Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
KONACNO da Novak krene da igra sa zarom! :mrgreen:

kada vidim da mu je stalo (ne bojim se da ce se Novak skroz smoriti, al uvek rado docekam kraj faze koja verovatno gotovo svakog sportistu manje ili vise okaci), ne brinem mnogo za uspehe!!! :super:

jeste jedva savladao simona, ali taj je smarao za zlatnu! ovo vec mirise na "onog" novaka... :klap:

@hesse
ubedjen sam da je jj-fan mislio na cinjenicu da yt SADA postoji- cudi me da ga nema da odgovri... mozda je uspeo da ogugla... al' jos imas mene... :D

Ma nije to medo nego nema koga ad pljuje ;).
NOLE poceo da igra pa nema razlog da ga proziva :P

U Indijen Velsu veceras u 23h Novak protiv Rodika...
Kalo ce biti vrice?
Kako ce biti tesko Rodik servira , igra ko da je ukljucen na struju ljudi ja cu da budem po cijeloj mojoj kuci da prisluskujem da na svaki Novakov poen skacem ,da na losiju igru perem sudove i ako imam masinu , ja cu setati oko kuce ,ja to obicno zovem navijanjem pa posle jurim reprizeda zapravo vidim mec sto cu tako je to bilo do sada.
Javljam Vam se poslije meca uz velike zelje da se radujemo p o b j e d i :bye:

Vec gubi 1:0 na svoj servis

2:0

Cim izadje na mrezu dobija poen. Tako treba da igra i protiv Rafe. Agresivno a ne da se brani!!!
2:1
E jeeee...Izgubi prvi set!
sad_3.gif

Poslednja izmena:
ma samo po koja rec uz rezultat menja stvari.. :mrgreen:

novak se cuvao za drugi i treci set.. ajmo sad. :)
2:2 ali jos uvek je slab.
2:3
Sad sedi i odmara. Brise lice peskirom. Ustaje i ide na plocu.
Jel dobro ovako?
i_have_no_idea.jpg

Sutira izvan oznacenog terena i gubi 30:40
Gotovo. Gubi 2:4!
bye.gif

Ljulja se i ceka Rodikov servis.

2: 5 Otisli su obojica da sednu. A ja odoh da spavam. Niko mi ne aplaudira i necu vise da vam prenosim
break_pc2.gif

Poslednja izmena:
2 brejk sanse na pocetku 2. seta su mozda mogle mnogo toga da promene... ovako... od pocetka novak deluje odsutno... cak ne pravi ni pauze izmedju poena... samo srlja...

a ilicu- tako jest' bolje. :mrgreen: bar malo da se nasmejem dok novak otaljava formalnosti... j8g... ne igra se coveku il' ima nekih problema (il' ko ce ga znati)... sta sad. :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back