнија капа. Не свиђа ми се што су уместо беретке увели раднички качкет. Не свиђа ми се пикселизација, као да је униформа урађена неким компактним дигиталцем мале резолуције. Не свиђа ми се "НАТО" опасач са том малом копчом, коју мораш да стегнеш тако да ти отпадну бубрези да се не би откачила. А ознака чина на средини... :hahaha:

Мени је најлепша униформа била А комплет који сам имао, то је било 2000, тамна, сиво-браонкаста нијанса, слично као на шлему Визије Нереда.

Свиђа ми се шеширић.

Не свиђа ми се што су укинули беретку, то је најелегантнија капа. Не свиђа ми се што су уместо беретке увели раднички качкет. Не свиђа ми се пикселизација, као да је униформа урађена неким компактним дигиталцем мале резолуције. Не свиђа ми се "НАТО" опасач са том малом копчом, коју мораш да стегнеш тако да ти отпадну бубрези да се не би откачила. А ознака чина на средини... :hahaha:

Мени је најлепша униформа била А комплет који сам имао, то је било 2000, тамна, сиво-браонкаста нијанса, слично као на шлему Визије Нереда.
beretku su ukinuli ostavice je specijalcima i VP, sto ajde nije lose. problem sa beretkama je sto nasi gedzovani to ne umeju da stave kako treba i svakom razlicito stoji. neko je navuce onako siptarski pa izgleda kao pita, neko je stavi ko picasso...
trebali su umesto tih sto kazes radnickih kacketa koji mi se Uopste ne svidjaju, uvesti titovke opet, kao americka garrison cap. to i podseca na sajkacu i komotnije je od glupih kacketa.

Back