Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Рафа осваја ne osvaja ništa , ноло ne пада у депресију, иде на пирамиде у Високо na odmor . Тамо батаљује исхрану, одаје се ћевапима, онај преварант од Индијане Џоунса му извлачи задњи динар. Јетза га ногира , a Nolo je sav srećan zbog razvoja događaja.

Poslednja izmena od moderatora:
Никад не коментаришем жреб, јер се никад ништа не зна унапред...
Само ћу додати да због повреда нема Беретинија, Монфиса и Баутисте Агута...
то је што се тиче значајних играча...остали су ту...

ATP dekretom smenjuje Novaka sa prvog mesta.

Je l' ima jos nesto sto su mogli da urade, posle zamrzavanja atp liste, diskvalifikacije, hapsenja i nista nije pomoglo.

Jedino ovako.

Ben Rotenberg sav srecan. Vec je mucenik izracunao da ce ovom kradjom No1e da padne na 4. mesto.

срећан ти 35.!

E2bObi8.jpg

U čast rođendana najboljeg srpskog sportiste svih vremena, izdvojićemo nekoliko njegovih najvećih dostignuća:

* Najviše nedelja na čelu ATP liste;
* Najviše poena u jednom trenutku na ATP listi (16.950);
* Sedam puta završavao godinu kao prvi (rekord);
* Osvojio sve Masters turnire (Golden Masters), dva puta;
* U jednom trenutku bio šampion sva četiri Grend slema;
* Devet puta je osvajao Australijan open (rekord);
* 20 Grend slem titula;
* Najmanje dva puta osvojio svaki Grend slem;

Novak je usao u australiju.

Verovatno nisi pratio tada tenis.

Covek je usao i sud je potvrdio da je legalno usao.

A vlada ga je ponovo uhapsila i izbacila.

O svim silama AO se ne moze govoriti jer nisu uradili bas nista.

Bivsi direktor je jedini koji ga je branio i bio na Novakovoj strani.

A ovaj sadasnji se sakrio ispod kamena i cutao kao ***** dok su Novaka drzali u zatvoru.

Istorija se piše u sredu, Novak po prvi put na Vajdu, evo i kada!​

1653406119656.png

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće u drugom kolu Rolan Garosa protiv Aleksa Molčana, 38. igrača sveta, ali mnogo interesantnije je da Slovaka trenira Marjan Vajda, koji je nedavno prekinuo višegodišnju saradnju sa srpskim asom.

Molčan je Argentinca Federika Koriju sa 3:1 (6:3, 6:4, 3:6, 6:2) u prvom kolu Rolan Garosa i sada će imati težak zadatak da eliminiše Đokovića, međutim nesumnjivo je da će se Vajda potruditi da otkrije sve Noletove slabe strane.

Novak je sa Vajdom sarađivao u pohodu na svih 20 grend slemova i u sredu će se prvi put suočiti sa situacijom da igra protiv igrača kojem će Marjan biti trener.

Sam Novak je pre meča rekao da mu nije svejedno što postoji šansa da igra meč gde će Marjan Vajda biti naspram njega u protivničkom boksu.

Duel se igra na stadinu "Suzan Lenglen", a budući da program počinje od 11 sati i da su pre Đokovića i Molčana dva para na terenu, očekivano je da meč ne počne pre 14:30.

https://sportske.net/vest/tenis/ist...-novak-po-prvi-put-na-vajdu-evo-i-kada-466870

Ivanišević šokirao teniski svet, Novak ispada u četvrtfinalu RG!?​

Nekadašnji hrvatski teniser Goran Ivanišević, koji već nekoliko godina radi kao trener Novaka Đokovića, ne veruje da će Srbin odbraniti trofej na Rolan Garosu, jer će već u četvrtfinalu naići na nepremostivu prepreku u vidu Rafaela Nadala.

Voljom žreba odlučeno je da se Đoković i Nadal, ukoliko ne bude ranijih iznenađenja, sastanu u četvrfinalu, znatno ranije nego što je to bio slučaj prethodnih sezona.

Ivanišević je u intervjuu za francuski "Ekip", koji su preneli brojni svetski mediji, rekao da očekuje Nadalov plasman u finale.

"Za mene, samo je jedan favorit na Rolan Garosu i to je Nadal. I pored svega što se desilo u Rimu sa njegovim stopalom, uvek mislim da, povređen ili ne, on je favorit ovde. Ovo je njegov dom, njegov teren. Zna sve dobre i loše odskoke, svaki kutak i pukotinu na terenu. Bilo da igra dobro ili loše, to ništa ne menja - rekao je Ivanišević koji smatra da će četvrfinale između Đokovića i Nadala biti najbolje u istoriji Rolan Garosa", rekao je Ivanišević uprkos tome što je prošle godine Đoković pobedio Nadala u polufinalu Rolan Garosa.

Otkrio je i kako je reagovao kada je shvatio da bi njegov igrač već u četvrtfinalu mogao da igra protiv Španca.

"Kada sam video žreb, iskreno, rekao sam: Okej, Nadal će da stigne do finala. To znači da će Novak da ispadne... Rafa je neverovatan, imam ogromno poštovanje za njega. U finalu Australijan opena, Medvedev nije mogao da zatvori meč, a to ne sme da vam se desi protiv Nadala! U svakom slučaju, rekao sam pre sedam ili osam godina da će Rafa i Novak da imaju više od 20 grend slem titula, a Nadal je već tu", zaključio je Ivanišević.

https://sportske.net/vest/tenis/iva...ki-svet-novak-ispada-u-cetvrtfinalu-rg-466874

-------------------

Sad kad proradi srpski inat :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back