Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 26.490
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda je upravo suprotno, vama se prividja da je on savrsenstvo. Sve je to subjektivno.Čitaj sa razumijevanjem.. poenta je da se ne izmišljaju, lažu i izvrću nepobitne činjenice, da se ne vrijedja i omalovažava..
Svako ima pravo da iznese svoje mišljenje bio fan Novakov ili ne, mrzio ga ili volio, ali pošto je ovo Novakova tema, svakako da mi koji smo uz njega imamo puno pravo da ga branimo od kojekakvih mrzitelja i zavidnika, da ga štitimo od nekih kojima se "pričinjava, prividja, ukazuje" .. da je Novak ovakav ili onakav.
Upravo to. Idolopoklonik a ne navijac.Ti nisi navijac Djokovica,jel navijac moze biti pristrasan al moze biti i objektivan.A kada nekoga podrzavas i pratis a nemas nikakav
objektivan ili kriticki odnos prema njemu,to si onda idolopoklonik a ne navijac
Pa bre nece da ih imenuje jer su nebitni poput tebeee jeeeUpravo to. Idolopoklonik a ne navijac.
Jos bih dodao da se neprekidno bori sa nekim imaginarnim mrziteljima i zlim ljudima koje ne zeli da imenuje. To nije posao moderatora koliko sam upucen.

Ako sam ja u pitanju ne propusta da mi odgovori max. 5 minuta nakon mog posta. Kako sam onda nebitan?Pa bre nece da ih imenuje jer su nebitni poput tebeee jeee![]()

Ti nisi navijacIzvini, ako je tebi Novak antipatičan i bez harizme, meni nije, niti svim onim iskrenim Novakovim navijačima.
Kakve veze ima nečija harizma sa navijanjem i sa sportom?
Ko je danas harizmatičan je manje bitno od svega onoga što je Novak uradio i postigao kao teniser.. bio harizmatičan ili ne. Stvar ličnog mišljenja i vidjenja.
Baka prase je Ajnstajn za ovog lika...
Baka prase je Ajnstajn za ovog lika...
Mozda je upravo suprotno, vama se prividja da je on savrsenstvo. Sve je to subjektivno.
Samo mi molim te napisi koje lazi sam pisao za Nola na ovoj temi? Da se sastao sa Vucicem?![]()

Politicari logicno da koriste slavne i poznate sportiste da pridobiju kod naroda koji politicki poen,jos ako Djokovic kaze neku lijepu rijec o nekom politocaru,odma taj raste u ocima naroda jer ovdje nazalost vecina ljudi vjeruje vise u Djokovica nego u Boga.A po Bibliji je idolopoklonstvo grijeh kao i srebroljublje.Vjerujes u jednog Boga,i ne pravis lazne Idole kao sto su Djokovic, Ronaldo,Pele itdDaa, saastao se sa predsjednikom tvoje države..ili možda imaš nekog drugog šefa države
Nešto najnormalnije.. koliko je samo primio čestitki od raznih predsjednika, vlada, uglednih javnih i kulturnih ljudi, ustanova, udruženja..
Svakom sportisti u svijetu je čast da ga lično primi predsjednik njegove države... nekima ovdje izgleda to nije.
Pa to ti kazem, Baka Prase je inteligentan i provalio je kako da navlaci klince da ga prate i mlati lovu na taj fazon. Glumi budalu ali sve proracunato.Oni ljude cijene po tome koliko ko ima para i pratilaca u narodu.Misle nemas pare,smetaju ti svi koji imaju pare,zavidan si itd.To je bas djetinjasto ta prica ti je na nivou price tipa,moj tata je jaci od tvog tate itd.Onda MMA borce kad brane, jos jedan lik kaze ima tu pametnih ljudi,pa koji pametan covjek bi dozvolio da mu neko opali majgeri u glavu.To su ti djeca od 30 40 godina itd.Takav im je rezon i logika, Baki Prasetu je to ciljna grupa pa ok ,al ovi ovdje nisu djeca,odrasli ljudi,pogledaj im samo rezon,nivo iz vrtica
Ne moze da bude cast ako je isti diktator i siluje sopstveni narod, ali sta tebe briga, ti si u Bosni, imas tamo DodikaDaa, saastao se sa predsjednikom tvoje države..ili možda imaš nekog drugog šefa države
Nešto najnormalnije.. koliko je samo primio čestitki od raznih predsjednika, vlada, uglednih javnih i kulturnih ljudi, ustanova, udruženja..
KOliko je sreće, radosti donio mnogim ljudima, omladini, djeci..
Svakom sportisti u svijetu je čast da ga lično primi predsjednik njegove države... nekima ovdje izgleda to nije.. to je za njih nenormalno

