Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Po toj logici, bejzbol igraci i golferi su mnogo bitniji od tenisera?Vidi se da dobro poznajes sport.ej
Pogledaj zarade tenisera. Toliko su nebitni.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po toj logici, bejzbol igraci i golferi su mnogo bitniji od tenisera?Vidi se da dobro poznajes sport.ej
Pogledaj zarade tenisera. Toliko su nebitni.
Dodaj na listu:Jedan je Novak
1. Dao 1.000.000 eura bolnicama u Italiji za kovid-19
2. Dao 1.000.000 eura bolnicama u Srbiji za kovid-19
3. Dao 5 mil. din. Novom Pazaru za kovid-19
4. Dao Španiji xxx za kovid-19
5. Kupio skener za KBC Dragiša MIšović
6. Platio privatan avion za malu Sofiju za SAD
7. Pristao da se odrekne 1.000.000 dolara nagrade na AO-u ...
8. Dao 500.000 eura za poplave u Srbiji
9. Dao 110. 000 eura za poplave u Bosni i Hrvatskoj
10. Prikupio 1.500.000 dolaara za obnovu vrtića zbog poplava
11.Dao MILIONE evra za predškolske ustanove
12. Platio zimske pripreme za 15 srpskiuh tenisera
13. Dao stan i platio trenera Filipu Krajinoviću
14. Platio avion Lorensu Musetiju da m,ože da završi školu..
15. Bori se za interese nižerangiranih tenisera
16. Uzor zdravog načina života i ishrane.
17. Uzor čvrstine karaktera i mentalne nepokolebljivosti
18. Uzor marljivosti i samodiscipline
19. Svaki turnir igra i protiv protivnika i protiv publike
20. Na korak da postane (ako već i nije) NAJVEĆI TENISER SVIH VREMENA
21. Učinio da stranci na riječ Srbija više ne govore "aa Miloševići"
22. Psuje nevaspitanu publiku i urla na terenu
... spisak nije konačan.
Dodaj na listu:
Psuje trenera i ostale iz svog boksa kad mu ne ide.
Lomi rekete o stub i o pod
Baca rekete u publiku kad mu ne ide
Gadja linijske sudije lopticama izmedju poena
Podrzava miting Kosovo za patike
Ima trenera ustasu
.....
Lista nije konacna
Srki jeste neotesani seljak ali nije lako sačuvati živce i biti gospodin nakon svog stresa kroz koji je on prošao da bi doveo Novaka do tačke kada je mogao sam sebe da finansira. Nažalost, nije svestan da tim prozivkama ništa ne može da promeni, samo da eventualno naškodi Novaku.Onaj njegov zli otac opet proziva ljude... Mora da je tesko Novaku i Jeleni sa tom tvrdoglavom mazgom koja bi o svemu da se pita.... Iskreno se bojim da ce im taj besni covek upropastiti brak i porodicu...
Hajde molim te navedi sta od onoga sto sam napisao nije tacno? Jednu stvar?Lista ti je vrlo problematična, da ne napišem drugačije..
Ali ništa novo, ni nepoznato.. mnogo je onih koje zavide Novaku i na sve (ne)moguće načine pokušavaju da ga ocrne.
Medjutim, znamo mi dobro kakav je Novak, tako da.. ne muči se džaba..![]()
Na osnovu čega tvrdiš da mu je trener ustaša?Ima trenera ustasu
Voli čoek Tompsona.Na osnovu čega tvrdiš da mu je trener ustaša?
https://srbin.info/sport/ivanisevic...java-novog-trenera-novaka-djokovica/?lang=latNa osnovu čega tvrdiš da mu je trener ustaša?
To mu je bio veliki marketinški fejl kod domaće javnosti.https://srbin.info/sport/ivanisevic...java-novog-trenera-novaka-djokovica/?lang=lat
"Dali su mi da pucam iz mitraljeza, bilo ga je teško kontrolisati, ali, oh, tako je bio lep osećaj, ti meci koji izlaze. Zamišljao sam kako bi bilo lepo da neki Srbin stoji ispred mene".
GORAN IVANIŠEVIĆ, "Njujork tajms" 1993.
— Ratko Dmitrović (@RatkoDmitrovic) July 1, 2019
Dobrog čoveka je Nolo našao da mu bude trener, stvarno...![]()
To mu je bio veliki marketinški fejl kod domaće javnosti.
Inače, Novak produžio ugovor sa Lakostom do 2025. Znaci, igrace najmanje do tada.
Tako si ti davno pričao za Noleta: Nije dobro, ne znam šta će biti.Fejl je to što ga je Nole angažovao...ali njegovi fanovi će i to podržati bezrezervno.
Što se tiče 2025, prognoziram da će do tada Cicipas, Zverev i Medvedev imati svi pozitivan skor sa Nolom, i to ubedljiv.
Pa sramotno bi za njih bilo da nemaju pozitivan skor tada. Oni u najboljim godinama a Djoković na zalasku karijere. To je već trebalo da ima i Timara, ali Nole je čudo prirode.Fejl je to što ga je Nole angažovao...ali njegovi fanovi će i to podržati bezrezervno.
Što se tiče 2025, prognoziram da će do tada Cicipas, Zverev i Medvedev imati svi pozitivan skor sa Nolom, i to ubedljiv.
Drago mi je da me citirate. Za ovo sam gotovo siguran, zivi bili pa videliTako si ti davno pričao za Noleta: Nije dobro, ne znam šta će biti.Samo se ti nadaj.
![]()
Pre bih rekao da je Timara prsotina. Isto kao i CicibanPa sramotno bi za njih bilo da nemaju pozitivan skor tada. Oni u najboljim godinama a Djoković na zalasku karijere. To je već trebalo da ima i Timara, ali Nole je čudo prirode.![]()
https://srbin.info/sport/ivanisevic...java-novog-trenera-novaka-djokovica/?lang=lat
"Dali su mi da pucam iz mitraljeza, bilo ga je teško kontrolisati, ali, oh, tako je bio lep osećaj, ti meci koji izlaze. Zamišljao sam kako bi bilo lepo da neki Srbin stoji ispred mene".
GORAN IVANIŠEVIĆ, "Njujork tajms" 1993.
— Ratko Dmitrović (@RatkoDmitrovic) July 1, 2019
Dobrog čoveka je Nolo našao da mu bude trener, stvarno...![]()
Ma da. Ustaša se prosvijetlio i postao miroljubiv.Ma ne znači to ništa. To je on izjavio davne '93 kada se ratovalo. Ti znaš da čovek može da se promeni vremenom i da danas ima skroz drugačije stavove nego nekada?
Da, pogotovo ako budu ujednaceni, podelice GS titule izmedju sebe i nece nijedan od njih skupiti vise od 5-6 titula.Ali će zato po broju osvojenih GS-ova biti kilometrima iza njega.
Ako mu napunis ...... parama, moze itetkako da promeni stavove. Mozda cak stavi i kokarduMa ne znači to ništa. To je on izjavio davne '93 kada se ratovalo. Ti znaš da čovek može da se promeni vremenom i da danas ima skroz drugačije stavove nego nekada?