BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Mora da ga je Nole izabrao po ....lepoti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora da ga je Nole izabrao po ....lepoti?

nema ništa od ovog nola
Није он њега изабрао за тренера него за спаринг партнера. Није Новак толико глуп да не схвати да га Радек неможе ничему новом научити. Али му изузетно одговара као спаринг партнер. Радек је неуморан играч.![]()

Pozdrav legendi!Није он њега изабрао за тренера него за спаринг партнера. Није Новак толико глуп да не схвати да га Радек неможе ничему новом научити. Али му изузетно одговара као спаринг партнер. Радек је неуморан играч.![]()

Pozdrav legendi!
Nešto mi pada na'm da se najjača trojka ikad (Federer, Nadal, Djokovic) međusobno dogovorila o abdikaciji i vaskrsenju.![]()

Није он њега изабрао за тренера него за спаринг партнера. Није Новак толико глуп да не схвати да га Радек неможе ничему новом научити. Али му изузетно одговара као спаринг партнер. Радек је неуморан играч.![]()
a jel ti i onomad bio neumoran kad je pokazivao srednji prst?

Какве везе има то са нјеговом физичком спремношћу и оданости тенису?![]()
![]()
nema nikakve ali ima sa mentalnim sklopom...zato ga nolo i uz'o
Biće on opet naj!!!![]()
Legendo, nacrtaj mu to što je Radek pokazo.Na svim temama na kojim se pojavis sijaju tvoji biseri.Legendo, nacrtaj mu to što je Radek pokazo.

Ma Blajbi se zajebava. Navija za Noleta isto kao i mi.![]()

Ma Blajbi se zajebava. Navija za Noleta isto kao i mi.![]()
blajbi je uvek sto bi pepo bandic rekao..antiprotivan![]()

А ја мислим да ће и са 80% svog zenita opet biti prvi.Naravno da navijam za Noleta.....
Ali mislim da je presao zenit karijere.
Sad treba pomalo da pocne da mlisli da se ubuducnosti bavi glumom.
- - - - - - - - - -
Tako je, sef je uvek u pravu!
Najdraze mi je kada u toj kontri nabodem nesto sto se drugi iz petinih zila trude da pociste pod tepih.....
Pa kad onda pobesne....![]()
blajbi je uvek sto bi pepo bandic rekao..antiprotivan![]()
ajmo sad emocije po strani i da pricamo realnoА ја мислим да ће и са 80% svog zenita opet biti prvi.

Ti kao Zvezdaš ne smeš das budeš protiv Džaje. Drugo, nesećam se da si bio u pravu a mislim da se nismo oko Džaje posvadjali nego oko Piksija. (Naravno, ovo ne mora da bude tačno. Prošlo je od tada 12 godina.) Neću da idem u štalu Milke RadoDajke da to tražim.ajmo sad emocije po strani i da pricamo realno
secam se tako si me napadao sto sam bio protiv dzaje pa je na kraju ispalo da sam bio u pravu
novak je propustio skoro celu sezonu..pogubio je poene sa 70% turnira.. da bi bio prvi on mora da pobedjuje sve redom od prvog turnira na koji izadje.
relano to nije moguce.
ono sta je realno je da se vrati u top 3 i da se ne lazemo to je i dalje veliki uspeh..ne razumem zasto mi ovde ocekujemo da opet bude prvi i sve je ostalo neuspeh..uspeh je biti i medju prva 3.
ako cemo ruku na srce..uspeh je ono sta je postigao i ne mora vise nijednom da zamahne reketom.
sto bi mu mozda bilo i najpametnije.. postigao je uspeh..usao u legendu..postao jedan od najcenjenijih stanovnika ove zemlje ... jedan od najboljih sportista ove zemlje svih vremena i povratak mu je nepotreban.
u svakom slucaju ce njegov povratak biti jako zanimljiv i realna nepoznanica za sve tenisere.
moze da zaigra vrhunski a moze i da prdne u cabar sto bi se reklo..bice zanimljivo.
iskreno mu zelim uspeh ali i dalje mislim da je najbolje da se mane tenisa..postigao je sve sto se moglo postici i treba se povuci u zenitu slave i uspeha. to rade pametni sportisti.

zar je bitno da bude prvi?
ajmo sad emocije po strani i da pricamo realno
secam se tako si me napadao sto sam bio protiv dzaje pa je na kraju ispalo da sam bio u pravu
novak je propustio skoro celu sezonu..pogubio je poene sa 70% turnira.. da bi bio prvi on mora da pobedjuje sve redom od prvog turnira na koji izadje.
relano to nije moguce.
ono sta je realno je da se vrati u top 3 i da se ne lazemo to je i dalje veliki uspeh..ne razumem zasto mi ovde ocekujemo da opet bude prvi i sve je ostalo neuspeh..uspeh je biti i medju prva 3.
ako cemo ruku na srce..uspeh je ono sta je postigao i ne mora vise nijednom da zamahne reketom.
sto bi mu mozda bilo i najpametnije.. postigao je uspeh..usao u legendu..postao jedan od najcenjenijih stanovnika ove zemlje ... jedan od najboljih sportista ove zemlje svih vremena i povratak mu je nepotreban.
u svakom slucaju ce njegov povratak biti jako zanimljiv i realna nepoznanica za sve tenisere.
moze da zaigra vrhunski a moze i da prdne u cabar sto bi se reklo..bice zanimljivo.
iskreno mu zelim uspeh ali i dalje mislim da je najbolje da se mane tenisa..postigao je sve sto se moglo postici i treba se povuci u zenitu slave i uspeha. to rade pametni sportisti.