Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1636303256-DJokovic-Medvedev-SofaScore-e1636303286376.jpg

Najbolji teniser sveta ispisao novo poglavlje u "belom sportu".

Pobedom nad Rusom Danilom Medvedevim u finalu mastersa Pariz, najbolji teniser sveta Novak Đoković ispisao je novo poglavlje, postavši prvi igrač u istoriji "belog sporta" koji je osvojio najviše mastersa u karijeri.

Posle blistavih partija u dvorani "Bersi" i osvajanja novog trofeja, Nole je sumirao utiske i podelio ih sa fanovima na društvenim mrežama.

- Nedelja puna blagoslova. Oba deteta po prvi put me zajedno gledaju ceo meč. I to kakav meč. Velika borba sa izvanrednom atmosferom na tribinama. Tokom cele nedelje sam osećao puno podrške i ta energija me je nosila do trofeja. Hvala mom timu na trudu da se ostvari još jedan veliki uspeh. Radujem se da donesem još jedno "drvo" u šumu gde ovaj vuk spava - oglasio se Novak Đoković na Instagramu.

Srpski as se u nastavku izlaganja osvrnuo i na rivalstvo sa najbližim pratiocem na ATP listi Danilom Medvedevim.

- Ono što cenim i poštujem kod Danila je njegova doslednost da bude iskren i potpuno svoj u svakom trenutku. Originalan i autentičan. Nezavisno od mišljenja drugih, zastupa svoje vrednosti i zauzima stav koji je njemu svojstven. Kada vidim ljude koji prihvataju sebe i svoju narav , a rade konstantno na usavršavanju, znam da im predstoji uspeh u karijeri i životu. Radujem se novim susretima sa Danilom. Drago mi je da se rodilo još jedno značajno rivalstvo za tenis - rekao je Nole.

SD

HRVATI JEDNOGLASNI: Novak je NAJBOLJI teniser svih vremena!​

Hrvatski mediji se utrkuju sa pohvalama Srbinu. Nema sajta, koji ne izveštava o maestralnom rezultatu Novaka Đokovića. Najviše u tome prednjači "Večernji.hr", koji drži kao glavni tekst vest sa naslovom "Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena. To mu sada svi moraju priznati".

nolee.jpg

Skoro da nema nigde ni trunke sumnje kod komšije da je Novak Đoković GOAT u trci velike trojke.

Oglasio se i Goran Ivanišević, Novakov trener koji je imao čast da bude u Parizu.

- Neverovatno je završiti godinu sedam puta kao broj jedan, a sada je ispred Pita. Pit je bio neverovatan igrač. U ovoj eri kada njih trojica, Novak, Nadal i Federer, jure jedan drugog, ovo je nestvaran Novakov uspeh u svakom smislu. Neko ko je osvojio tri Grend slema u jednoj godini i plasirao se među osam najboljih, teško da ne bi mogao da bude prvi na kraju godine - rekao je Ivanišević.

Ivanišević je potom rekao da mu mnogo znači što je deo tima Đokovića.

- Veoma sam ponosam što sam deo Novakovog tima, zajedno sa Marijanom Vajdom, koji nije ovde, sa Markom, Miljanom, tu su Ele, Edo, Uli, svi!

Novosti

Šta još reći. Najbolji svih vremena.

Mojoj babi, velikom ljubitelju tenisa i naravno Novaka, taj dan je grozno počeo jer su joj javili da je umrla njena dugogodišnja drugarica. Celo pre podne je bila utučena, a onda je sela da gleda Novaka... mogu samo da kažem da joj se raspoloženje osetno popravilo. 😊

Eto,a hejteri su mislili da nije dobro. Brinuli se sta ce biti. :rotf:
Zloba i pakost. Zavidne duše mogu... znaš već kako ide rima. :lol:

Šta još reći. Najbolji svih vremena.

Mojoj babi, velikom ljubitelju tenisa i naravno Novaka, taj dan je grozno počeo jer su joj javili da je umrla njena dugogodišnja drugarica. Celo pre podne je bila utučena, a onda je sela da gleda Novaka... mogu samo da kažem da joj se raspoloženje osetno popravilo. 😊

Zloba i pakost. Zavidne duše mogu... znaš već kako ide rima. :lol:
Ma ko sisa drugaricu, Nole je vazan :cry:

Najbolji teniser sveta može da napravi još jednu "GOAT" recku​

Do kraja godine Novak će igrati na završnom Mastersu u Torinu, gde može da sruši još dva velika rekorda. Oba su trenutno u vlasništvu Rodžera Federera. U pitanju je rekord po broju titula na završnom Mastersu. Federer ima šest, jednu više od Đokovića, koji deli drugo mesto sa Ivanom Lendlom i Pitom Samprasom.

Titula u Londonu donela bi Novaku još jednu "recku" u GOAT debati, jer je to jedan od retkih Federerovih rekorda gde je trenutno bolji od Đokovića i Federera.

Takođe, ukoliko bi trijumfovao u Torinu, Novak bi postao najstariji teniser u istoriji koji je osvojio titulu na završnom Mastersu.

Trenutno je tu takođe rekorder Federer, koji je 2011. godine osvojio titulu sa 30 godina i tri meseca. Đoković sada ima 34 godine i pet meseci.

Masters u Torinu na programu je od nedelje 14. novembra, a učesnici su pored Novaka Đokovića još i Danil Medvedev, Aleksander Zverev, Stefanos Cicipas, Andrej Rubljov, Mateo Beretini, Kasper Rud i Hubert Hurkač.

Telegraf.rs

NIje sve.. ima ih još.. a kako stvaris toje, velika vjerovatnoća je da će oboriti još neki.. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back