Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa ne moze se igrati tenis kad je neko nervozan.
A Nole je nervozan. Ne verujem da nije znao kakav je Daniel igrac.
Ne predaje se. A i Novak kao da se iskljucio posle 5-2.
Kao da je pritisnuo taster za gasenje struje.
Suvise lako mu je Novak dao taj brejk.
Hajde da vidimo sta ce biti dalje.

Poslednja izmena:
Daniel, igračina! :(

Ne razumem zašto se prijavljivao na turnir ako nije (ponovo) spreman? Zašto ponovo pompezne najave?

- - - - - - - - - -

Sto rece komentator, kao da izgubi strpljenje i pogresi.

- - - - - - - - - -

Forhend igraj ,Novace.

- - - - - - - - - -

I nikako ne na mrezu.

Pa ne može baseline sa 31 godinom da siluje, slomiće se. Mora malo da pokuša da skrati poene.

Nije to do Novakovih godina, on je baseline igrac, to se bar zna.
Mene zabrinjava sto mi deluje umorno.
Daj Boze da gresim.

- - - - - - - - - -

Ako ne uzme ovaj sedmi gem u drugom setu, plasim se sta ce biti do kraja.

- - - - - - - - - -

18 gresaka sto se bekhenda tice.

- - - - - - - - - -

I pogresio Japanac.
Boze pomozi. Konacno. Brejk.

- - - - - - - - - -

Za Novaka.
Sad mora da se smiri kako zna i ume.

- - - - - - - - - -

I da se vrati. Pa u trecem setu, kom opanci, kom obojci.

- - - - - - - - - -

Da li se to popravlja bekhend?

Nije to do Novakovih godina, on je baseline igrac, to se bar zna.
Mene zabrinjava sto mi deluje umorno.
Daj Boze da gresim.

- - - - - - - - - -

Ako ne uzme ovaj sedmi gem u drugom setu, plasim se sta ce biti do kraja.

- - - - - - - - - -

18 gresaka sto se bekhenda tice.

- - - - - - - - - -

I pogresio Japanac.
Boze pomozi. Konacno. Brejk.

- - - - - - - - - -

Za Novaka.
Sad mora da se smiri kako zna i ume.

- - - - - - - - - -

I da se vrati. Pa u trecem setu, kom opanci, kom obojci.

- - - - - - - - - -

Da li se to popravlja bekhend?

Par izvanrednih poena je odigrao i to se odmah vidi na rezultatu...

Ni Nole ni Nadal nisu roboti, tako da ih taj stil igre jednostavno pojede i ne mogu da budu konstantni kao sa 25 godina.

jos je rano bilo sta reci jer je moguce da je ovo samo klizanje u prvoj utakmici..
secam se i da je zvezda krenula evropsku turneju protiv grashopersa na marakani sa 1:1 pa je postala sampion evrope.

ali iskreno bez obzira o cemu se radi oko noleta mislim jos uvek ono sta sam i napisao na ovoj temi par strana ranije..vreme je da ode uzdignute glave u tenisku penziju..dok jos moze da se povuce uzdignute glave.

jos je rano bilo sta reci jer je moguce da je ovo samo klizanje u prvoj utakmici..
secam se i da je zvezda krenula evropsku turneju protiv grashopersa na marakani sa 1:1 pa je postala sampion evrope.

ali iskreno bez obzira o cemu se radi oko noleta mislim jos uvek ono sta sam i napisao na ovoj temi par strana ranije..vreme je da ode uzdignute glave u tenisku penziju..dok jos moze da se povuce uzdignute glave.

Danas su se u Noletovoj igri pokazale sve slabosti koje je imao oduvek, ali pre je bio bolje pripremljen pa su se teze uocavale.

Nije ovo samo trenutna slabost, ovo se vuce vec odavno, samo danas je zablistalo punim sjajem.

I ja mislim da treba da krene putevima Troickog i Tipsarevica.

Dok je jos vreme.

