Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što bi bilo "lepo" od njega? To što on analizira, to može skoro svaki malo bolje upućeni ljubitelj tenisa.
To što je "sad dobar analitičar" vjerovatno se (na)učio iz ranijih grešaka prema Noletu.. :hahaha:

Hoćeš da položim stručni ispit o poznavanju tenisa.. :rotf: načekat ćeš se.. a i nisam fiksno mod na tenisu.
Ali svakako da tebi niko ne valja ko je za Noleta, tako da ništa novo od tebe. :mrgreen:

**********************************************************************************************
Cicipasu veće šanse nego Novaku?

Slavni francuski trener Patrik Muratoglu analizirao je situaciju u tenisu pred početak turnira u Parizu i naveo da je Karlos Alkaraz glavni favorit za osvajanje Gren slema.

On je pored Alkaraza naveo još tri tenisera, među kojima je i Novak Đokovića, za koje smatra da bi mogli do trijumfa na najbitnijem turniru na šljaci.

- Alkaraz je u ovom momentu verovatno najtvrđi teniser na turu. Osvojio je titule u Barseloni i Madridu, nekoliko nedelja ranije i u Majamiju. U Madridu je postao prvi igrač koji je pobedio Nadala i Đoković na istom šljakaškom terenu - kazao je Muratoglu, a onda i iznenadio odabirom drugog favorita.

- Stefanos Cicipas. Finalista Rolan Garosa iz prošle godine. Cicipas se dobro spremio za šljaku pred Rolan Garos, odbranio je titulu u Monte Karlu i sakupio dosta velikih pobeda ove sezone - naveo je Muratoglu.

Tek onda je prokomentarisao i Đokovića, ali u prilično lepom svetlu.

- Veliki su ulozi za Novaka na Rolan Garosu, prošle godine je bio dominantan na nekoliko Grend slem turnira, a ovo mu je tek prvi u ovoj sezoni. Ako osvoji, izjednačiće se sa Rafaelom Nadalom, a onda će biti u dobroj poziciji i da preuzme primat po osvojenim Grend slemovima - naglasio je Muratoglu.

Na kraju, trener Simone Halep naveo je Nadala za kojeg smatra da je kralj šljake i da bi eventualnim trijumfom mogao da ode dalje od Novaka i Rodžera Federera u trci za najboljeg u istoriji. Ipak, smatra da Španac nije u najboljoj formi, da je to i dokazao u poslednjim duelima, te da će mu biti teško da napravi onaj najveći uspeh.

SD
Cicipas je nekompletan igrac u glavi. Ne verujem da ce od njega ikada biti pravi, veliki sampion.

Apropo Vilandera, ovde mu se ranije bukvalno zelela smrt zbog komentara o Djokovicu a sada se citira kao relevantan izvor. Toliko o dvostrukim arsinima.

A sto se tice moderacije, da nisi toliko pristrasan, oprostio bih ti manjak znanja o tenisu :D

Srdacan pozdrav!

Iste floskule, iste optužbe na račun moderacije, ista negativnost..
Što se tiče Duleta, @Tzar je napisao njegovu objektivnost i umjerenost, ali.. to je već prošlost, tako da idemo dalje. ;)

Novak osvaja Rolan Garos! I brojke to govore, ali i još jedno veliko ime!​

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ušao je u pravo vreme u šampionsku formu, posle brojnih neprijatnosti i neslućenih prepreka koje je morao da prebrodi od početka sezone.

Osvojio je turnir u Rimu proteklog vikenda, a ono što sada sledi je jedan od najvažnijih turnira u sezoni - Rolan Garos!

Novak će u Parizu braniti titulu, prvo mesto na ATP listi i veliki broj bodova, ali ujedno će pokušati da se ponovo izjednači sa Nadalom na vrhu liste po broju osvojenih Grend Slem trofeja.

Da će u tome uspeti čvrsto veruje i nekadašnji Grend Slem šampion, a sada dugogodišnji komentartor Eurosporta Mats Vilander. Naveo je nekoliko razloga za takvo razmišljanje.

''Prvo, jer je upravo osvojio Masters u Rimu koji će mu dati samopouzdanje. Dalje, jer mislim da želi da se osveti zbog svega što mu se dogodilo poslednjih meseci. Nije imao mogućnost da igra na Australijan openu. On je branilac titule, dokazao je sebi da može da igra duge mečeve, bez obzira na poraz od Alkaraza u Madridu. U Monte Karlu on je ostavio nerealan utisak na kraju meča sa Davidovič-Fokinom. Delovao je umorno. On je sada bolje i to se vidi. On je favorit u Parizu'', uveren je Vilander.

Ono čime je Vilander takođe fasciniran jeste Novakova mladalačka energija.

''Osećaj koji se stvara je da Nadalu vreme prolazi, a za Đokovića... Ne znam da li ima 24, 25 ili 35 godina. Uvek ga vidim na istom fizičkom nivou'', objasnio je Šveđanin.

Sportske net

Јој, чим видим да Виландер хвали Нолета одмах ме прођу неки жмарци и сав се најежим, ваљда алергијска реакција :mrgreen:

Cicipas je nekompletan igrac u glavi. Ne verujem da ce od njega ikada biti pravi, veliki sampion.

Apropo Vilandera, ovde mu se ranije bukvalno zelela smrt zbog komentara o Djokovicu a sada se citira kao relevantan izvor. Toliko o dvostrukim arsinima.

A sto se tice moderacije, da nisi toliko pristrasan, oprostio bih ti manjak znanja o tenisu :D

Srdacan pozdrav!

