Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.880
И мене боли, само не могу написати шта, изађу звјездице.mislim da cu se ussrati od selektora Mackonija
koji izgleda osim "kako vas lozim i silno se zabavljam"
toliko ispada glup da mene vec boli njegova nesvest

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И мене боли, само не могу написати шта, изађу звјездице.mislim da cu se ussrati od selektora Mackonija
koji izgleda osim "kako vas lozim i silno se zabavljam"
toliko ispada glup da mene vec boli njegova nesvest

И мене боли, само не могу написати шта, изађу звјездице.![]()

Poredis dve neuporedive stvari, majstore.Види, ајде да будем сликовит... Шта више боли, кад те женска уопће не примијети него се само окрене и оде или кад се распричате уз неку клопу и пићенце, послије одете код тебе, она се слатко кикоће, лагано се скине, мало се мазите... и онда кад се укрутиш за медаљу, она устане, обуче се и оде?![]()

Распитај се код браће Крвата... они и даље сањају оне трице у посљедњим секундама (па и десетинкама), а неке утакмице које су изгубили глатко одавно су заборавили...Poredis dve neuporedive stvari, majstore.
Pricamo o sportu, ljubav i sex ti je drugi podforum
Ovo kako je Nole gubio neka finala je kao kad te u kosarci neka ekipa ugazi 30 koseva razlike.
Ili u fudbalu sa 5:0.
Ponizenje.
I to je mnogo gore nego kad si izjednacen ceo mec...barem si imao sansu a nisi nalupan kao mali indijanac![]()

Tebe bas neobicne stvari uzbudjuju...ok postujemРаспитај се код браће Крвата... они и даље сањају оне трице у посљедњим секундама (па и десетинкама), а неке утакмице које су изгубили глатко одавно су заборавили...
Успут, добар дио ових Новакових „за длаку изгубио” би се и могло пребацити на сексуални потфорум и то под хардпорн...![]()

Ако тебе узбуђује кад неко глатко губи, онда ми је јасно што ти је посљедњих година Роже омиљени играч.Tebe bas neobicne stvari uzbudjuju...ok postujem![]()
Haha pa po tebi je bolje da te neko ugazi u finalu GS iako si u top formi 3:0 ili 3:1 nego da izgubis u taj brejku 5. seta?![]()

Sigurno si to video iz pasuljaZnaš kako, siguran sam da je Federera ono više bolelo nego da je pregažen sa 3:0![]()

Ne, u tom slucaju bi mi Nolo bio omiljeni. Jer on kad izgubi finale, to bude sa nulomАко тебе узбуђује кад неко глатко губи, онда ми је јасно што ти је посљедњих година Роже омиљени играч.![]()

Sigurno si to video iz pasulja![]()

Roger Federer announced his retirement from the competitive world on his social media accounts when he penned down a long and heartfelt message thanking each and every individual who has contributed to his journey of more than two decades.
His coach Ivan Ljubicic shares about the toughest phase Federer had to deal with and something that is unforgettable even with times. He said “The 2019 Wimbledon final, indigestible even with time. But winning the Australian Open against Nadal was an indescribable joy and never felt before.”
Sigurno ne moze da spava mirno na svojih milijardu dolara...

https://www.alo.rs/sport/tenis/694783/novak-djokovic-zavrsni-masters-australijan-open/vest
Pokušali su da ga ponize, ostali su poniženi. Udarali su kvarno, ispod pojasa, uzvratio im je riternom posle kog su se zavukli u mišije rupe. Oduzeli su mu bodove, dokazao im je da je najbolji. Oduzeli su mu slobodu, pravo da misli svojom glavom, a zaboravili su da se "ne vežu sokolovi".
I Lance Armstrong je bio najbolji biciklista svih vremena u jednom momentu....samo kazemOstalo je samo da mu sude za sportski "terorizam"![]()
Novak je kralj tenisa, najbolji svih vremena.
Sada više ne spada u grupu "medju najboljima".. to je već prošlost.
Tebi se baš prividjaI Lance Armstrong je bio najbolji biciklista svih vremena u jednom momentu....samo kazem![]()

Па види, да му нису одузели 2000 бодова за освојени Вимблдон (а то би се баш могло назвати терористизмом) ,сад би био у бод исти с Алкаразом, упркос забранама играња и свему...Ostalo je samo da mu sude za sportski "terorizam"![]()
Novak je kralj tenisa, najbolji svih vremena.
Sada više ne spada u grupu "medju najboljima".. to je već prošlost.
Нешто се не сјећам да је Армстронг са штака сједао на бициклу и освајао Тур д Франс...I Lance Armstrong je bio najbolji biciklista svih vremena u jednom momentu....samo kazem![]()

E ovako nisam napljuvao Nola nikada...Nije dobro...Па види, да му нису одузели 2000 бодова за освојени Вимблдон (а то би се баш могло назвати терористизмом) ,сад би био у бод исти с Алкаразом, упркос забранама играња и свему...
Мало се о томе говори, али размисли... Тај „најгосподскији” краљевски турнир себи је дозволио да тако јавно покаже колико је заправо безвриједан. Одбраниш титулу и то вриједи -2000 бодова. Из ципела ме избацио кад сам видио да и тада пасе траву с те срамотне ливаде... Па паси је кад си толико говедо! Јесте најбољи откако се тенис игра, али тад сам стварно попиздио...
Ne secas se zasto Lance nije vise najbolji svih vremena?Нешто се не сјећам да је Армстронг са штака сједао на бициклу и освајао Тур д Франс...![]()
Ne znas dovoljno cinjenica da bih ozbiljno debatovao sa tobom. Verovatno si isao da guglas ko je Lance ArmstrongTebi se baš prividja
Bio je to u neko vrijeme i Rodžer Federer.. i? Šta ćemo sad?![]()
Znam(o) da je Novak Goat, kralj tenisa, najbolji u istoriji.. dovoljno za temu Novak Djoković. Dakle, ne znaš dovoljno činjenica kada tvrdiš da to nije..Ne znas dovoljno cinjenica da bih ozbiljno debatovao sa tobom. Verovatno si isao da guglas ko je Lance Armstrong![]()

Hajde da ti objasnim, i ostalima, sta sam hteo da kazemZnam(o) da je Novak Goat, kralj tenisa, najbolji u istoriji.. dovoljno za temu Novak Djoković. Dakle, ne znaš dovoljno činjenica kada tvrdiš da to nije..![]()
Ниси разумио моју паралелу са штакама и Тур д Франсом?Ne secas se zasto Lance nije vise najbolji svih vremena?![]()

Razumeo sam sta si hteo da kazes ali si promasio poentuНиси разумио моју паралелу са штакама и Тур д Франсом?![]()