veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
U atletici u zadnjih 50 godina sigurno svi. Za ostale sportove uglavnom da ali ima izuzetaka.
Znači, izuzeci su oni koji se ne dopinguju, dok su sve legende u svim sportovima to koristile?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U atletici u zadnjih 50 godina sigurno svi. Za ostale sportove uglavnom da ali ima izuzetaka.
Ovo si iskonstruisao i to dosta lose. Ja njega ne mrzim, samo ne navijam za njega. Ali tebi to dodje kao isto"Pribojavaš" se za nekoga koga mrziš..
Ne da to ne želiš, nego bi skakao do neba od sreće ako bi se ostvarila tvoja "predvidjanja"a, ako ćemo iskreno, to je za žaljenje.
POstoji opravdani prezir prema ubicama, pedofilima, dilerima narkotika, ali čemu mržnja?
Šta je to tebi nešto loše učinio Novak Djoković da ga mrziš iz dna duše?
Ovo si iskonstruisao i to dosta lose. Ja njega ne mrzim, samo ne navijam za njega. Ali tebi to dodje kao isto
Ono sto iskreno mrzim su njegovi ekstremni obozavatelji, necu da kazem navijaci jer ima tu dosta OK ljudi. Zato s vremena na vreme dolazim da vam podgrejem atmosferu a vi se svaki put primate kao saucesce
Kad nekom trebaju godine da to shvati onda moram konkretno da mu napisem ovde.
Sportski pozdrav![]()
Federer svakakoZnači, izuzeci su oni koji se ne dopinguju, dok su sve legende u svim sportovima to koristile?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I pretpostavljam da je jedan od tih izuzetaka Federer
![]()
Federer svakako
Prema mojoj slobodnoj proceni, Bird i Jokic u NBA. Fudbaleri su poceli da se pucaju kasnije, od 90-ih pa naovamo. Ja sam vise pricao o individualnim sportovima gde je mnogo teze biti u vrhu jer sve od tebe zavisi.
Svi oni koji nisu mogli da stoje nakon sat vremena igre na suncu a mesec dana kasnije igrali meceve od po 5 sati po tom istom suncuDakle, svi redom osim Federera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo si iskonstruisao i to dosta lose. Ja njega ne mrzim, samo ne navijam za njega. Ali tebi to dodje kao isto
Ono sto iskreno mrzim su njegovi ekstremni obozavatelji, necu da kazem navijaci jer ima tu dosta OK ljudi. Zato s vremena na vreme dolazim da vam podgrejem atmosferu a vi se svaki put primate kao saucesce
Kad nekom trebaju godine da to shvati onda moram konkretno da mu napisem ovde.
Sportski pozdrav![]()
Svi oni koji nisu mogli da stoje nakon sat vremena igre na suncu a mesec dana kasnije igrali meceve od po 5 sati po tom istom suncu
Nabrojao sam prva imena koja su mi pala na pamet, ima ih jos. Ali slepac poput tebe ce izdvojiti samo jedno.
I mala preporuka, dupliraj smajlije, dace ti na tezini![]()
I ponovo promasena sustina![]()
![]()
![]()
"iskreno mrzim njegove "ekstremne obožavatelje","sportski pozdrav"
![]()
Poslusaj Ducija Simonovica o profesionalnom sportu kad si vec dudukNapiši još koji post, bićeš sigurno u pravu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znači, tvoja je teza da se većina legendi u svim sportovima kroz istoriju dopingovala, a manjina je ostala čista, i u toj manjini je naravno Federer
![]()
I ponovo promasena sustina![]()
Poslusaj Ducija Simonovica o profesionalnom sportu kad si vec dudukOn je sam bio vrhunski kosarkas pa zna dosta iz prve ruke.
OK, ok. ne ljuti se.. ne bih više da lupaš glavom i da me mrziš.I ponovo promasena sustina![]()
Kako se ne umara kad se tresao od umora protiv Mede?Da Nolo ima Federerov servis mogao bi i do 45. godine![]()
Kod njega je cudno kako se ne umara a igra bas intenzivan tenis sa puno trcanja i promena pravaca.