Citira se bez obzira na koji način komentariše Djokovića, tako da ta "relevantnost" nema pokrića. ;)
Da, "pristrasan" sam što se tiče naših, domaćih sportista i bilo bi malo čudno da nije tako.. valjda je to nešto sasvim normalno u sportu, pa i u životu, zar ne. :D
A što se tiče tenisa, ako ti je šta nejasno, pitaj.. ali svakako, samo o Novaku, jer to je i tema.

Srdacan pozdrav!
@Mačkoni , šta ti je bre pa sad moderacija kriva )))
nego ajmo ovako , jel ovo tema o Đokoviću , da , jel treba ovde da se piše samo o njemu , da, da se prepucacavate o njemu kolko oćete da , ali diskusije o Vilanderu , Cicipasu , babe , strine , porodicu do trećeg kolena unazad , e , to ne , oćete da svađate oko svega i svačega , ako oćete i oči vadite međusobnom može i to , i eno vam mesto , svlačionica
ne bi da izigravam dedaroga , onamo može sve o tenisu i o svakom teniseru
ovo samo kao predlog , a vi kako vam drago

Citira se bez obzira na koji način komentariše Djokovića, tako da ta "relevantnost" nema pokrića. ;)
Da, "pristrasan" sam što se tiče naših, domaćih sportista i bilo bi malo čudno da nije tako.. valjda je to nešto sasvim normalno u sportu, pa i u životu, zar ne. :D
A što se tiče tenisa, ako ti je šta nejasno, pitaj.. ali svakako, samo o Novaku, jer to je i tema.
Moderator mora da bude objektivan, ne pristrasan :D
Voleo bih da napises neki svoj komentar odigranog meca, bez copy-paste. Moze?
Sad ce RG pa da procitamo neku strucnu analizu od tebe. Siguran sam da svi mozemo puno toga da naucimo...

Bilo bi super da svi napišemo za par mečeva bar 3 rečenice.
Ja cesto napisem i budem napljuvan zbog toga... :cepanje:

dobro si primetio , nema mojih komentara , tačno je , i sve zbog te objektivnosti , za RG opet neće biti mojih ličnih komentara jer je očigledno da sam fan Novaka , i ne bih hteo da pišem moje lične impresije koje sigurno neće biti objektivne , zato je , kako je
Pa dobro, ne igra samo on na RG :D

Mozes da pises i o drugim igracima, vidis da ovde pisemo o svemu i svacemu iako je tema N. DJ.

dobro si primetio , nema mojih komentara , tačno je , i sve zbog te objektivnosti , za RG opet neće biti mojih ličnih komentara jer je očigledno da sam fan Novaka , i ne bih hteo da pišem moje lične impresije koje sigurno neće biti objektivne , zato je , kako je
Da li bi mogao napisati komentar meča Zverev - Šapovalov? Pitanje vrijedi i za ostale. Ili neki drugi meč gdje smo neutralni.

Moderator mora da bude objektivan, ne pristrasan :D
Voleo bih da napises neki svoj komentar odigranog meca, bez copy-paste. Moze?
Sad ce RG pa da procitamo neku strucnu analizu od tebe. Siguran sam da svi mozemo puno toga da naucimo...
..i da ne navija za Noleta, to si zaboravio :hahaha:
Pišem kad osjetim potrebu a ne po nečijim željama.. ima vas dovoljno za to.
Inače, bio sam pomoćni mod na Tenisu, glavni je bio kolega @ambidekster65 što me ni u kom slučaju ne sputava da pišem o najboljem srpskom i svjetskom teniseru Novaku Djokoviću.

Bliži se početak Rolan Garosa gde će Novak Đoković braniti titulu osvojenu pre 12 meseci.

Najbolji teniser sveta se za gren slem na šljaci priprema u Beogradu na Teniskom centru “Novak”, a sparing partner mu je Miomir Kecmanović.

Nema sumnje da je Kecmanović idealan partner za pripremu s obzirom na to mu je ovo najbolja sezona u karijeri. Đoković je, sa druge strane, ušao u vrhunsku formu u pravi čas, što je potvrdio osvajanjem trofeja na mastersu u Rimu.

Rolan Garos počinje u nedelju 22. maja, a finale muškog singla je zakazano za 5. jun.

SD

..i da ne navija za Noleta, to si zaboravio :hahaha:
Pišem kad osjetim potrebu a ne po nečijim željama.. ima vas dovoljno za to.
Inače, bio sam pomoćni mod na Tenisu, glavni je bio kolega @ambidekster65 što me ni u kom slučaju ne sputava da pišem o najboljem srpskom i svjetskom teniseru Novaku Djokoviću.
Sad si promenio temu.
Napisao si da mozemo da te pitamo o tenisu da nam objasnis, jel tako?
Ja sam te zato lepo zamolio da das analizu nekog meca, mozda naucimo nesto novo....
I dalje se nadam toj analizi, ali bez nalepljenih tekstova iz novina.

Ljudi, nemojte da se uzbudjujete uopste zbog Mackonija.

On pise sa ko zna kojeg po redu kloniranog naloga.

Na onim prethodnim nalozima gde je banovan 100 puta i trajno banovan zbog vredjanja ljudi - niste ga vi banovali nego xyz moderatori i administratori tokom svih ovih godina.

Njemu niko ne valja.

Tako da opusteno.

Ljudi, nemojte da se uzbudjujete uopste zbog Mackonija.

On pise sa ko zna kojeg po redu kloniranog naloga.

Na onim prethodnim nalozima gde je banovan 100 puta i trajno banovan zbog vredjanja ljudi - niste ga vi banovali nego xyz moderatori i administratori tokom svih ovih godina.

Njemu niko ne valja.

Tako da opusteno.
Istina,i onda kod isti cvili da mu se da pristup i nick...ali ovo stvarno nije za ovu temu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back