Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam to rekao. Mozda nemaju mogucnost da otkriju supstance koje on uzima. To ima lepo napisano u onom tekstu od ranije, sta moze da se vidi na doping testu a sta ne. Sve je to mozda. I ja se nadam da ce otici u penziju bez takvih fleka na karijeri.
I dalje tvrdim da se gotovo svi profi sportisti dopinguju na neki nacin :D
Sportski pozdrav!

Zapravo jesi, jer sam upravo to napisao u postu za koji si rekao da sam sve lepo napisao :kafa:

Da, to beše onaj koji je odustao od tog istog sporta, zabole me baš da čitam stavove ogorčenog i neostvarenog lika :kafa:
Није одустао него је ишутиран јер није хтио „налећи на руду” (што би се лако могло десити и Новаку кад би покушао бити Човјек а не играч и нпр. одјебати клокане за турнир). Да, помињао је и Новака као лош примјер, али и био једини који га је јавно подржао кад је ономад Новак благо приговорио организаторима (уз све ограде да разумије и организаторе и термине за ТВ пренос, рекламе, спонзоре...) да баш не би морали играти у терминима кад је +40 на терену, да неко не загине. О Дуцијевим политичким ставовима и овако и онако, није проблем напљувати његов комунизам, али он ни у она времена (а ни касније) није могао добити посао нигдје, а за оно кратко играње у швапском Бамбергу нанизао је рекорде који ни до данас Швабе нису обориле (и не само Швабе, ај нађи још неког који је дао два коша са центра на једној утакмици)... Огорчен јесте, и поред значајних остварених резултата у спорту није постигао ни изблиза колико је могао, али свакако није огорчен због „спортске неостварености”, разлози су сасвим другачији...

Ne mozes da budes preacher - ua sport, kapitalisticki proizvod, beskorisna drustvena delatnost i ostale njegove baljezgarije i da trazis (a moras da trazis jer se ne daje po defaultu) nacionalnu penziju za bavljenje kapitalistickom prevarom i ubacivanjem loptice kroz obruc.

Tim gestom je pokazao da je licemer i prevarant.

Lepo je da on uziva plodove kapitalisticke prevare, a vi drugi nemojte ni slucajno. Uzasan lik.

Simonović uopšte nije bitan u ovoj priči, njega kao argument poteže lik koji je pre par dana bio srećan k'o Nova godina jer je Federer zaradio milijardu.
i za najveće igrače u svim sportovima važi ona narodna , u pravo vreme na pravom mestu , pravi čovek , e što je Simonović bio u doba exYU pa i nije bilo toliko para , ne posebno u košarci to je druga priča , a iz Simonovića progovoriio pomalo i razočaranja
ok ljudi tuča oko Noleta može da produži :ok:

Немам намеру да се тучем око Новака.
Само ћу да кажем да ме мало изненадио пријавом за турнир у Аделејду.
Додуше, неће репрезентација играти на оном егзибиционом турниру...
па вероватно да има који меч у ногама пре Ози опена.
Иначе, он следеће године може само да напредује на АТП листи.
На Ози опену, Вимблдону и УС опену он НЕ БРАНИ НИ ЈЕДАН ЈЕДИНИ БОД.
Обиће се папцима из АТП о главу оно што су пробали да му ураде...
само гледајте...

i za najveće igrače u svim sportovima važi ona narodna , u pravo vreme na pravom mestu , pravi čovek , e što je Simonović bio u doba exYU pa i nije bilo toliko para , ne posebno u košarci to je druga priča , a iz Simonovića progovoriio pomalo i razočaranja
ok ljudi tuča oko Noleta može da produži :ok:

Kakva crna tuča, ovde bukvalno godinama postoji samo jedan lik koji više ne zna ni šta će sa sobom u životu, pa mu pljuvanje po Đokoviću dođe kao smisao postojanja. Ne znam više šta nije potegao da ga ispljuje, te Federer mator, te ima rekorde, pa kad više nema te rekorde, onda ima Nadala da mu leči komplekse. Pa kad nema ni Nadala, onda ima drugih, a kada nema drugih, onda ima dopinga i tako u nedogled. Kad bude umro, na spomeniku ima da mu uklešu "strasno je mrzeo Đokovića".

Немам намеру да се тучем око Новака.
Само ћу да кажем да ме мало изненадио пријавом за турнир у Аделејду.
Додуше, неће репрезентација играти на оном егзибиционом турниру...
па вероватно да има који меч у ногама пре Ози опена.
Иначе, он следеће године може само да напредује на АТП листи.
На Ози опену, Вимблдону и УС опену он НЕ БРАНИ НИ ЈЕДАН ЈЕДИНИ БОД.
Обиће се папцима из АТП о главу оно што су пробали да му ураде...
само гледајте...
sad će @Mačkoni da te ubedi u suprotno

Kakva crna tuča, ovde bukvalno godinama postoji samo jedan lik koji više ne zna ni šta će sa sobom u životu, pa mu pljuvanje po Đokoviću dođe kao smisao postojanja. Ne znam više šta nije potegao da ga ispljuje, te Federer mator, te ima rekorde, pa kad više nema te rekorde, onda ima Nadala da mu leči komplekse. Pa kad nema ni Nadala, onda ima drugih, a kada nema drugih, onda ima dopinga i tako u nedogled. Kad bude umro, na spomeniku ima da mu uklešu "strasno je mrzeo Đokovića".
pokazuje znakove umora msm na Novakovog nenavijača :mrgreen:

S obzirom da nemam viska vremena kao pojedini posetioci na temi odgovoricu svima odjednom.
Novaka ne mrzim, mrzim njegove napaljene fanove (ima lepsi izraz na engleskom ali rizikujem kaznu) :D
S vremena na vreme dodjem da im prodrmam kavez, i uvek se prime kao saucesce :lol:
Sto se tice istomisljenika, dok je kafana Mec Lopta postojala, tu je bilo pravo krljanje i bilo je stvarno zanimljivo kad se zakuva.

Sa jedne strane Boki, Ilke i Duska, sa druge strane Jahve, Gold Roger i ja. Dule oduvek objektivan ali Federerov fan (moje misljenje) .

Nabrojao sam samo glavne igrace, bilo je tu i jos ljudi...E to je bilo zanimljivo i dinamicno. Kad neko popjie ban, odmah se vrati sa klon naloga :cepanje:

Ovo sada je malo bez veze jer kafane vise nema pa onda pisem na Djokovicevoj temi... Ali dobro, neke stvari se nikada ne menjaju, i ova nova generacija "fanova tenisa od 2011" radi po istom principu kao i ona prethodna, samo manje kreativno... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back