Dakle, koje lazi sam napisao na Nola na ovoj temi?
Ah, pa ti si dokazani neprijatelj Srbije, pa nikakvo čudo od tebe što misliš da je recimo Novak glup a i svi ostali sportisti koje predsjednik ugosti..Ne moze da bude cast ako je isti diktator i siluje sopstveni narod, ali sta tebe briga, ti si u Bosni, imas tamo Dodika
Inace pobegao si od onoga sto sam te pitao:
Dakle, koje lazi sam napisao na Nola na ovoj temi?

Za ovo dokazani neprijatelj Srbije mogu da te prijavim supermoderatoru zato sto je to vrlo ozbiljna kleveta, pogotovo od onog koji bi trebalo da je neutralan, ali necu.Ah, pa ti si dokazani neprijatelj Srbije, pa nikakvo čudo od tebe što misliš da je recimo Novak glup a i svi ostali sportisti koje predsjednik ugosti..
Dakle, misliš da si pametniji od svih njih.. tvoje pravo i nećemo ti to zamjeriti.
Što se tiče laži, dovoljno je da ne mutiš po naučnim, dakle nepobitnim činjenicama, baš onako kako je naveo kolega @krompir 2.1.![]()

pa ćemo onda i za najpametnijeg od skoro svih sportista 

medjutim,kasno je to za "prosvetljivanje" Ma nek se nešto dešava.. viš da je neko zatišje.što volim kad su članovi ovog foruma tako zaljubljeni jedni u druge![]()

da statiskicki, nauka koja ne laze jer je 2 i 2 uvek 4,
NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA !
![]()
Drzava to sam ja? Znas li ko je to rekao? Malo si pobrkao loncice... Znaci svako ko je bio protiv Milosevica je bio i protiv Srbije? Zanimljivo.Ozbiljna nego šta.. "diktator- predsednik države" još i "siluje". Za ovo se krivično odgovara, jer predsjednik jeste država i obratno. Klevećeš predsjednika, klevećeš državu. Nešto nejasno?
Zvanično ćemo te proglasiti za najhvalisavnijeg forumaša pdf-a Sport..pa ćemo onda i za najpametnijeg od skoro svih sportista
Ne bih da te "prosvetlim" ako ne znaš da sabereš koliko je 2+2medjutim,kasno je to za "prosvetljivanje"
Multitalentovani Novak

