Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Doooobrooooo....Kako hoces Djovanoti ;)

Mada,nisi ni na Marsu bila,niti ga videla,pa ipak ljudi tvrde da postoji :p :p :p

Auuuu Srle,narod priča svašta..Sve dok moje okice ne vide bilo šta u vezi bilo čega ja klimnem odrično glavom ne,ne..:p Kad bi došao u moj komšiluk shvatio bi da oni više "znaju" šta se dešava u tuđem dvorištu nego u sopstvenom,a nema veze s istinom..:p

Nema tu sta,Nole je igrao pomalo cudno ovaj turnir,pa samo da pogledate rezultate i to vam sve govori..Da ne pricamo AKO ste gledali meceve. Medjutim,odlicno igra kad zatreba i zato je tu gde jeste!

Ocekujem da ce Nadal biti veeeeeeeeeeeeliki favorit,ali nikad se ne zna...Svakome dodje los dan,pa mozda dodje i Nadalu ;)

Da, on ostaje treći igrač sveta, ali mi je krivo što je izgubio od Nadala, a Nadal brz k'o zec, bilo koju loptu može stići!Jednostavno, bojala sam se da Marej ne prestigne Noleta.
Nole je dobio drugi set sa 6:2, i mislila sam da će pobediti.Bezveze...

Ocekujem da ce Nadal biti veeeeeeeeeeeeliki favorit,ali nikad se ne zna...Svakome dodje los dan,pa mozda dodje i Nadalu ;)
проблем је што, и кад му је лош дан, велика је шанса да ће Надал опет победити :)

bio bih prezadovoljan da uzme bar jedan set ;)
al' već vidim komentare tipa, "oh bože, šta se dešava sa Novakom, zadnja dva turnira je odigrao očajno...bla bla..." :roll: :lol:
верујем да ниси разочаран :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back