Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nole je istinski šampion, izdigao se iz pepela i SLOMIO borbenog Medvedeva​

Najbolji srpski teniser Novak Đoković savladao u je Rusa Danila Medvedeva sa 2:1 (6:3, 6:7(7), 7:6(2)) u meču trećeg kola Završnog mastersa u Torinu, u jednom od najboljih duela ove godine u belom sportu, koji je trajao tri sata i deset minuta.

Meč nije imao rezultatski značaj, pošto je i pre njegovog početka Srbin obezbedio prvo mesto u grupi, dok je ruski as ostao bez šansi za prolaz dalje.
To nije mnogo uticalo na naboj dva tenisera, koji su u meč ušli silno motivisani, a gledali smo pravu borbu gladijatora. Ipak, susret je donosio 200 ATP poena.

SD

Gledao sam veci deo meca...neverovatna igra Noloa posle onog izgubljenog drugog seta...na momente je podsetio na Kralja Federera sa servis-volej igrom.
Подсјећао је на Рожеа у другом сету... наиме, игра добро, ал изгуби сет... :mrgreen:

Mada cini mi se da se nakon 2. seta pukao necim sto ga je vratilo u zivot. Ima 2-3 razlicite flasice u torbi :per:
Да није препеченица? :lol:

Sad gledam H2H, 8:4 je. Od 12 mečeva, jedan jedini odigran na šljaci. Sve ostalo na tvrdoj podlozi. Da Meda ne primenjuje Rafinu taktiku izbegavanja na šljaci i travi, odavno bi bio ponosni član prestižnog kluba u koji ulaze Raonić, Šardi, Čilić, Nišikori, Berdih, Conga, Vavra i mnogi drugi znani i neznani junaci.

Gledao sam veci deo meca...neverovatna igra Noloa posle onog izgubljenog drugog seta...na momente je podsetio na Kralja Federera sa servis-volej igrom.

Mada cini mi se da se nakon 2. seta pukao necim sto ga je vratilo u zivot. Ima 2-3 razlicite flasice u torbi :per:
Da, s,tim što je "Kralj" obično gubio u tim "momentima" od Novaka.. :lol: a kraljevi ne gube kak,se meni čini :mrgreen:
Značii i ti si pukao za flašicama.. :mrgreen:

Jedan od onih epskih teniskih mečeva..​

Sad gledam H2H, 8:4 je. Od 12 mečeva, jedan jedini odigran na šljaci. Sve ostalo na tvrdoj podlozi. Da Meda ne primenjuje Rafinu taktiku izbegavanja na šljaci i travi, odavno bi bio ponosni član prestižnog kluba u koji ulaze Raonić, Šardi, Čilić, Nišikori, Berdih, Conga, Vavra i mnogi drugi znani i neznani junaci.
Djokovicu racunate da je do 24. godine bio nezreo a u to vreme su ga gazili Rafa i Federer. Racunajte tako i za Medvedeva :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back