Najbolji teniser svih vremena,.Sta je tu uzviseno,kakva je to vrijednost.Jel to duhovna,kulturna prica, Samo ekonomsko,zabavljacka prica .Ako ce covjek da se svede na nivo potrosacke neduhovne,povrsne osobe, a ne na bice koje raste i radi na sebi,onda ce svakako da ga uzbudjuju uspjesi kosarkasa, Djokovica itd.Neko je i najaci covjek svih vremena al kakva je to vrijednost.Neko je plivac najbolji ikada il dizac al kakva je to vrijednost.
Djokovicu, Ronaldu itd moc ne daju njihova djela,njima daju moc ljudi i mase koji ih prate,a vecina tih ljudi koji ih prate u zivotu nije procitala vise od 2 knjige.Jel te titule koje osvajaju nemaju nikakvu vrijednost realnu.Oni su zabavljaci, nisu nikakvi junaci ili prosvetitelji pa da imaju pravu vrijednost.Oni uticu na moj zivot ili na zivot bilo koga sa ovog foruma 0 procenata.Mnogi ljudi koji uticu na nas zivot mi za njih i ne znamo,da prodjemo ulicom i ignorisali bismo ih.A mnogi igonorisu i roditelje koji su odirali se da nama bude bolje nisu nas zabavljali kao teniseri,al eto oni nisu poznati nebitni su kao sto kazu fanovi Djokovica, Baka Praseta.Obojica su popularni, obojica imaju pare, predlazem da svi istetoviramo ih na celo.
Za ne povjerovati..Najbolji teniser svih vremena,.Sta je tu uzviseno,kakva je to vrijednost.Jel to duhovna,kulturna prica, Samo ekonomsko,zabavljacka prica .Ako ce covjek da se svede na nivo potrosacke neduhovne,povrsne osobe, a ne na bice koje raste i radi na sebi,onda ce svakako da ga uzbudjuju uspjesi kosarkasa, Djokovica itd.Neko je i najaci covjek svih vremena al kakva je to vrijednost.Neko je plivac najbolji ikada il dizac al kakva je to vrijednost.
Djokovicu, Ronaldu itd moc ne daju njihova djela,njima daju moc ljudi i mase koji ih prate,a vecina tih ljudi koji ih prate u zivotu nije procitala vise od 2 knjige.Jel te titule koje osvajaju nemaju nikakvu vrijednost realnu.Oni su zabavljaci, nisu nikakvi junaci ili prosvetitelji pa da imaju pravu vrijednost.Oni uticu na moj zivot ili na zivot bilo koga sa ovog foruma 0 procenata.Mnogi ljudi koji uticu na nas zivot mi za njih i ne znamo,da prodjemo ulicom i ignorisali bismo ih.A mnogi igonorisu i roditelje koji su odirali se da nama bude bolje nisu nas zabavljali kao teniseri,al eto oni nisu poznati nebitni su kao sto kazu fanovi Djokovica, Baka Praseta.Obojica su popularni, obojica imaju pare, predlazem da svi istetoviramo ih na celo.
Sportisti teže savršenstvu, višim vrijednostima, rekordima, rezultatima.. godine i godine treniranja, vježbanja, prolivenog znoja truda, vremena.. biti dobar, bolji, najbolji.. ili samo učestvovati, sve je to sport, druženje, prijateljstvo kroz igranje, očekivanje, srećne ishode, neprospavane noći.. i sve to za šta?Kakvim crnim vrijednostima oni teze,tako sto voze audija i ferarija, imaju IQ 15 itd.Ja se zabavljam dok citam ove komentare,samo mi fale jos kokice i neke grickalice pa da komedija pocne.A to sto kazes da navijaci odnosno idolopoklonici da njih neko smatra priglupima itd,oni sami sebe svode na taj nivo.A to sto slavis titule sportske to nije sreca nego privid srece.Kao kad se covjek napije pa umisli da je srecan itd a nije,pa mu je lijepo,al cim prodje dejstvo sjutra se vrati u realnostZa ne povjerovati..Sportisti teže savršenstvu, višim vrijednostima, rekordima, rezultatima.. godine i godine treniranja, vježbanja, prolivenog znoja truda, vremena.. biti dobar, bolji, najbolji.. ili samo učestvovati, sve je to sport, druženje, prijateljstvo kroz igranje, očekivanje, srećne ishode, neprospavane noći.. i sve to za šta?
Koliko nam je radosti, sreće, veselja, ushićenja pa i nacionalnog ponosa donio Novak Djoković je neupitno i suvišno napominjati.
Nevjerovatno je da se navijači tj "pratioci" ovih vrhunskih sportista svode kao polunepismeni, da ne kažem priglupi, jer eto navijaju za nekakve tenisera bez "vrijednosti" i ko zna čega još.
Nevjerovatno. Ovo više nije vrijedno komentara.