Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

NOVAK PODGREJAO ATMOSFERU DO MAKSIMUMA Đoković progovorio u Mundijalu i najavio: Idem u Katar da gledam Srbiju u finalu​

Nole očekuje veliki uspeh "orlova".
Najbolji srpski teniser Novak Đoković nakon pobede nad Danilom Medvedevim govorio je i o reprezentaciji Srbije .
- Šta bre eventualno? Idemo u Katar! - navijački je rekao Nole za Kurir na spomen selektora "orlova".
- Doduše, oni su već otišli, a i ja bih voleo, iako imam dosta obaveza. Potrudiću se da odem na neku utakmicu; planirao sam da gledam finale – tako da zbog toga Srbija mora da igra u finalu - optimističan je Novak, i nastavlja u šaljivom duhu i aluziji na Piksija: “Da, eventualno u finalu!“

I onda neki kažu da Đokovićev forhend nije nešto....

Prilozi

• Fh65vppXwAYFW97.jpeg.jpg
    Fh65vppXwAYFW97.jpeg.jpg
    140,1 KB · Pregleda: 8

Ni umor ni Fric mu ne mogu ništa! Novak u finalu!​

Novak Đoković
Matthew Stockman/Getty Images
Novak Đoković plasirao se u finale završnog mastersa pobedom protiv Tejlora Frica u dva veoma zanimljiva seta.
Slavio je na kraju Đoković u dva taj brejka 7:6, 7:6 nakon skoro dva sata igre. Bilo je ovo Novakovo 11. polufinale na završnom turniru, a u nedelju će igrati za šestu titulu!
U prvom setu je Novak uspeo da napravi brejk u petom gemu, ali je nekada prvi junior sveta uzvratio već u narednom gemu. Prvi set je na kraju rešen u taj brejku.
Fric je drugi set otvorio, za njega, na najbolji mogući način i već u prvom gemu je napravio brejk. Kada se činilo da će uspeti da uvede ovo polufinale u treći set, dozvolio je da ga neko sa tribina poremeti a Novak je došao do brejka i izjadnačenja 5:5.
U finalu Novak će igrati protiv boljeg iz meča Kasper Rud – Andrej Rubljov. Drugo polufinale počinje u 21 sat i gledaćete ga samo na Sport Klubu.

izvor SK

Pokusali su da uklone Novaka iz jednacine na silu, ali nije im uspelo.

Novak ako ovo osvoji i sa ukradenih 2000 poena sa Vimbldona bi bio prvi na kraju godine.

Eto kolika je sramota i nepravda da je Alkaraz sluzbeno postavljen na prvo mesto.

Da mu je bilo dozvoljeno da igra u Australiji, USA i Kanadi, Novak bi ladno otisao preko 10, a vrlo verovatno i preko 12 hiljada bodova.
Imao bi realno duplo vise bodova od Alkaraza.

https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2022&mm=11&dd=19&nav_id=2245158

"Ovo je bila luda godina. Mislim je Novak, kada je igrao, bio najbolji. Nemam trunku sumnje. Ali, kada nije igrao, što je bio dobar deo godine, videli smo dosta raznovrsne rezultate jer kada njega uklonite iz priče, svi ostali su na baš sličnom nivou", rekao je novinarima Fric i dodao:

"Kada Novaka uklonite iz jednačine mislim da ima 15, 20 igrača koji mogu da pobede jedni druge u zavisnosti od toga kome je dan. To je razlog raznovrsnih rezultata i različitih osvajača titula. To, jednostavno, tako ide".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back