Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
A sta bi drugo trebalo da rade? Pa ovo je tema o njemu.kad ne mogu nista drugo, nek komentarisu..
Ili se samo hvalospevi dozvoljavaju a kritike se brisu i osudjuju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta bi drugo trebalo da rade? Pa ovo je tema o njemu.kad ne mogu nista drugo, nek komentarisu..
taman posla samo hvalospevi.. ti si tu da to demantujesA sta bi drugo trebalo da rade? Pa ovo je tema o njemu.
Ili se samo hvalospevi dozvoljavaju a kritike se brisu i osudjuju?

nije tacno..ko nije vakcinisan al ko je imo covid steko imunitet moze da igra...zar je to tesko shvatiti da su promjenili vlastita pravila pred sam turnir..Ne, ko nije vakcinisan ne igra i tacka. Zasto je to toliko tesko shvatiti? Nije samo Nolo vracen sa granice.
Naravno, ali ljudi se bas nerviraju zbog mene a to mi nije cilj....taman posla samo hvalospevi.. ti si tu da to demantujes![]()

Bolje nemoj u to da ulazis, taj lazirani dokument o prelezanom covidu je jedan od vecih blamova koji je napravio sebi Nolo...nije tacno..ko nije vakcinisan al ko je imo covid steko imunitet moze da igra...zar je to tesko shvatiti da su promjenili vlastita pravila pred sam turnir..
Mačkoni bre nisam ja ovo izmislio , fino lepo ti piše , a ti ako ne veruješ pa saaad , to jeHahahahh kakav si ti trol!Bas lep javni dokument koji sve govori...

Ma kako da ne verujem, bre!Mačkoni bre nisam ja ovo izmislio , fino lepo ti piše , a ti ako ne veruješ pa saaad , to je![]()

Bolje nemoj u to da ulazis, taj lazirani dokument o prelezanom covidu je jedan od vecih blamova koji je napravio sebi Nolo...
naravno da jesteNaravno, ali ljudi se bas nerviraju zbog mene a to mi nije cilj....![]()

Е да је само Деретића па ни по јада, него и Дерерафу, Дерерожеа... ма одра све живе...Pahahahahah legendo!Dodao bih i da redovno ide u bosanske piramide i da rado citira Deretica
![]()

Ако говоримо о прошлогодишњем Мелбурну, фактографија је непобитна. Званичном судском пресудом је потврђено да је испунио све што је требало да игра на турниру, а из земље је истјеран дискреционом одлуком једног политичара. Тек да се зна.Ne, ko nije vakcinisan ne igra i tacka. Zasto je to toliko tesko shvatiti? Nije samo Nolo vracen sa granice.
Nije istina. Raspitaj se malo, imaju pravo da ga ne prime ako sumnjaju bilo sta u vezi dokumentacije ili neceg drugog.pa da, oni su u posljedni momenat ukinuli pravilo koje su sami postavili za uslov i to samo zato sto je nole imo papir..how yes no..
Igrom slucaja taj politicar se sve pitaoАко говоримо о прошлогодишњем Мелбурну, фактографија је непобитна. Званичном судском пресудом је потврђено да је испунио све што је требало да игра на турниру, а из земље је истјеран дискреционом одлуком једног политичара. Тек да се зна.
i posumnjali su kad je sletio..Nije istina. Raspitaj se malo, imaju pravo da ga ne prime ako sumnjaju bilo sta u vezi dokumentacije ili neceg drugog.
E ovo mora da boli Noloa i ostale tenisere. Federer je zaradio vise od svih njih zajedno.Pogledajte prilog 1311214
Nema statistike gde je Novak na ovoj listi ali vidi se jasno sada ko je uvedljivo prvi i najveci u istoriji!

Pa postojala je tema Kafana Mec Lopta gde smo se ovako sprdali i kacili sve i svasta ali se neko nasao pametan da je ukine i napravi novu temu Svlacionica u kojoj skoro niko nista ne pise jer obuhvata sve sportove.koliki bot moras biti pa da trolas na temi o novaku..ko u fazonu ma ja to samo vas malo provociram..u sustini su obojica ljubomorni botovi..cackalica je zanimljiviji za diskusiju od vas dva bota..
Nije potrebno vredjanje, ja sam za kulturnu debatu.pa napisi botu ko je vise zaradio sto se tice nagrada..

Konačno je poznato kada će se Novak Đoković vratiti na teren.
Pogledajte prilog 1310786
Srpski teniser Novak Djoković ne može da učestvuje na Indijan Velsu poštonije dobio specijalnu dozvolu od vlade SAD bez potvrde o vakcini protiv korona virusa, što će biti razlog i zbog kog gotovo sigurno neće igrati ni u Majamiju. Imao je Đoković ponude da nastupi naalternativnim turnirima u Portugalu, Sanremu i Maroku, ali je na kraju prelomio da ga ne terenu neće biti sve do 9. aprila i početka sezone na šljaci.
Biće to velika pauza od kraja februara i turnira u Dubaiju, ali prvi naredni turnir Novaka Đokovića biće dobro poznati masters u Monte Karlu, inače drugom domu srpskog tenisera.
Na turniru koji se igra još od 19. veka Novak Đoković je do sada slavio "samo" dva puta, pošto je često gubio finala. Poslednji put je pehar podigao još 2015. godine kada je pobedio Tomaša Berdiha, dok je dva proleća pre toga savladao i Rafaela Nadala. Upravo je Nadal najtrofejniji igrač u istoriji mastersa u Monte Karlu jer je 11. puta osvajao ovaj turnir, dok je u poslednje dve godine pehar išao u ruke Stefanosa Cicipasa.
Videćemo da li će Novak Đoković uspeti da odmah na početku sezone na šljaci dođe do željene forme koja treba da bude na vrhuncu za Rolan Garos, a za sada se zna da su na spisku učesnika pored njega još i Karlos Alkaraz, Rafael Nadal, Danil Medvedev, Andrej Rubljov, Stefanos Cicipas, Kasper Rud, Tejlor Fric, Aleksandar Zverev...
Mondo
@Neno izvini druže izmešao sam karte , nije bilo za Monte Karlo nego za san RemoNeno, neće moći ni u Monte Karlu , ima i za tamo neke zalkoljice jer je na list prvi , ili je među prvih deset , bilo neko pravilo i za to oko ko može da dobije pozivnicu