Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postavio sam pitanje o merama protiv korone u Kini koja se ne nalazi na zapadu i koja je imala najstroze mere, a samim tim i najbolje rezultate u borbi protiv virusa. Na to sam dobio odgovor na koji ti po obicaju ne reagujes. Kad sam kulturno odgovorio na to, dobio sam opomenu.

Ti si primer kako ne treba moderator da se ponasa, katastrofa.

Gdje je psovao? Izbrisao sam vam neke nebuloze..
Kao drugo.. poznajem ljude koji su vakcinisani a umrli.

Najbolje da se izvinete jedan drugom.. bilo bi fer bez obzira na različita mišljenja. I bez vrijedjanja.
Psovao je ono sto si cenzurisao zvezdicama. I nemoj da se pravis nevest :rtfm:
Znam sta ti je cilj ali obecavam ti da neces uspeti. Mene mnogo jaci igraci nisu mogli da isprovociraju pa neces ni ti :lol:

Evo, posto ne mozes (ili ne zelis) da vidis sta ti pise na temi koju uredjujes, rado cu ti pomoci.
Ovo je sa strane 661, u citatu pre nego sto si izmenio. A sad ne znas sta je pisalo :lol:
Meni lici na psovku, a mozda i nije?

1664886859900.png

VELIKI SI NOVAČE! Đoković u Astani posetio dečiju bolnicu​

Srpski teniser Novak Đoković trenutno je u Astani gde očekuje nastup na turniru iz serije 500, a naš igrač je pauzu između treninga i mečeva iskoristio da poseti dečiju bolnicu u glavnom gradu Kazahstana.

Đokoviću je društvo pravio Španac Karlos Alkaraz.
Tom prilikom oduševili su mališane koji su tako imali šansu da se druže sa ova dva velika asa.

Novak u sredu započinj tenisku avanturu u Kazahstanu kada će izaći na megdan Čileancu Činu Garinu.

SD

ODLIČNE VESTI ZA NOVAKA: Oglasio se direktor Australijan opena - "Na dobrom smo putu..."​

"Nadamo se da ćemo imati sve najbolje igrače".

profimedia-0727583276.jpg
Direktor Australijan opena Kreg Tajli odgovarao je tokom jednog biznis ručka na pitanja novinara o eventualnom povratku Novaka Đokovića na prvi gren slem sezone.
- Na dobrom smo putu da se vrate svi vrhunski igrači. Sada smo u drugačijoj situaciji nego pre devet meseci, mislim da je sasvije drugačije okruženje sa ljudima koji slobodno putuju širom sveta i nadamo se da ćemo imati sve najbolje igrače ovde u januaru - istakao je Tajli.

Novaku je ove sezone zabranjeno da učestvuje na Australijan openu zbog "neimanja validnih kovid dokumenata za ulazak u državu", iako je Srbin imao medicinsko izuzeće i vizu za dolazak u Australiju.

Podsetimo, Novak je u januaru deportovan iz zemlje i prema zakonu u Australiji, onemogućeno mu je da se vrati naredne tri godine zbog toga... no čini se da stvari idu u pravom smeru.

SD

ODLIČNE VESTI ZA NOVAKA: Oglasio se direktor Australijan opena - "Na dobrom smo putu..."​

"Nadamo se da ćemo imati sve najbolje igrače".

Pogledajte prilog 1232972
Direktor Australijan opena Kreg Tajli odgovarao je tokom jednog biznis ručka na pitanja novinara o eventualnom povratku Novaka Đokovića na prvi gren slem sezone.
- Na dobrom smo putu da se vrate svi vrhunski igrači. Sada smo u drugačijoj situaciji nego pre devet meseci, mislim da je sasvije drugačije okruženje sa ljudima koji slobodno putuju širom sveta i nadamo se da ćemo imati sve najbolje igrače ovde u januaru - istakao je Tajli.

Novaku je ove sezone zabranjeno da učestvuje na Australijan openu zbog "neimanja validnih kovid dokumenata za ulazak u državu", iako je Srbin imao medicinsko izuzeće i vizu za dolazak u Australiju.

Podsetimo, Novak je u januaru deportovan iz zemlje i prema zakonu u Australiji, onemogućeno mu je da se vrati naredne tri godine zbog toga... no čini se da stvari idu u pravom smeru.

SD
To je automatski pehar, ne dovodimo u pitanje da li ce ga osvojiti :D

Postavio sam pitanje o merama protiv korone u Kini koja se ne nalazi na zapadu i koja je imala najstroze mere, a samim tim i najbolje rezultate u borbi protiv virusa. Na to sam dobio odgovor na koji ti po obicaju ne reagujes. Kad sam kulturno odgovorio na to, dobio sam opomenu.

Ti si primer kako ne treba moderator da se ponasa, katastrofa.

a iz vuhana sve krenulo....koje ti bisere nekada pises.
ustvari skapirao sam, tebi je jedini cilj samo da provociras
i da tako neuk kad popijes argumente kezis se ili kmecis "juhu ala se lozite ja vas lozim to me zabavlja"
kakav silan karakter :)

federer nikada nece biti goat i da te podsetim penzionisao se...neki smo i plakali

Đoković Garinu dozvolio samo dva gema​

1664479192-Novak-DJokovic-750x549.jpg

Srpski teniser Novak Đoković bez muke se plasirao u drugo kolo turnira u Nur-Sultanu na kome igra prvi put u karijeri.

U svom prvom meču u prestonici Kazahstana Đoković je savladao Kristijana Garina u dva seta i pobedu je upisao rezultatom 6:1, 6:1. Meč je trajao samo 61 minut.

Samo jedan gem je Đoković prepustio Garinu u prvom setu. Napravio je srpski teniser brejk već u prvom gemu meča, a nakon toga je rivalu oduzimao poen na servis i u petom i u sedmom gemu. Prvi set je trajao samo 25 minuta.

U drugom setu je Novak prvu brejk loptu imao već u drugom gemu, ali je Garin uspeo da „ostane na nogama“ i osvoji taj gem. Do brejka Đoković u drugom setu dolazi u četvrtom gemu. Do tada je drugi set stajao već koliko i ceo prvi. Kada je napravio prvi brejk, Đoković je lako zaključio posao u drugom setu. Prvo je potvrdio brejk, zatim došao do još jednog i do situacije da svojim servisom dođe do pobede.

U drugom kolu Đokoviću će rival biti Botik van de Zandshlup.

Mečeve sa turnira u Nur-Sultanu pratite samo na kanalima Sport Kluba.

Licno tenis kao sport mi je jako interesantan jer nema 100% favorita. Svako moze svakog da pobedi ... ali ta pobeda zavisi iskljucivo od samog igraca.

Pritisak medija na igrace i dodavanje "vruceg krompira" kao nekog favorita je u poslednje vreme vise nego ocigledno.

Neka oni igraju mi cemo da navijamo.

A Mackoni neka bude sledeci selelektor TSS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back