Fed je bio mator kada je sa 30 godina gubio od Đokovića sa 24 godine. Sada Novak od 35 godina dere momke 10-15 godina mladje. Niko vise od Fedovih navijaca ne spominje starosnu dob.Ali ovo je takva patologija da to više ne može ni da se nazove nenormalnim, mora da se izmisli neki potpuno novi termin. Kada je Đoković počeo da pobeđuje Federera, nije bilo bojazni jer je ovaj imao ogromnu prednost po broju osvojenih grend - slemova. Čim je Đoković počeo da se približava u tom segmentu, krenule su priče kako je Federer mator, a to je bilo pre više od deset godina. Pa kada je postalo jasno da će Đoković preteći Federera po broju grend - slemova, okrenuo se Nadalu kao rezervi. Pa kada je i Nadal ugrožen, onda se okreće svakom drugom ko je ikada imao šanse da pobedi Đokovića. A sada kada ni ti drugi ne mogu da ga savladaju, ide priča o dopingu. Vo imja Oca, a najcrnje je što ova teorija zavere o dopingu dolazi od nekoga ko bi se valjao od smeha kada je reč o bilo kojoj drugoj teoriji zavere![]()
Sve si lepo napisaoDa, suština je da ne mrziš Đokovića, samo si navijao za svakoga ko je igrao protiv njega, optužio ga za doping, optužio i sve svetske antidoping agencije da prikrivaju njegove rezultate testova, i eksplicitno rekao da ne podnosiš njegove navijače![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno, ostani ogranicenih shvatanja, to je tvoje pravo. On je toliko neostvaren da je igrao za reprezentaciju velike Jugoslavije i bio jedan od najboljih.Da, to beše onaj koji je odustao od tog istog sporta, zabole me baš da čitam stavove ogorčenog i neostvarenog lika![]()
Konacno da se slozimoOK, ok. ne ljuti se.. ne bih više da lupaš glavom i da me mrziš.Evo, priznajem(o) da je Federer najbolji po svim parametrima.
![]()
Pa tresao se i onda je nekim cudom zivnuo i igrao kao preporodjen jos sat vremenaKako se ne umara kad se tresao od umora protiv Mede?
Nemaju ove mlade generacije taj kvalitet (Djokovic, Nadal). Ni blizu nisu konstantni. Cak i izmedju sebe kad igraju svako svakog pobedjuje, ne moze jedan da se izdvoji. Mozda Alkaraz bude taj, mada nije 100% sigurno.Fed je bio mator kada je sa 30 godina gubio od Đokovića sa 24 godine. Sada Novak od 35 godina dere momke 10-15 godina mladje. Niko vise od Fedovih navijaca ne spominje starosnu dob.
Naravno, ostani ogranicenih shvatanja, to je tvoje pravo. On je toliko neostvaren da je igrao za reprezentaciju velike Jugoslavije i bio jedan od najboljih.
I obrazovaniji je od 99% sportista kojima se divis. Ali bez obzira na sve, u startu ga ispljuj, to je resenje![]()
Da si malo ispratio znao bi zasto je odustao od kosarke. A vezano je za doping i prljave igre koje se desavaju iza kulisa. I svaka mu cast na tome.On je toliko neostvaren da je odustao od sporta koji je igrao da bi pisao tirade. Dakle običan idiot uvijen u masku filozofa. Sasvim se uklapa u tvoj način razmišljanja![]()
Sve si lepo napisao![]()
Nisam to rekao. Mozda nemaju mogucnost da otkriju supstance koje on uzima. To ima lepo napisano u onom tekstu od ranije, sta moze da se vidi na doping testu a sta ne. Sve je to mozda. I ja se nadam da ce otici u penziju bez takvih fleka na karijeri.Ako sam sve lepo napisao, onda si ti bio sasvim ozbiljan kada si rekao da sve svetske antidoping agencije već deceniju i po prikrivaju Đokovićeve rezultate testova![]()