Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.857
Аха, машим поенту... Ај да пробам поново... Поента је да је јако сумњиво бити међу најбољима са 35, а није сумњиво бити међу најбољима са 40?Razumeo sam sta si hteo da kazes ali si promasio poentu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Аха, машим поенту... Ај да пробам поново... Поента је да је јако сумњиво бити међу најбољима са 35, а није сумњиво бити међу најбољима са 40?Razumeo sam sta si hteo da kazes ali si promasio poentu![]()
Da Nolo ima Federerov servis mogao bi i do 45. godineАха, машим поенту... Ај да пробам поново... Поента је да је јако сумњиво бити међу најбољима са 35, а није сумњиво бити међу најбољима са 40?![]()
Вамос-тамос?Da Nolo ima Federerov servis mogao bi i do 45. godine
Kod njega je cudno kako se ne umara a igra bas intenzivan tenis sa puno trcanja i promena pravaca.
Hajde da ti objasnim, i ostalima, sta sam hteo da kazem
Lance je bio goat biciklizma, dominantan i nedodirljiv. Sve do momenta kad su pronasli da se dopingovao kao manijak sve vreme.
Onda mu je sve oduzeto i sad je ostala samo sramota i bleda senka sampiona kakav je bio...
Ne kazem da ce se to sigurno desiti, ali postoji mogucnost u slucaju naseg Nola.
Nadam se da ste svi razumeli moj post. Hvala![]()
Hajde da ti objasnim, i ostalima, sta sam hteo da kazem
Lance je bio goat biciklizma, dominantan i nedodirljiv. Sve do momenta kad su pronasli da se dopingovao kao manijak sve vreme.
Onda mu je sve oduzeto i sad je ostala samo sramota i bleda senka sampiona kakav je bio...
Ne kazem da ce se to sigurno desiti, ali postoji mogucnost u slucaju naseg Nola.
Nadam se da ste svi razumeli moj post. Hvala![]()
Na svoj servis trci vamos tamos zato sto ne moze da odservira 30 asova kao Kralj svojevremenoВамос-тамос?
Наградно питање: Играч трчкара тамо-вамо јер тако сам жели или због оног с друге стране мреже?
Da da, doping kontrola je sigurno jaca od sponzora koji zaradjuju milione na njemu.
I men,se čini da mu doping kontrola (po)malo gleda kroz prste
Novak, jedan od najkontrolisanijih na doping kontrolama.. ali može biti da su doping kontolori neke nestručne face..eh da je tu kojim slučajem @Mačkoni ili Ben Rozenberg.. Novak bi završio garant u Lazi Lazarević
Ali ok.. Novak je kako stvari stoje noćna mora... i na žalost nema lijeka za ovu dvojicu..![]()
Majke mi cist jeTacno?Gde moze da se nadje potvrda?
Bezobrazluk je odgovor na tvoj bezobrazluk golube
Mnogo je veca igra, milijarde se tu vrte, kao i u ostalim sportovima. I svuda manje vise dopustaju doping zbog rekorda i atraktivnosti igre. Ali ako im se neko zameri, onda samo izvade papir iz neke fioke i to je to. Lance Armstrong.
To sto se u Australiji primenjuje zakon za razliku od Srbije ti nije neki dokaz da se ne dopinguje. Australijske vlasti nisu isto sto i Lacoste, Peugeot ili neki treci sponzor. Kao sto sam vec napisao, nadam se da nece do toga doci, bilo bi gadno.To nije bezobrazluk, već ozbiljno pitanje. Kao što rekoh, za ono što pišeš postoje dva objašnjenja. Prvo, zajebavaš se. Drugo, ako se ne zajebavaš, onda si ozbiljno bolestan. Nema treće opcije, pa sam te stoga pitao i ponoviću opet. Jesi li ozbiljan ili ozbiljno bolestan? Mada izgleda ne moram da pitam uzimajući u obzir ovaj drugi deo tvoje poruke gde sasvim ozbiljno razrađuješ svoju prethodnu tezu o tome kako neko već deceniju i po prikriva Đokovićeve rezultate doping testova zarad profita, dakle ozbiljno si bolestan jer ti to stvarno mislišDa podsetimo, ovde pričamo o Đokoviću koji je u Australiji bio u pritvoru jer se nije vakcinisao, a ti pričaš kako se dopinguje i to prikrivaju isti oni koji su ga bacili u tamnicu
U tvom slučaju rasprava više nije o tome jesi li bolestan ili ne, već koliko si bolestan.
