Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
novak je rapidno poboljsao formu u samo mesec dana... u mc je igrao bolje nego na masters kupu koji je uzeo..... i posle razvaljivanja sa pocetka prosle godine- ponovo lici na tog coveka! :D
nadam se da to nije samo kratki bljesak..... :)

Naravno da nije.
Ma covjeka su raskrinkali PROBLEMI...ne moze mi niko reci da mu je bilo lako.
Nadam se da su se sada mnoge stvari u njegovom ZIVOTU napokon smirile.Zato mogu samo reci DAJ BOZE samo da je NOLE miran u sebi a sto se njegovog TALENTA i MOGUCNOSTI tice u to uopste ne sumnjam.

Naravno da nije.
Ma covjeka su raskrinkali PROBLEMI...ne moze mi niko reci da mu je bilo lako.
Nadam se da su se sada mnoge stvari u njegovom ZIVOTU napokon smirile.Zato mogu samo reci DAJ BOZE samo da je NOLE miran u sebi a sto se njegovog TALENTA i MOGUCNOSTI tice u to uopste ne sumnjam.

Slazem sa sa tobom ;) Jednostavno neke stvari ne mogu da se iskuliraju, a talenta Nole itekako ima ;)

NOVAK IMA NOVOG KONDICIONOG TRENERA! :D (http://www.novakdjokovic.rs/news.php?akcija=vise&id=141&jezik=1)

Počev od turnira u Rimu, Novakov tabor biće pojačan za jednog člana, a on je Gebhard Fil Gric, bivši trener Tomasa Mustera, vlasnika 44 ATP titule i prvog mesta na svetskoj rang listi pre oko 13 godina.

Novak je Grica angažovao kao svog kondicionog trenera.

Saradnja između Srbina i Grica počela je nakon poraza Novaka u finalu Masters turnira u Monte Karlu prošle nedelje.

"Kondicija je ono što mi je potrebno u narednom periodu. Igraću tri nedelje za redom pre Rolan Garosa i svi znamo da je prilagođavanje sa šljake na travu veoma kratko", rekao je Novak.

Srpski teniser je branilac titule na turniru u Rimu, koji počinje sutra, a onda igra u Beogradu, pa u Madridu i Rolan Garosu, koji počinje 25. maja.

"Uvek se trudim da budem što bolji igrač. Osetio sam da više ne mogu ništa da naučim sa sadašnjim članovima mog tima i odlučio da nešto promenim", dodao je treći reket sveta.

Novak je naveo da je novi trener doneo novi program, sistem i mnogo novih stvari.

"Naravno, mi nismo sve promenili, jer bi to bilo previše riskantno", završio je Nole.

... e pa, srecno obojici... :D

Sto se Olimpijade tice,ljudi,mislim da je tu prema svega sportski motiv....Ali ne i nacionalni,on doalzi posle..To ti je ono,najvece takmicenje,nesto posebno.Nesto sto se ne desva svaki dan,gde osvojiti titulu znaci mnogo vise od same pobede nad bilo kojim protivnikom...

E zato mislim da je Nole plakao. Jer,uvek se postavlja pitanje gde ces i kakav ces biti za 4 godine,da li ces ikad vise imati sansu za tako vazan trofej...Iskreno,mislim da je na Olimpijadi novac najmanji motiv...Cak i nacionalni motiv bih stavio pod znak pitanja...To je nesto vise od svega toga.

Bio je dobar,dok mu nije zasmetala vrucina,a i nije bio jhedini jer tenperatura je bila prevelika.
Sta je trebao da padne?sigurno da je imao zelju da nastavi,ali nije mogao i nedavno se videlo da mu stvarno smetaju vrucine.

Niko nije kao Marat Safin.. onakav se jednom radja :D

E ako je u mecu sa NOVAKOM onda to zasluzuje da se izmisli i posebna rec

Trazila sam znacenje rijeci ULUDJEN, u dva pozamasna recnika ,nijesam uspjela.
Na internet pretrazi su mi ponudili moju poriku na kojoj sam je izmislila.
Sto reci ARKONA , mozda i zazivi moja rijec ma da mislim da je nijesam izmislila ja nego da postoji i prije moje jezicke potrebe datom trenutku.Puno pozdrava i da drzimo palceve Novaku u Rimu. :p

Kako ga je polomio tako mi je krenulo,samo sto moze biti kaznjen zbog toga,ali na svu srecu nije.
Mislis li to na Svajcarca?
hehe, naravno da mislim na njega. ;) vise puta sam rekao da mislim nije mudro citavu karijeru praviti "mrtav-ladan" face... em sto (bar meni) ne deluju ubedljivo.. em sto su tempirana bomba. :)

a ja mislim da je jedan poen ipak premala cena za ono sto mogu doneti 2 velika ispada besa... :D

hehe, naravno da mislim na njega. ;) vise puta sam rekao da mislim nije mudro citavu karijeru praviti "mrtav-ladan" face... em sto (bar meni) ne deluju ubedljivo.. em sto su tempirana bomba. :)

a ja mislim da je jedan poen ipak premala cena za ono sto mogu doneti 2 velika ispada besa... :D

Kazu da je kao mladi lomio rekete stalno,pa se smirio,ali sad ga je opet uhvatilo,ma nije ni njemu lako:(
Slazem se da je jedan poen premala cene,ali nekada moze biti i od velike vaznosti. Mislim da bar ne bi trebao u rimu vise da lomi dosta je bilo sinoc za ovaj turnir;)

Kazu da je kao mladi lomio rekete stalno,pa se smirio,ali sad ga je opet uhvatilo,ma nije ni njemu lako:(
Slazem se da je jedan poen premala cene,ali nekada moze biti i od velike vaznosti. Mislim da bar ne bi trebao u rimu vise da lomi dosta je bilo sinoc za ovaj turnir;)
jeste... lomio je pa su ga smirivali.. i valjda se istripovao da mu je ta smirenost izmedjuostalog donela tolike uspehe... mislim, 100% je doprinela.. ali je pitanje dal je bas morao u drugu krajnost.... i jes' poceo ponovo da ih lomi, i mislim da treba i da nastavi ne obaziruci se na to sta ce se pisati ili pricati... :)
mada, ja da sam tako pametan sta i kako treba da se radi... pitanje je dal bih bio ovde i kuckao ovo.... al eto... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back