Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Jeste, nije Nolo plakao, on je kao stenaKao i uvek menjas zabe i babe...ali ok...nije tebi lako.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, nije Nolo plakao, on je kao stenaKao i uvek menjas zabe i babe...ali ok...nije tebi lako.![]()

Ne vredi...nista ne vidis,nista ne razumes...ali ok.Jeste, nije Nolo plakao, on je kao stena![]()

Nije dobro... Gledamo Nola u polufinalu veceras?Ne vredi...nista ne vidis,nista ne razumes...ali ok.![]()

I kad ga nema,ti ga vidis...Nije dobro... Gledamo Nola u polufinalu veceras?![]()

Ideja je da se ne spamuje.. pošteno?A da ti prestanes da pises u tudje ime, kako ti se cini ta ideja?![]()
A zašto ne biti optimista? 100x bolje nego onaj drugi.. tako kažu psiholozi.Koliko ovo sad smesno deluje..jos smesnije nego kad je izjavio pocetkom 2022 godine
"To će Novaku dati dodatnu snagu, oni ne znaju ni šta su učinili. Osvojiće još 10 Grend slemova. ON je dobro, on je super, on toliku mentalnu snagu ima... Pobeda je učinila da on jedva čeka 17. januar da počne turnir"
https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2022&mm=01&dd=10&nav_id=2085914
Mozda mu je otac nametnuo nepotreban pritisak, ko zna?
Trava sluzi da pasu koze ,ovce ,krave ....a sljaka da se svinje valjaju u blatu.nekad se igrala australija na travi i tada je bilo zanimljivo...dve trave, jedan beton i jedna šljaka...beton je najgluplja i najneprirodnija podloga za tenis...u stvari, beton nije ni za šta
isto tako, da je svuda šljaka nolo bi još pimpao loptice na kopaoniku
uuuu al si mi odbrusio...čiko, neću višeJel sam ja tebi već jednom rekao da ne lupetaš?
Pa zašto onda to radiš i dalje?
a beton da nolo botovi imaju sa čim da opšteTrava sluzi da pasu koze ,ovce ,krave ....a sljaka da se svinje valjaju u blatu.
vas 20 a nas dvojca...pa brišite i kad nas više ne budeAj budite malo korektni da vam ne brišemo.. možemo to na fin i razuman način, ok?
Ne sporim tudja ubjedjanja.. samo kažem da budemo koliko-toliko korektni.od optimizma do budalizma je kratak put
A beton da karramo hejtere u vuglaa beton da nolo botovi imaju sa čim da opšte

Svi spamuju, ti kao moderator pustas i caskas sa nama... U cemu je onda problem?Ideja je da se ne spamuje.. pošteno?
A zašto ne biti optimista? 100x bolje nego onaj drugi.. tako kažu psiholozi.![]()
Nepotreban pritisak na Nola pravi vec odavno.A beton sluzi da gastosi zidaju vileTrava sluzi da pasu koze ,ovce ,krave ....a sljaka da se svinje valjaju u blatu.
Aaaaaa placem!vas 20 a nas dvojca...pa brišite i kad nas više ne bude zaigrajte kozaračko kolo a na čelu kola nolina slika

E ovo je korektan post! Bravo legendo!A beton da karramo hejtere u vugla![]()
Ja prosto obozavam da gledam Nolove meceve. Toliko oscilacija tesko da bilo ko ima...samim tim je nepredvidiv svaki naredni mec.I kad ga nema,ti ga vidis...
![]()
Srki me mnogo vise nervira od Nola.Evo ga mackoni opet drvi sad nije nole kriv sto ga mrze nego gmaz i srki
A bas se potreso nestoSrki me mnogo vise nervira od Nola.
Za to mi bas trne...nervira vecinu ljudi u Srbiji, ne samo mene.A bas se potreso nesto

a vas dvojica i 30 nalogavas 20 a nas dvojca...pa brišite i kad nas više ne bude zaigrajte kozaračko kolo a na čelu kola nolina slika

Gleda se kvalitet a ne kvantiteta vas dvojica i 30 naloga![]()

Ti da otvoris jos 15 naloga...nema kvalitete.Gleda se kvalitet a ne kvantitet![]()

dovoljan je meni jedan nalog da brišem pod sa vama strancimaa vas dvojica i 30 naloga![]()
vas 20 a nas dvojca...pa brišite i kad nas više ne bude
Cujem, skicis ...ex crnicrnja.dovoljan je meni jedan nalog da brišem pod sa vama strancima
ja čujem samo vaše skičanjeCujem, skicis ...ex crnicrnja.