Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.865
Па џентлеменски, ко и сваки пувањак.Zanimljivo je,kako se dzentlimen Fedja oglasio...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па џентлеменски, ко и сваки пувањак.Zanimljivo je,kako se dzentlimen Fedja oglasio...![]()
Po meni je GOAT, ma sta ti mislio. U cemu je problem?Na oprostaju GOAT-a si napisao, daj mani me tih debilnih fora molim te. Toliko glup nisi.
Mozda ga samo zabole za tenis?Zanimljivo je,kako se dzentlimen Fedja oglasio...![]()
Vazi BobiTom Brady GOAT gleda dok drugi postaje GOAT, MUggsy![]()
Realno nema đokicu ko da zaustavi, biće tu slemova ko ona lezbača navratilova, ali to ne menja činjenicu da je kurton od čoveka i težak folirant i prevarant...Gospodo, sad nikad nećete zaboraviti ko je Novak Đoković!
Pogledajte prilog 1358487
Gospodo, opet ste zaboravili ko je Novak Đoković! GOAT! Uragan! Čovek koji rivalu prvo uzme noge, pa dušu, kaže Endi Rodik! Lekcija - nikada ne smete da zaboravite ko je Novak Đoković!
Morali su lekciju da nauče još 2011. godine u polufinalu US opena. Novak Djoković s jedne i večiti ljubimac teniske publike Rodžer Federer s druge, kao i krcat stadion "Artur Eš". Bio je naš as tada otpisan, kao sada pred Rolan Garos! Ali, kada bi da ga ponize on se razgoropadi na terenu, kad mu kažu da ne može, on je pet puta gladniji, pregazi sve pred sobom, rasplače još jednu tenisku generaciju, osvoji rekordni 23. grend slem i stavi tačku da debatu ko je GOAT.
Sad su hejterima mozgovi prukljači od muke i mržnje, od zavisti i besa! Jesu sad njegovi rivali i 10 godina mlađi, ali ne poseduju Novakovu neustrašivost, inteligenciju, da ponađu odgovor i rešenje i kada se čini da ga nema. Možda su brži, ali nisu lukaviji, čak su se i Nadal i Federer hvatali za glavu kada Novak krene da ih šeta po terenu. Koliko je tek lako naterati klince da trče, dok im noge ne otkažu, dok se ne slome. Dok mu dušu ne uzme. Na svojoj koži su to osetili Kasper Rud i Karlos Alkaraz.
GOAT! Najbolji ikada. Čovek sa 23 grend slem titule: 10 Australijan opena, tri Rolan Garosa, sedam Vimbldona i tri US opena. Trenutno! Sramno je i bedno da je jedan čovek najbolji u svom sportu, a da mu tako malo priznanja odaju. Trn im je u oku od kada se pojavio, nekad se činilo da bi mu najradije skinuli glavu, ali pošto nisu mogli, sabotirali su ga na svakom koraku. Novaku su rivali tokom karijere bili možda i najmanji problem, borio se sa izmišljenim aferama, lažima, horom uvreda na svakom koraku, pa čoveka su linčovali zbog izbora i mišljenja... Prolazi jeza niz kičmu kad se prisetite terora koji trpi. Svako bi na njegovom mestu davno bacio reket, potražio pomoć doktora. Novaka ništa nije slomilo. Preskakao je sve njihove smicalice. Kao u onoj izreci: što ga ne slomi, to ga samo ojača.
Posle 94 trofeja, od toga 23 grend slema, 38 mastersa, šest ATP finala, koga nije sramota, neka kaže da nije najbolji teniser ikada. Ili će se ponovo pozivati na Federerovu eleganciju i Nadalovu borbenosti... A, ako nije umetnost ono što je Đoković u dva seta uradio Alkarazu u polufinalu, uništio ga je psihički i fizički, telo je počeo da mu zakazuje, ne znamo šta je.
Postao je Novak besmrtan, usamljen u tom panteonu teniskih bogova. Svi mu gledaju u leđa. A ide Vimbldon. Novakovo ritualno grickanje trave... Čekamo 24!
sve ovo kaže :
Endi Rodik!
Po meni je GOAT, ma sta ti mislio. U cemu je problem?
Po meni je GOAT, ma sta ti mislio. U cemu je problem?
Samo ti nastavi da KarašĐokicu...lepo tebi, još lepše njemuDebilce Navratilova ima 5 manje GS
Kako sad nema ko da ga zaustavi a do pre tri dana bilo ''Zgaziće ga Alkaras''?Realno nema đokicu ko da zaustavi, biće tu slemova ko ona lezbača navratilova, ali to ne menja činjenicu da je kurton od čoveka i težak folirant i prevarant...
Da, to je to...
Aj sad pokaži kad sam to napisao pre tri dana ili javno priznaj da onanišeš ispred noline slikeKako sad nema ko da ga zaustavi a do pre tri dana bilo ''Zgaziće ga Alkaras''?
Aj sad ti javno priznaj da, čak iako nisi napisao (ja naravno nemam nameru da pregledam tvoje postove), onda si sigurno o tome razmišljao, a verovatno i usmeno iznosio, kao i da si plakao kao da je tebe bolelo a ne Alkarasa.Aj sad pokaži kad sam to napisao pre tri dana ili javno priznaj da onanišeš ispred noline slike
Samo promeni ono Zivo,Dole...samo zamenis mesta i vidis kako sve o sportu znas.Iako pojma nemam o sportu, dopada mi se ova tema, prepucavanje kao na politici.
Moram cesce dolaziti.
![]()
al je zato nadal posten i nije folirant i prevarant..Realno nema đokicu ko da zaustavi, biće tu slemova ko ona lezbača navratilova, ali to ne menja činjenicu da je kurton od čoveka i težak folirant i prevarant...
Da, to je to...
Hoću ako ti meni kažeš za koga ćeš da botuješ kad nolo napusti tenisAj sad ti javno priznaj da, čak iako nisi napisao (ja naravno nemam nameru da pregledam tvoje postove), onda si sigurno o tome razmišljao, a verovatno i usmeno iznosio, kao i da si plakao kao da je tebe bolelo a ne Alkarasa.
Taman ce Stefan Dj. stasati.Hoću ako ti meni kažeš za koga ćeš da botuješ kad nolo napusti tenis![]()