Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne..na tog sudiju je i da li nadal ili federer (ne mogu da se setim ko od njih dvojice) imao velikih zamerki i trazio da prestane da sudi..nije da smo samo mi takvi :)

Jedno filozofsko pitanje: zasto se nikada ne zale na lose sudjenje oni koji DOBIJAJU, vec samo oni koji GUBE...?:think:

(Ako je sudjenje lose - trebalo bi biti da je lose za obe strane...)

a sta te to cudi?

iskreno..ja nikad nisam prihvatao u bilo kom sportu sudenje kao argument..sudija moze da zezne u par situacija ali ako si ti bolji..ti si bolji i jedna ili dve odluke na tvoju stetu ne mogu preokrenuti rezultat narocito sto ako izuzmemo klasicno namestanje gresaka mora da ima i na stetu protivnika

a sta te to cudi?

iskreno..ja nikad nisam prihvatao u bilo kom sportu sudenje kao argument..sudija moze da zezne u par situacija ali ako si ti bolji..ti si bolji i jedna ili dve odluke na tvoju stetu ne mogu preokrenuti rezultat narocito sto ako izuzmemo klasicno namestanje gresaka mora da ima i na stetu protivnika

Zavisi o kom sportu se radi.

Ja sam recimo dugo godina se bavio karateom....

I tu sudija ako samo jednom pogresi i nepravilno dodeli "vazari ili ipon" - izgubio si ili dobio mec.

U fudbalu jedna sudijska greska malo teze moze da bitno utice na konacni rezultat...

U tenisu , verujem, moze igraca da izbaci iz takta i da to bude pogubno po rezultat....

Zavisi od mnogo faktora.

Zavisi o kom sportu se radi.

Ja sam recimo dugo godina se bavio karateom....

I tu sudija ako samo jednom pogresi i nepravilno dodeli "vazari ili ipon" - izgubio si ili dobio mec.

U fudbalu jedna sudijska greska malo teze moze da bitno utice na konacni rezultat...

U tenisu , verujem, moze igraca da izbaci iz takta i da to bude pogubno po rezultat....

Zavisi od mnogo faktora.

Od svih sportova koje si nabrojao sudijska greska u tenisu ima najmanje uticaja na krajnji rezultat. 1 u 1000 je toliko tesnih meceva da jedan poen menja sve.

Od svih sportova koje si nabrojao sudijska greska u tenisu ima najmanje uticaja na krajnji rezultat. 1 u 1000 je toliko tesnih meceva da jedan poen menja sve.

Ma ne radi se o jednom poenu, nego losa sudijska odluka moze igraca izbaci iz ravnoteze, iz koncepcije igre, iz ritma, pa posle pocne da gresi i izgubi gem, set ili mec.

И нека је изгубио. Дабогда изгубио сваки меч на коме му у боксу седе Марко и Мамлаз. И данас су му седели у тренерској ложи. :dash:

И нека је изгубио. Дабогда изгубио сваки меч на коме му у боксу седе Марко и Мамлаз. И данас су му седели у тренерској ложи. :dash:

ovo je već ozbiljno blamiranje...zašto bre ne stane, šta mu je?

Nije problem u timu, nego u Novaku samom. On bi sve koji mu ne odgovaraju odavno izbacio iz tima, ali s obzirom da nije, to znači da mu ti ljudi odgovaraju. I sam je kriv što propada i blamira se kao retko koji veliki šampion...Ne mogu da se setim niti jednog igrača koji se toliko sunovratio a da nije bio ozbiljno povređen ili bolestan. Njegovo lažiranje povrede bih svakako ignorisao jer je donekle pilo vodu, ali nakon izjave samog Novaka i Agasija da je u životnoj formi, nema povratka na stare laži.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back