Нисам правник, али пази сад... Како је могуће поништити одлуку, а задржати све посљедице које је она произвела? Дакле, ако се сад рачуна да одлуке није ни било, онда су га из Аустралије избацили без те одлуке, дакле потпуно противправно, а пошто се вријеме не може вратити уназад, то би могло коштати много аустралијских долара... Не буде ли захтјева за одштету и то поголему (уз враћање и астрономских трошкова суђења које се обавило по сад поништеној одлуци), онда је јасно, пао је неки договор. Колико је кенгурима за вјеровати, не би ме нимало зачудило да рецимо након што освоји ту десету титулу опет неко поништи одлуку о поништавању па „обрише” и ту титулу. Образа свакако немају, а и с овим поништавањем су јасно показали како се и властитог закона држе. Све у свему једна вееелика брљотина...A posle ga je ministar iz pakosti proterao, sada je cela ta odluka ponistena.
Nije mu samo skinut ban na vizu, nego cela ta odluka ministra o proterivanju je ponistena.
To sto se u Australiji primenjuje zakon za razliku od Srbije ti nije neki dokaz da se ne dopinguje. Australijske vlasti nisu isto sto i Lacoste, Peugeot ili neki treci sponzor. Kao sto sam vec napisao, nadam se da nece do toga doci, bilo bi gadno.
A ti stavi jos 100 smajlija i vredjaj, meni je to veoma zabavno![]()
Ponistili su mu zabranu igranja u naredne 3 godine, tj pomilovali su gaНисам правник, али пази сад... Како је могуће поништити одлуку, а задржати све посљедице које је она произвела? Дакле, ако се сад рачуна да одлуке није ни било, онда су га из Аустралије избацили без те одлуке, дакле потпуно противправно, а пошто се вријеме не може вратити уназад, то би могло коштати много аустралијских долара... Не буде ли захтјева за одштету и то поголему (уз враћање и астрономских трошкова суђења које се обавило по сад поништеној одлуци), онда је јасно, пао је неки договор. Колико је кенгурима за вјеровати, не би ме нимало зачудило да рецимо након што освоји ту десету титулу опет неко поништи одлуку о поништавању па „обрише” и ту титулу. Образа свакако немају, а и с овим поништавањем су јасно показали како се и властитог закона држе. Све у свему једна вееелика брљотина...
Australijska vlada se ne bavi kontrolom dopinga, bilmezuKao što rekoh, ti nisi normalan. Dakle, Australijanci primenjuju zakon i pored pobede na sudu, prethodne dozvole i svega ostalog, ali kada je reč o dopingu, onda ga ne primenjuju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Počelo je kao zezanje, ali ti si sada ozbiljan u svojoj teoriji o dopingu, koliki te kompleksi samo drmaju
![]()
Australijska vlada se ne bavi kontrolom dopinga, bilmezuTebi je sve isto, ATP, australijska vlada, Englezi, Bil Gejts, antidoping kontrola, Dzef Bezos...Svi oni rade protiv naseg viteza iz Monaka
![]()
Ne mogu da pronadju dok im neko ne daGenije, australijska vlada ima svoje pravnike, istraživače, sve moguće resurse, i najbolje je da oni ne bi pronašli makar jedan slučaj Đokovićevog dopinga za koji ti kažeš da se prikriva već deceniju i po![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu da pronadju dok im neko ne daDa ne bude da sam hejter, mislim da za dosta sportista imaju sakrivene papire u fiokama
![]()
Nije on doktor, daju mu da popije sokic, nece da analizira molekularni sastav. Ne rece zasto kriju sta mu sipaju u flasicu?Ne mogu da pronađu od toliko antidoping agencija koje su ga testirale?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Genije, isto tako su ga godinama testirale agencije na tlu Australije, koje jesu pod ingerencijom tamošnje vlade. Pa su ga testirale druge agencije iz različitih zemalja, opet u periodu od deceniju i po. Pa je prolazio testove i internacionalnih antidoping agencija u svim zemljama u koje je ikad kročio. I sve to, pored činjenice da se zamerio raznima u tom periodu nije dovoljno, nego neko sistematski prikriva rezultate njegovih testova?!
Da ne pričamo kako se radi o čoveku koji jednu vakcinu nije želeo da primi i po cenu prekida karijere, a ubrizgavaće u sebe doping sredstva koja su neuporedivo opasnija?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ваде себе из гована. Новак им може помоћи у томе. Није немогуће да би „завршио каријеру” кад не би на то пристао, али заслужили су да им никад више не пређе границу. На дохват десете титуле у Мелбурну, на дохват 22. ГС... али не хвала, одјебали сте ме кад ми је било најважније и то тако ружно... Спортисти су најчешће само марионете, Новак је ту и тамо знао искочити из тога... али ни од њега није реално очекивати превише у том смислу...Ponistili su mu zabranu igranja u naredne 3 godine, tj pomilovali su gaSta se sad bunis?
Naravno da se bavi.Australijska vlada se ne bavi kontrolom dopinga, bilmezuTebi je sve isto, ATP, australijska vlada, Englezi, Bil Gejts, antidoping kontrola, Dzef Bezos...Svi oni rade protiv naseg viteza iz Monaka
![]()