Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, sport, zabava za narod. Najnebitnija stvar na svetu.
Sportom drze masu siromasnih kojima njihove zemlje ne daju zivot (dovoljno para od posla za zimovanja letovanja pristojnu hranu renoviranje toga gde zive ...) u hipnozi.
Ima onih koji to znaju / nema sta drugo kad nema par nego da se gubi vreme na gledanje onih sa parama.
Nije bitan sport profesionalan masi bez para vec je bitan da mali broj bogatih drzi pod hipnozom mirnu masu bez para.

Screenshot_20220114-162607_Chrome.jpg

Zato svaki profesionalni sport postoji :aha: da masa bez para bude mirna :aha: tako je od nastanka.

Pare za racune / hranu / prazan novcanik / hipnoza sportom da svako iz mase oseca "mi smo pobedili" (mada nisu niti im to ikako utice na zivot) tako u krug :aha: .

Ovde je jedino dobro sto su javno pokazali da sport ne postoji tako da svi to javno vide.

Poslednja izmena:
Sportom drze masu siromasnih kojima njihove zemlje ne daju zivot (dovoljno para od posla za zimovanja letovanja pristojnu hranu renoviranje toga gde zive ...) u hipnozi.
Ima onih koji to znaju / nema sta drugo kad nema par nego da se gubi vreme na gledanje onih sa parama.
Nije bitan sport profesionalan masi bez para vec je bitan da mali broj bogatih drzi pod hipnozom mirnu masu bez para.

Zato svaki profesionalni sport postoji :aha: da masa bez para bude mirna :aha: tako je od nastanka.

Pare za racune / hranu / prazan novcanik / hipnoza sportom da svako iz mase oseca "mi smo pobedili" (mada nisu niti im to ikako utice na zivot) tako u krug :aha: .

Ovde je jedino dobro sto su javno pokazali da sport ne postoji tako da svi to javno vide.
Kao što vidimo, ne samo da to uspeva nego se profesionalni lupači loptica uzdižu na nivo bezgrešnih božanstava.

Ne sećam se gde sam pročitao ovaj citat (parafraziram):
Ako muškarac od 15-20 godina aktivno ne prati sport, nešto nije u redu s njim. Isto važi i ako se loži na sport a ima više od 25 godina.

https://sport.blic.rs/tenis/u-vanre...obode-gojkovic-otkrio-da-li-ce-srbija/7gc2rxq

Evo krizni stab objasnio da je Novakova dokumentacija validna i da je imao koronu.

Takodje, objasnio da je jedina mera da je uhvacen u vreme krsenja samoizolacije da bude vracen u samoizolaciju.

Posto nije vise vanredno stanje nema drugih mera. U vanrednom stanju bi mogao da bude uhapsen.

Dakle, sve onako kako sam i rekao ovde da ce biti. Nikakve mere u Spaniji i nikakve mere u Srbiji. U Australiji cista politika.

Ove reči Novaka Đokovića su pogodile ceo svet: “Molim vas, nemojte to da radite”​

Prethodno je i sudija konstatovao da je Đokoviću oduzet telefon odmah po sletanju, u 4 sata i da zato praktično od ponoći do oduzimanja vize nije mogao da komunicira sa advojim advokatima, Teniskim savezom Australije i sa bilo kim sa kojim bi mogao da pronađe rešenje.

– Molim vas nemojte da mi otkažete vizu. Ispoštovao sam sva pravila, imam sva dokumenta koja su od mene zahtevali – reči su Novaka Đokovića.

Onda ti nema pomoći, ne mozeš da razumeš

Не знам шта да разумем, окачио си папир о условима за оне којима је после прележаног ковида тест и даље позитиван, и у њему се наводи, да је између осталог потребно да прође 14 дана од првог позитивног теста. Не знам каква је сврха тог папира, ако хоћеш да кажеш да је Надал при уласку у Аустралију био позитиван на ПЦР тесту, опет му треба 14 дана од првог теста, ако је био негативан, онда ово није папир са условима за њега?

Не знам шта да разумем, окачио си папир о условима за оне којима је после прележаног ковида тест и даље позитиван, и у њему се наводи, да је између осталог потребно да прође 14 дана од првог позитивног теста. Не знам каква је сврха тог папира, ако хоћеш да кажеш да је Надал при уласку у Аустралију био позитиван на ПЦР тесту, опет му треба 14 дана од првог теста, ако је био негативан, онда ово није папир са условима за њега?
Jesi shvatio? Aj polako, ukapiraćeš kad tad.

Jesi shvatio? Aj polako

Схватио. Папир који си окачио не односи се на Надала. И? То не мења чињеницу да је Надал, који је био позитиван 20.12. ушао у Аустралију 31.12. пре истека карантина од 14 дана, који му је обавезан, без обзира да ли је већ 21.12. био негативан. Шта ти ту није јасно?

Bolje od serije :jede2:taman da se odmorimo ovog hladnog dana kao sto se on odmara :jede2: .

Traje vec deset dana :aha: prvi put cak Snežanu Radojičić pitaju za njega :aha: ovo je reklama samo takva :aha: genijalna promocija ovo suvog zlata vredi.

Sudjenje je u pola dvanaest uvece po njihovom vremenu / prati se sa svih strana sveta / ovde je neko ko mnogo z:gs: njega te prenosim vesti.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back