gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
video sam ih.
da li ste ih vi videli?
a koje je vase misljenje? (za kavurmu?)
da li ste ih vi videli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima istu ruznu kragnu kao i m93, i cini mi se da je kroj ostao isto onako glup, sa presirokim rukavima, presirokim nogavicama...

da, makar je nece biti na ulici...I nije neki primer lepote ali samo neka je nova. Već pet godina ne mogu da dobijem novu uniformu tako da već ličim na đubretara ( kao i ostatak mije jedinice)
video sam ih.
da li ste ih vi videli?
zato zastavnik uniformu ne pere. samo uzme drugu.Bas me interesuje kako, pojedini ne mogu da dobiju nove uniforme kada je rok zanavljanja godinu dana, za kosulje, bbluze, za cizme cini mi se dve, a za vetrovku tri godine...
u tima starima nasa vojska izgleda kao grupa pijanih lovaca...
Bas me interesuje kako, pojedini ne mogu da dobiju nove uniforme kada je rok zanavljanja godinu dana, za kosulje, bbluze, za cizme cini mi se dve, a za vetrovku tri godine...
ja sam jedno vreme nosio pocepanu na kolenu ,tako da sam izgledao kao panker...
ali bolelo me cose, cokule i suve carape su zakon ,a vidim da su ostala ista resenja sto je tragi-komicno.
cudno ti drzis tu papovku
ma di je lepa, od zla oca i gore majke jos kad se opere...

Свиђа ми се шеширић.
Не свиђа ми се пикселизација, као да је униформа урађена неким компактним дигиталцем мале резолуције.
beretku su ukinuli ostavice je specijalcima i VP, sto ajde nije lose. problem sa beretkama je sto nasi gedzovani to ne umeju da stave kako treba i svakom razlicito stoji. neko je navuce onako siptarski pa izgleda kao pita, neko je stavi ko picasso...Свиђа ми се шеширић.
Не свиђа ми се што су укинули беретку, то је најелегантнија капа. Не свиђа ми се што су уместо беретке увели раднички качкет. Не свиђа ми се пикселизација, као да је униформа урађена неким компактним дигиталцем мале резолуције. Не свиђа ми се "НАТО" опасач са том малом копчом, коју мораш да стегнеш тако да ти отпадну бубрези да се не би откачила. А ознака чина на средини...
Мени је најлепша униформа била А комплет који сам имао, то је било 2000, тамна, сиво-браонкаста нијанса, слично као на шлему Визије Нереда.