Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ŠPANAC JASAN I GLASAN: "Alkaraz je prvi zato što su Đokoviću zabranili da igra"​

Karlos Ramos, španski teniser, objasnio je kako je Karlos Alkaraz osvojio US open. Tinejdžer je pokorio US open i ujedno postao najmlađi prvi teniser svih vremena.
Iskusni Ramos je imao samo pohvale na račun mlađeg sunarodnika.

- Znam ga baš dobro i igrao sam protiv njega. Nikada ga nisam pobedio... Izgubio sam meč na Rolan Garosu tokom kojeg sam imao meč loptu. Alkaraz je sjajan igrač, mnogo su mu jaki udarci i veoma je brz. Ako se ne povredi biće izuzetan igrač dugo vremena - objasnio je Ramos u intervjuu za "Mundo Deportivo".

Trenutno 40. igrač planete veruje da, ipak, nije samo svojom zaslugom Alkaraz došao na prvo mesto ATP rang liste.

- Zbog toga što Novak Đoković nije igrao sve turnire omogućeno je Alkarazu da dođe do prvog mesta - podvukao je Španac.

SD

BRAVO MAJSTORE! Nole osvojio titulu u Tel Avivu​

Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je titulu na ATP turniru u Tel Avivu, pošto je u finalu savladao Hrvata Marina Čilića sa 2:0 (6:3, 6:4) posle sat i 34 minuta igre.
Bio je ovo ukupno 89. trofej za našeg asa u karijeri, u 127. finalu koje je igrao. Bio je to 21. međusobni duel Srbina i Hrvata i 19. trijumf nekada prvog tenisera sveta.
profimedia-0727581144_0.jpg

Srbin je još od samog starta meča uspostavio kontrolu nad igrom, pokazao kvalitet i želju, na prvom turniru koji igra još od titule na Vimbldonu.
Već u četvrtom gemu meča Srbin je Hrvatu oduzeo servis i čuvao ga do kraja seta, ne dozvolivši Marinu ni jednu set loptu.

Još u prvom gemu drugog seta Đoković je napravio brejk, što je trasiralo put ka novoj tituli i osvajanju novih 250 ATP poena.

SD
Rodjeni šampion.. bravo Novače.

Hoce li ga pustiti Australiski lobi da igra bez da se bode vakcinom tamo?
Ako puste izjednacice slemove sa Federerom.
Alkaraz je najveci konkurent ali ako Noleta puste jos ce 5 god vladati.
Nije to njima cilj!Mada ne verujem da su se svi oni bas vakcinisali a bas jedini Nole nije.
Da ih sve provere bilo bi tu i falsfikata o cepljenju da se dodje do titula.
Tako da on je jedini pravi sampion a ovo sve na kvarnjaka precicom ostali idu.

Poslednja izmena od moderatora:

ŠPANAC JASAN I GLASAN: "Alkaraz je prvi zato što su Đokoviću zabranili da igra"​

Karlos Ramos, španski teniser, objasnio je kako je Karlos Alkaraz osvojio US open. Tinejdžer je pokorio US open i ujedno postao najmlađi prvi teniser svih vremena.
Iskusni Ramos je imao samo pohvale na račun mlađeg sunarodnika.

- Znam ga baš dobro i igrao sam protiv njega. Nikada ga nisam pobedio... Izgubio sam meč na Rolan Garosu tokom kojeg sam imao meč loptu. Alkaraz je sjajan igrač, mnogo su mu jaki udarci i veoma je brz. Ako se ne povredi biće izuzetan igrač dugo vremena - objasnio je Ramos u intervjuu za "Mundo Deportivo".

Trenutno 40. igrač planete veruje da, ipak, nije samo svojom zaslugom Alkaraz došao na prvo mesto ATP rang liste.

- Zbog toga što Novak Đoković nije igrao sve turnire omogućeno je Alkarazu da dođe do prvog mesta - podvukao je Španac.

