Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 37.273
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mackoni burazeru zanimaj se za macke,idi mazi ih brate,zabavljaj se sa njima.Nemoj samo vise nas ovde da zabavljas,bolje ti ide zabavljanje macaka veruj mi na recNe pristajem zato sto si ga debelo potcenio.
Ja sam lepo vise puta napisao da u njemu ima snage da osvoji jos 12-15 GS titula. Tako da je to ukupno 35-38 titula na GS.
Ti si ocigledno zutoljkunac na forumu i ne znas neka pravila....ali opusteno, naucices na tezi nacinMackoni burazeru zanimaj se za macke,idi mazi ih brate,zabavljaj se sa njima.Nemoj samo vise nas ovde da zabavljas,bolje ti ide zabavljanje macaka veruj mi na rec
A koji je to tezi nacin ajde da cujemo?Ti si ocigledno zutoljkunac na forumu i ne znas neka pravila....ali opusteno, naucices na tezi nacin![]()
Ostani na temi neko vreme i videcesA koji je to tezi nacin ajde da cujemo?
Mozes mi slobodno pisati u privatni poruku,lakse je da se nadjemoOstani na temi neko vreme i videces![]()
Zanimljivije je na javnom. Ako nisi razumeo, poenta foruma je da suceljavamo misljenja i nadmudrujemo se,a a ne da se napusavamo u privatnim porukama.Mozes mi slobodno pisati u privatni poruku,lakse je da se nadjemo![]()
Inace, tipujem da ce Nolo imati (ponovo) srece na Wibledonu, da ce se Karlito povrediti i nece ni stici do polufinala
Ostali igraci teski indijanci.
Ma nek obrisu hejterske poruke i smanjice se na pola.@ambidekster65
@Neno
@Manga Hilux
dajte da se otvori novi Djokovic
pocece da baguje preko 20k postova je.
Predlog za novog Djokovica je :
Novak Djokovic 2(3.4...)
Tebe bi sveli na 1000 poruka ako bi to uradiliMa nek obrisu hejterske poruke i smanjice se na pola.
Ти би се свео на оне прве три које чекају на провјеру.Tebe bi sveli na 1000 poruka ako bi to uradili![]()
Hahahhahahahahaha kako je to smesno! AhahahahahhahahaТи би се свео на оне прве три које чекају на провјеру.![]()
Ни баждарен ни пелцован.Hahahhahahahahaha kako je to smesno! Ahahahahahhahaha
Tebe nisu trebali da puste nakon provereNisi bazdaren
![]()