- Poruka
- 131.638
ali meni je hit kad se ljudi raspravljaju i svadjaju ko je bolji od neka dva..tri lika koji igraju za sebe i pune svoje dzepove suskom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba raspavljati, tome sluzi forumZar uopšte treba raspravljati ko je najbolji..
Pozitivan skor protiv Federera i Nadala..
Apsolutni i nedostižni rekorder po broju sedmica na čelu ATP liste.![]()
Ma haj.. nek se nešto dešava..ali meni je hit kad se ljudi raspravljaju i svadjaju ko je bolji od neka dva..tri lika koji igraju za sebe i pune svoje dzepove suskom![]()
Ja se raspravljam iz hobija, tj lozim fanove. Ko je to shvatio do sada, shvatio je...ali meni je hit kad se ljudi raspravljaju i svadjaju ko je bolji od neka dva..tri lika koji igraju za sebe i pune svoje dzepove suskom![]()
Neko ti brani da se raspravljaš?Treba raspavljati, tome sluzi forum
S obzirom da je h2h skor Djokara - Nadal 30:29, znaci ako Nadal izjednaci na 30-30, Djokara automatski vise nije goat?
A najvise GS titula ima ko?![]()
Ne nego me zanima tvoj stav o tome, posto je h2h izgleda najbitnija statistika po tebi? Po toj logici je Kirgios bolji od Djokovica jer vodi 2:1 h2hNeko ti brani da se raspravljaš?
"ako Nadal izjednači".. baviš se naganjanjem.![]()
Da, bolji po toj statistici ali po 99% drugim - nije.Ne nego me zanima tvoj stav o tome, posto je h2h izgleda najbitnija statistika po tebi? Po toj logici je Kirgios bolji od Djokovica jer vodi 2:1 h2h![]()
Aha, znači po tebi je najvažniji podatak broj nedelja na 1. mestu, onda ide h2h, pa broj mastersa, i na dnu tabele je broj osvojenih GS titula?Da, bolji po toj statistici ali po 99% drugim - nije.
Alii, pričamo o najboljim i njihovim skorovima.. a najveći uspjeh je rekord na čelu ATP liste, pa medjusobni skor izmedju 3 najveća.
Još nešto.. ako ovo ne možeš pobiti?![]()
Janik Noa misli da su Spanci, a posebno Nadal, pronasli magicni napitak Asteriksovog seoskog druida Panoramiksa.
https://informer.rs/sport/tenis/734970/rafael-nadal-doping-janik-noa-optuzbe
Takođe, Nadal dolazi iz Španije, iz zemlje koja nije baš poznata po tome što posebno pažljivo prati svoje heroje - kazao je Fric Zergel za "Sport1".
Janik Noa... Sin mu bese ocajan nba igrac, nije znao slobodnjak da ubaci.Janik Noa misli da su Spanci, a posebno Nadal, pronasli magicni napitak Asteriksovog seoskog druida Panoramiksa.
https://informer.rs/sport/tenis/734970/rafael-nadal-doping-janik-noa-optuzbe
Da, bas me zanima da je Alcaraz igrao protiv Nola na US openu. Ko bi dobio?Karlito ako hoce da bude najbolji ili jedan od najboljih mora da posalje Rafu i Noloa u penziju i da nastavi da terorise "Next gen." tenisere koji su realno ispod Rafinog i Nolovog nivoa...![]()
Janik Noa... Sin mu bese ocajan nba igrac, nije znao slobodnjak da ubaci.
Isfrustrirana porodica![]()
Lebron ga terorisao celu karijeru. Bio je ok kad je D Rose nosio Chicago, hvatao lopte i odbrana, al nije znao da sutne loptu bukvalnoBio je očajan zadnjih par godina. Joakim Noa na svom vrhuncu tamo 2010-2014 je bio mnogo dobar igrač, elitni defanzivac.
Lebron ga terorisao celu karijeru. Bio je ok kad je D Rose nosio Chicago, hvatao lopte i odbrana, al nije znao da sutne loptu bukvalno
Imao je dosta skokova a sve ostalo katastrofa. Sut kao devojcica sa dve rukeJanik Noa... Sin mu bese ocajan nba igrac, nije znao slobodnjak da ubaci.
Isfrustrirana porodica![]()
Imao je dosta skokova a sve ostalo katastrofa. Sut kao devojcica sa dve ruke