Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da sumiramo
nolu je ove godine pobedilo 4 igrača...veseli, rubljov, alkaraz i nadal, od potpunog autsajdera do goat-a
što znači da ga svako može pobediti...forma mu je klimava a glava još klimavija
zaključak
nolo brate idi u kuću na kosmaju, sadi paprike, nije ovo više za tebe
Aj ne rise ,gubio je i pre ovih namestaljki i sranja koja se svima desavaju,i dalje niko ga od danasnjih tenisera nece nikad stici , a posto je postao najveci u eri nadala i federa mogu samo da ga mrze

Upravo na te mislim...ima ih mnogo a tenis prate otkad je Nola poceo da igra i to ne od pocetka, nego kad je postao prvi 2011. Oni ce ga djubriti kao najgoreg klosara, zivi bili pa videli.

samo oni sa lobotomijom...ne zaboravlja se da se prvi javljao i igrao povredjen za Srbiju
za svoj dzep sto igra to je samo njegova stvar :)
Istini za volju vrlo kilavo je igrao za Srbiju. Pogotovo na OI, cak i kad je bio u top formi bio je veoma slab.

Upravo na te mislim...ima ih mnogo a tenis prate otkad je Nola poceo da igra i to ne od pocetka, nego kad je postao prvi 2011. Oni ce ga djubriti kao najgoreg klosara, zivi bili pa videli.

Istini za volju vrlo kilavo je igrao za Srbiju. Pogotovo na OI, cak i kad je bio u top formi bio je veoma slab.
Xaxa kako se napalio, e znas dobro sta je ovo,sto je babi milo to joj se snilo

Xaxa kako se napalio, e znas dobro sta je ovo,sto je babi milo to joj se snilo
Videces.

OI mislim da je zeleo vise i od mene i bilo kog drugog navijaca...umor ga je savladao
licno nikada mu ne zameram igru sta god uradio na terenu.
koliko tanko jede pa ja ne bih mogao da forumasim da se tako hranim :lol:
Ne jede on malo, nego veganski :D

Meni jeste. Najveci je Federer :D
Mirka Federer Should be thankful to the �crybaby´

:hahaha:

Mislim da bi pojedinci sa foruma izvrsili samoubistvo ako bi Roger osvojio makar jos 1 GS :lol:
Za sva 4 ne smem ni da pomislim sta bi bilo...
Ne znam dal se vraca samo da odigra jos koji oprostajni turnir ili misli da moze da uhvati formu jos jednom.
Ako uspe nekako da podigne formu jedino wimbledon, al tamo ga uvek saceka dosadni Nolo :mrgreen:

Prosli put mu je pobegao sa lopate na one 2 mec lopte :evil:

Ne znam dal se vraca samo da odigra jos koji oprostajni turnir ili misli da moze da uhvati formu jos jednom.
Ako uspe nekako da podigne formu jedino wimbledon, al tamo ga uvek saceka dosadni Nolo :mrgreen:

Prosli put mu je pobegao sa lopate na one 2 mec lopte :evil:
Da, nista se tu nije Nolo pitao...Cekao je da se umori Fedja i da prestane da ga terorise svojim servisima. I pobedio ga na cistu srecu na kraju :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back