cornflakes
Veoma poznat
- Poruka
- 14.599
.
Најавила је да ће да их тужи...
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
Novak zbog DEPORTACIJE ostaje bez prvog mesta na ATP listi?
Najveća prijetnja Novaku je Danil Medvedev, u ovom trenutku drugoplasirani na ATP listi. Razlika između Đokovića i Rusa je 2.080 poena.
Nole će izgubiti 2.000 poena, što otvara put Medvedevu da ga prestigne. Rus brani 1.200 bodova osvojenih na osnovu činjenice da je prošle godine igrao finale. Ukoliko bi osvojio naslov, na meniju bi imao dodatnih 800 i tako bi posle duge vladavine smenio Novaka na vrhu.
Sta da vam kazem... Nije dobro....![]()
Ne znam sta ce biti...Што, шта је било? Није ваљда нешто озбиљно?
Neka i uzme.samo da nadal ne uzme..
u sustini nece imati gde da igra.Niko ne priča o Mastersima. U martu se igraju Indijan Vels i Majami. Tamo sigurno neće moći igrati bez vakcine. On mora pod hitno da promjeni stav. Šta je bilo bilo je, neka se što prije vakciniše i nastavi normalno karijeru.
I jaNista stavljam soma € da se nece vakcinisati
On ako ostane dosledan, zavrsice van top 10 uskoro. A i postigao je sve sto se moze postici u tenisu, istini za volju...Niko ne priča o Mastersima. U martu se igraju Indijan Vels i Majami. Tamo sigurno neće moći igrati bez vakcine. On mora pod hitno da promjeni stav. Šta je bilo bilo je, neka se što prije vakciniše i nastavi normalno karijeru.
Nikad ja nisam bio na mracnoj strani. Samo ne dozvoljavam da mi informer kroji nacin razmisljanja a ni napaljeni novinarcici sportskih redakcija...Cek bre macko jel to znaci da si se izvuko s mracne strane
Sta ce mu sad masters na betonu.Niko ne priča o Mastersima. U martu se igraju Indijan Vels i Majami. Tamo sigurno neće moći igrati bez vakcine. On mora pod hitno da promjeni stav. Šta je bilo bilo je, neka se što prije vakciniše i nastavi normalno karijeru.