Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzas...
Kako Jelena nije pitala tebe i mene sto ce da radi u zivotu ?

ti ne razumes poentu.

ona sve sta radi..radi zbog sopstvene promocije..ovo su intimne zelje.. to se radi u 4 oka..nema potrebe da se deli sa nacijom osim ako sebe ne zelis da ispromovises kao pazljivu i dobru suprugu..
kazi mi..koja je potreba da se ovo objavi javno?
da li ti izraze svoje ljubavi kacis javno po fejsu i tviteru?
ja ne videh nigde na forumu da si se svom gospodinu ili deci (ako imas decu ili supruga, izvini ako nemas) ovako obracala.

stranac119;35337973[COLOR="#FF0000":
]Ko je "gladan" para taj grize, iz ljubavi[/COLOR] ....pa sam Novak kaze da mu je tenis u drugom planu....nemoj vise,nije ovo za tebe.Ok

Ovo mi nije bas najjasnije...:think:
To sta on kaze nema veze sa istinom,svi ti sportisti palamude kako im pare nisu bitne a onda sutradan naplate snimanje reklame 2 miliona.
Poklone 50 hiljada za neku skolu i raja u transu...
Postoje pravi filantopi koji poklanjaju ogromne sume novca,polovine svog bogatstva ali medju njima nema niti jedog sportiste.

- - - - - - - - - -

nego šta je, komunista?
pa čovek vodi biznis, ima restorane, zaposlene, ulaže lovu u ko zna šta...naravno da je kapitalista, a što ne bi bio?

Ma Nole je bog,ogrekao se svega i bori se za prava sportista...z:mrgreen:

ti ne razumes poentu.

ona sve sta radi..radi zbog sopstvene promocije..ovo su intimne zelje.. to se radi u 4 oka..nema potrebe da se deli sa nacijom osim ako sebe ne zelis da ispromovises kao pazljivu i dobru suprugu..
ja ne videh nigde na forumu da si se svom gospodinu ili deci (ako imas decu ili supruga, izvini ako nemas) ovako obracala.

Ти си забораван. Па зар се не сећаш да јој је ћерка овде регистрована и писала је. А супруга нема већ годинама.
Иначе, Јелена није jдинa која то ради јавно на свом профилу. То је мода интернета. Да се људи хвале колико воле своју децу или супружника. И мени је од тога мука кад видим. И још се јавно дописују. :sad2:

Poslednja izmena:
ti ne razumes poentu.

tab503,
Mladi svijet koristi drustvene mreze i skoro sve sto im se desava javno pisu .
Licno ja to vrijeme potrosim na KRSTARICI .
Volim Novaka Djokovica i kad ga neko napada reagujem.
Srecna sam sto se vratio.Trpite me svi jer ja trpim vise .
Tu sam i nisam hejter.Saljem vam tri srca za pozrav i srecu .:heart2::heart2::heart2:

a zasto mislis da su hejteri oni koji se osvrnu kriticki prema noletu?
zar nije bas takav stav hejtovanje tih ljudi?

i otkad je kritika njegove zene napad na noleta?

Mojne. Nema tu leba niti takvima mozes ista objasniti. Ti su imuni na sve....a pipnes li Noleta to kao da si ima jebbao sve po spisku. Posebna vrsta ljudi. Tuga.

- - - - - - - - - -

Jel ti imas zenu? z:mrgreen:

a zasto mislis da su hejteri oni koji se osvrnu kriticki prema noletu?
zar nije bas takav stav hejtovanje tih ljudi?

Jelena Djokovic siri pozitivnu energiju to radi i Nole.
Hejterima smetaju i Noletovi pozdravi publici .
Znam moze da smeta Jelenino obracanje svom muzu na drustvenim mrezama, licni osjecaj je tvoj .
Ali samo da nije bilo onog UZAS.

Znam moze da smeta Jelenino obracanje svom muzu na drustvenim mrezama, licni osjecaj je tvoj .
da ali si u citiranju mog posta rekla da sam hejter..sto sigurno nisam
ja sam osoba koja realno gleda na stvari i ne opravdava lose ponasanje time sto mi se neko dopada kao sto ne kritikujem samo zato sto mi se neko ne dopada..nego i jedno i drugo i hvalim i kritikujem po zasluzi.

a rec "uzas" je moj licni stav prema takvom ponasanju koji si ti ishejtovala.a zar to nije isti obrazac ponasanja kao i kad napisu nesto protiv noleta pa se tebi ne svidi i kazes da hejtuju?

Izuzetnu energiju. Sirila pre 10 godina. Nema nje odavno.
Nole kad krene srca da deli proliv krece. To ga sektas Imaz valjda naucio. Otkad je sa njim pukao je kao dinja, to je svima jasno.

Mi hejteri!

https://www.krstarica.com/sport/sumorne-prognoze-za-naseg-teniskog-asa-mora-li-novak-na-operaciju/

"Sumorne prognoze za našeg teniskog asa: mora li Novak na operaciju?
A. J. 24. januara 2018. 19:10

Novak Đoković je prošle godine zbog problema sa laktom pauzirao pola sezone, a ove godine je na prvom turniru ispao u osmini finala. Veliki uticaj na to je imao bol koji je srpski teniser ponovo osećao u ruci, a prognoze na nastavak sezone i njegovo zdravstveno stanje nisu nimalo svetle.

