Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam samo pominjao vremenske uslove,ne interesuju me ni jedan ni drugi.

I meni ide na ruku da Federer ovo ne osvoji jer ce ga Rafa vec na sledecem stici po Masters titulama a odigrao ih je daleko manje

Ali odosmo od teme

covek bas treba biti optimista i verovati da ce novak (ili bilo ko) da dobije nadala na sljaci... osim ako ovom nesto ozbiljnije ne bude falilo... :)

i ja sam ranije mislio da ne moze razlika u igri na 2 podloge biti bas toliko velika, kolika je kod rafe kada poredimo beton i sljaku... i da je samo potrebno malo srece i vrhunska partija protivnika... ali nadalu sve to dodje kao otaljavanje 1000x odradjenog posla... on je na sljaci stvarno nesto drugo... a iovako ga retko ko uspeva dobiti...

sljaka.. pa i set je cudo uzeti, a kad se igra na 3 dobijena da i ne pricamo... ajoooj... mislim, u ovom trenutku u takvo cudo ne verujem vise od 5% (naravno i to je samo ako protivnik bude jedan od 2-3 najozbiljnija)...

ali navijacu svakako, samo da bude te srece da ga novak i sretne na sljaci... ;)

a podseticu ovom prilikom jos jednom- nema ni finala RG-a za federera ove godine! :)

a novaku- srecno protiv ovog ludog skota! :D

Баш ми беше чудно кад је Новак победио.
Мислила сам да нема шансе,понајвише после првог сета,али сам била неутрална.
Нити ми је било жао што је Фед изгубио,нити сам се претерано радовала што је Новак победио.

vremenski uslovi i novakovo stanje po tom pitanju dodatno pogoduju onome sto bi se svakako desavalo- daaaaavljenju od strane skota... novak je toga sigurno svestan i sigurno nece cekati da mu nestne vazduha da bi igrao agresivno.. pa ako bas bude islo... eto 13. titule.. a ako ne.. uh...

...Шта се то дешава са Нолетом?

По ко зна који пут делује као да га неко...:vudu:

Није ми јасно, зашто он не доноси "своју" воду и сок:think:

Ја не бих никоме веровала и доносила бих
са собом и воду и сок, ..... чак и пешкир!

А, тек кад они клинци узму онај пешкир рукама којима су
држали оне лоптице које иду из руке час једног час другог
тенисера, па тај пешкир час пребаце преко оне ограде,
час преко неке столице на којој је неко седео, понекад тај
пешкир падне на терен
све ми то делује некако одвратно и ....

А, нарочито кад оне онако ознојене американке трпају лоптицу
у шорц (гаће),...па је након извесног времена ваде одатле,
па ту исту лоптицу шаљу својој "противници"...и то ми је накако
БЉАК!!!
(није тема али је везано за све тенисере)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back