- - - - - - - - - -

Nije vredjanje vec misljenje..treba dostojanstveno da se povuce i zavrsi svoju inace sjajnu karijeru
..jer ovo sto se desava u nazad vec neko vreme je mucenje i njega samog i nas .Novak se jednostavno istrosio

Nije bilo maste u njegovoj igri...Po nekada je zablistao neki sjajan potez, tek da podseti na vremena kada je bio nepobediv.

Danas su mu izgleda veca zabava od tenisa deca i zenE..
.

Nole: Nije ni trebalo da budem ovde! Kao da je prvi put

Srpski teniser Novak Đoković je posle poraza od Japanca Taro Danijela (7:6, 4:6, 6:1) istakao da nije ni imao velika očekivanja od turnira u Indijan Velsu jer je od operacije lakta prošlo tek pet-šest nedelja.

no.jpg

"Želeo bih da čestitam svom rivalu jer se borio i pokazao sjajan duh na terenu. Ja sam se osećao kao da igram prvi meč na ATP turu, veoma čudno... Potpuno sam izgubio ritam, sve, mučio sam se i sa zdravljem prethodnih nedelja. Zahvalan sam što sam bio na terenu tako brzo posle povrede, ali istovremeno se uopšte ne osećam dobro”, rekao je Đoković posle poraza u drugoj rundi turnira koji je pet puta osvajao.

Đoković je potom nagovestio da je možda i poranio sa povratkom na teren.

“Nedostaje mi takmičenje, ali moram da razgovaram sa timom i da smislimo strategiju kako ćemo dalje. Bog nam uvek zada neki izazov kada ga najmanje očekujemo. Uvek postoji nešto dobro u svemu, za sve postoji razlog”, kaže trenutno 13. teniser sveta i dodaje:

“Nije ni trebalo da budem ovde, operisao sam se pre pet-šest nedelja, tako da nije bilo očekivanja ovde. Nisam uspeo da pronađem ritam, pogotovo na bekhendu koji mi je uvek bio čvrst kao stena. I to je deo nekarakterističnih okolnosti u kojima sam trenutno”.

Novak nije želeo da odgovara na pitanja u vezi sa operacijom u Švajcarskoj.

“Pročitajte moje saopštenje, tamo sve piše," dodao je.

Kada je bio u punoj formi, pobedjivao i ispunjavao sve nase nade i ono sto smo ocekivali od njega , bio je dizan u nebo, ikona i bozanstvo kojem smo se klanjali..cim je Novak poceo da gubi i vise nije no.1,najveci broj ljude se okrenuo protiv njega, nazivajuci ga cak i budalom,kao ovde na temi na primer.Nisam nikada bila njegov fan iako sam pratila njegove najvece uspehe a imao ih je..par godina je bacio na kolena ceo teniserski svet..zato mi je zao kada citam kako ga pljuju i pisu o njemu sve i svasta , od toga da se dopingovao i slicno..licno smatram da je Novak doneo par losih, odluka u zivotu,da se ispraznio, da je dostigao svoj maksimum preko kog ocigledno ne moze i da zato treba da se povuce , cime ce prestati svi negativni komentari vezano za njega koje iskreno ne zasluzuje ako ni zbog cega drugog bar zbog onog sto je po misljenju svih jedan od najboljih tenisera svih vremena

"Novak Đoković peti je na listi najboljih tenisera u Open eri (od 1968. godine) u izboru uglednog magazina "Tennis", dok su ispred njega Rodžer Federer, Rafael Nadal, Rod Lejver i Pit Sampras.Navodi se da je Novak profesionalac od 2003. godine, da je osvojio 68 titula, od čega 12 na Gren slem turnirima,"
http://www.alo.rs/drski-dokovic-peti-najbolji-teniser-svih-vremena/148742

i Legendarni teniser Džon Mekinro imenovao je pet najboljih svih vremena u tenisu.:
"Bez sumnje to su – Rodžer Federer, Rafeal Nadal, Pit Sampras, Rod Lejver i Novak Đoković", rekao je Mekinro

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back