Kako prenose beogradski mediji, doktor Piter Brukner, jedan od najpoznatijih lekara sportske medicine, smatra da je situacija sa laktom Novaka Đokovića prilično problematična.

– On je odabrao da ide putem bez hirurške intervencije i to nije uspelo, očigledno. A i pitanje je da li bi operacija pomogla – rekao je za sajt Australijan opena ovaj stručnjak i dodao:

– Da su (ljudi iz Novakovog medincnskog okruženja) mislili da je operacija najbolji tretman, to bi i uradili pre šest meseci. Meni sve to deluje kao da mu je tkivo veoma oštećeno, a nije lako ‘popraviti’ oštećeno ktivo. Stvar je tu u izuzetnom opterećenju. Neverovatne sile prolaze kroz te dve tetive u laktu prilikom pojedinih udaraca, pa to verovatno i nije iznenađujuće. To vam je kao Ahilova tetiva kod trkača ili tetiva kolena kod košarkaša ili odbojkaša. Prosto, ogromne sile prolaze kroz ta mesta a ona nemaju baš veliki dotok krvi, pa im treba veoma mnogo vremena za oporavak – naglašava Brukner.

Lečenje steriodnim hormonom kortizonom je po njemu jedno od rešenja, a druga „injekcije krvi“, jedna novost u tretmanima, ali bez potvrđenih dugoročnih poboljšanja. Kako ističe, rehabilitacija u vidu odsustva sa terena možda i nije dovoljna, ali je „na Novakovom timu da razmisli i o drugim (hirurškim i ostalim) rešenjima, kako bi se bivši broj 1 vratio u dobro ‘takmičarsko’ zdravlje'“.

– Tetive predstavljaju jedan od najvećih izazova u našoj oblasti. Kada se jednom desi da one budu problem, teško ih je ‘vratiti’ na pravi način, u istinski elitnom sportisti. Možete i sami da shvatite da je Novak zaista imao mišljenja najboljih stručnjaka na raspolaganju, najbolje fizioterapeute, najbolje tretmane i tome slično. A sve to nije bilo dovoljno da se izdrže onoliki napori – zaključio je doktor Piter Brukner

Mišljenje jednog australijskog stručnjaka svakako može da se uzme u razmatranje, ali, kao što i sam ističe, Đoković ima na raspolaganju i druge, pa nema sumnje da će sa svojim timom, baš kao što je i najavio posle poraza od Hjeon Čunga u osmini finala, napraviti najbolji plan za aktuelnu situaciju."...

Đoković u Švajcarskoj sa zavojem na ruci

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je završio učešće na Australijan openu porazom od Korejca Hjeona Čunga, posle čega je priznao da i dalje ima bolove u laktu zbog čega ne može da igra punim kapacitetom. Međutim, Đoković je sada uslikan u Švajcarskoj sa zavojem oko šake.

Novak.jpg

Po završetku turnira u Melburnu Đoković se prema pisanju svetskih medija uputio u Prag, kako bi potražio mišljenje lekara u vezi sa povredom lakta.

Dva dana kasnije on je stigao u Švajcarsku, ali ovoga puta sa zavojem oko šake desne ruke. Da li je pred Đokovićem nova pauza i dalje nije poznato, ali za sada njegovi navijači nemaju previše razloga za optimizam.

Iako je srpski teniser do sada izbegavao operaciju lakta, ona je takođe jedna od opcija, mada ona ne bi garantovala da se bi tako otklonili svi problemi.

Đoković je u Melburnu stigao do četvrte runde gde je poražen od Čunga u tri seta. Na novoj ATP listi je napredovao za jedno mesto i sada je 13. na svetu sa 2.470 bodova. Prema planu za 2018. godinu sledeći turnir bi trebalo da igra u Indijan Velsu na Mastersu serije 1.000 od 8. marta.

Ja mislim da je Nole malo...umoran od svega ...

Da su mu vec dosadili svakodnevni treninzi, novinari, takmicenja, putovanja, nagrade...

Mozda i zena i porodica....?

Malo bi da digne ruke od svega i da ZIVI SVOJ ZIVOT VAN TE USTALJENE SEME...

Morali bi samo da se dogovore Nole i njegov tim kada daju izjave. Jer je uoči turnira Agasi rekao da je Novak prespreman i da mu niko ne može oduzeti 3 seta, sam Novak je rekao da se super oseća. Nakon poraza od onog klinca odmah se menja priča, povreda je stalno bila tu, trpeo je bolove, itd. Kako nije imao bolove u prethodnim mečevima, i baš su mu počeli protiv igrača kojeg nije mogao da nadigra? Kao da je zid bio sa suprotne strane.

P:S. I sa tim zavojima na ruci su već smorili. Zavoj može svako da mu stavi da bi delovalo uverljivije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back