SD
A svi drugi mogu da igraju jer svi se regularno cepili?
Naravno da ne.Tu ima kopija o vakcinisanju malo more.
Politika da ga skinu sa vrha.

Hoce li ga pustiti Australiski sektaski lobi da igra bez da se bode vakcinom tamo?
Ako puste izjednacice slemove sa onim drogerasom(koji je dopingovan od rodjenja).
Alkaraz je najveci konkurent ali ako Noleta puste jos ce 5 god vladati.
Nije to njima cilj!Mada ne verujem da su se svi oni bas vakcinisali a bas jedini Nole nije.
Da ih sve provere bilo bi tu i falsfikata o cepljenju da se dodje do titula.
Tako da on je jedini pravi sampion a ovo sve na kvarnjaka precicom ostali idu.
Pravila su pravila. Nema razloga da se igrac ne vakcinise, nisu svima gurui i zena isprali mozak :lol:

Svi su oni dobili potvrde drug da su vakcinisani i ovi koji zaista jesu i oni koji nisu...pa nece Spanija dozvoliti da Rafa i Alkaraz ne igraju..Jedino Nole otvoreno rekao NECU!
A 99.999% se roknuli?Znam da ne voles Noleta ali i u eu nisu zlatna vremena ako drzava ima interes sve rese.
Pa evo ovi kriminalci srede da imaju legalne pasose na druga imena a gde nece obicne pisljive potvrde o izbadanju

Svi su oni dobili potvrde drug da su vakcinisani i ovi koji zaista jesu i oni koji nisu...pa nece Spanija dozvoliti da Rafa i Alkaraz ne igraju..Jedino Nole otvoreno rekao NECU!
A 99.999% se roknuli?Znam da ne voles Noleta ali i u eu nisu zlatna vremena ako drzava ima interes sve rese.
Pa evo ovi kriminalci srede da imaju legalne pasose na druga imena a gde nece obicne pisljive potvrde o izbadanju
Pa princip ga je kostao barem 2 GS titule. Mada je pitanje da li bi ih osvojio, ali imao bi priliku da se lepo vakcnisao.

Nije to princip vec cvrsto uverenje da je vakcina stetna za telo(njegovo uverenje).
Pokazat ce se za 10/15 god da li su u pravu bili osobe koje su se vakcinisale ili ove koje nisu.
Ali posto on ima cvrsto uverenje da je stetna radije nece da igra.
To je klasicna satanizacija da bilo koga uslovljaju da se takmici da bi se vakcinisao.
Onda bi i drzave morale zabraniti kretanje i zatvoriti granice da ljudi nemaju dodir jedni sa drugima.A i u samoj drzavi bi onda vakcinisani u jedan kokosinjac a nevakcinisani u drugi.
Americka i Australiska satanizacija srecom hebe mu se nije bez para da ga neko reketira da se bode.

Evo i ovi satanisti bi da popisuju pa prete kaznama ista stvar.
Trebalo bi se naguzit jos da popisu ormare i tehniku po kuci?

Nije to princip vec cvrsto uverenje da je vakcina stetna za telo(njegovo uverenje).
Pokazat ce se za 10/15 god da li su u pravu bili osobe koje su se vakcinisale ili ove koje nisu.
Ali posto on ima cvrsto uverenje da je stetna radije nece da igra.
To je klasicna satanizacija da bilo koga uslovljaju da se takmici da bi se vakcinisao.
Onda bi i drzave morale zabraniti kretanje i zatvoriti granice da ljudi nemaju dodir jedni sa drugima.A i u samoj drzavi bi onda vakcinisani u jedan kokosinjac a nevakcinisani u drugi.
Americka i Australiska satanizacija srecom hebe mu se nije bez para da ga neko reketira da se bode.

Evo i ovi satanisti bi da popisuju pa prete kaznama ista stvar.
Trebalo bi se naguzit jos da popisu ormare i tehniku po kuci?
Pitaj Kineze kako su suzbili virus u drzavi od 2 milijarde stanovnika pa posle *******

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back