Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mora da ga je Nole izabrao po ....lepoti?

Није он њега изабрао за тренера него за спаринг партнера. Није Новак толико глуп да не схвати да га Радек неможе ничему новом научити. Али му изузетно одговара као спаринг партнер. Радек је неуморан играч. :ok:

nema ništa od ovog nola

Izgleda...kao kad je Anica počela da menja trenere na mesečnom nivou.

- - - - - - - - - -

Није он њега изабрао за тренера него за спаринг партнера. Није Новак толико глуп да не схвати да га Радек неможе ничему новом научити. Али му изузетно одговара као спаринг партнер. Радек је неуморан играч. :ok:

Realno bi ga Radek razvalio u trenutnoj formi :D

Pozdrav legendi!

Nešto mi pada na'm da se najjača trojka ikad (Federer, Nadal, Djokovic) međusobno dogovorila o abdikaciji i vaskrsenju. :)

a jel ti i onomad bio neumoran kad je pokazivao srednji prst?

Poslednja izmena od moderatora:
Biće on opet naj!!! :ok:

:zurka:
sauttennis.gif

Ma Blajbi se zajebava. Navija za Noleta isto kao i mi. :ok:

Naravno da navijam za Noleta.....

Ali mislim da je presao zenit karijere.

Sad treba pomalo da pocne da mlisli da se ubuducnosti bavi glumom.

- - - - - - - - - -

blajbi je uvek sto bi pepo bandic rekao..antiprotivan :lol:

Tako je, sef je uvek u pravu! :okok:

Najdraze mi je kada u toj kontri nabodem nesto sto se drugi iz petinih zila trude da pociste pod tepih.....:D

Pa kad onda pobesne....:lol:

Naravno da navijam za Noleta.....

Ali mislim da je presao zenit karijere.

Sad treba pomalo da pocne da mlisli da se ubuducnosti bavi glumom.

- - - - - - - - - -

Tako je, sef je uvek u pravu! :okok:

Najdraze mi je kada u toj kontri nabodem nesto sto se drugi iz petinih zila trude da pociste pod tepih.....:D

Pa kad onda pobesne....:lol:
А ја мислим да ће и са 80% svog zenita opet biti prvi.

А ја мислим да ће и са 80% svog zenita opet biti prvi.
ajmo sad emocije po strani i da pricamo realno :)
secam se tako si me napadao sto sam bio protiv dzaje pa je na kraju ispalo da sam bio u pravu :)

novak je propustio skoro celu sezonu..pogubio je poene sa 70% turnira.. da bi bio prvi on mora da pobedjuje sve redom od prvog turnira na koji izadje.
relano to nije moguce.

ono sta je realno je da se vrati u top 3 i da se ne lazemo to je i dalje veliki uspeh..ne razumem zasto mi ovde ocekujemo da opet bude prvi i sve je ostalo neuspeh..uspeh je biti i medju prva 3.

ako cemo ruku na srce..uspeh je ono sta je postigao i ne mora vise nijednom da zamahne reketom.
sto bi mu mozda bilo i najpametnije.. postigao je uspeh..usao u legendu..postao jedan od najcenjenijih stanovnika ove zemlje ... jedan od najboljih sportista ove zemlje svih vremena i povratak mu je nepotreban.

u svakom slucaju ce njegov povratak biti jako zanimljiv i realna nepoznanica za sve tenisere.
moze da zaigra vrhunski a moze i da prdne u cabar sto bi se reklo..bice zanimljivo.
iskreno mu zelim uspeh ali i dalje mislim da je najbolje da se mane tenisa..postigao je sve sto se moglo postici i treba se povuci u zenitu slave i uspeha. to rade pametni sportisti.

secam se tako si me napadao sto sam bio protiv dzaje pa je na kraju ispalo da sam bio u pravu :)

novak je propustio skoro celu sezonu..pogubio je poene sa 70% turnira.. da bi bio prvi on mora da pobedjuje sve redom od prvog turnira na koji izadje.
relano to nije moguce.

ono sta je realno je da se vrati u top 3 i da se ne lazemo to je i dalje veliki uspeh..ne razumem zasto mi ovde ocekujemo da opet bude prvi i sve je ostalo neuspeh..uspeh je biti i medju prva 3.

ako cemo ruku na srce..uspeh je ono sta je postigao i ne mora vise nijednom da zamahne reketom.
sto bi mu mozda bilo i najpametnije.. postigao je uspeh..usao u legendu..postao jedan od najcenjenijih stanovnika ove zemlje ... jedan od najboljih sportista ove zemlje svih vremena i povratak mu je nepotreban.

u svakom slucaju ce njegov povratak biti jako zanimljiv i realna nepoznanica za sve tenisere.
moze da zaigra vrhunski a moze i da prdne u cabar sto bi se reklo..bice zanimljivo.
iskreno mu zelim uspeh ali i dalje mislim da je najbolje da se mane tenisa..postigao je sve sto se moglo postici i treba se povuci u zenitu slave i uspeha. to rade pametni sportisti.
Ti kao Zvezdaš ne smeš das budeš protiv Džaje. Drugo, nesećam se da si bio u pravu a mislim da se nismo oko Džaje posvadjali nego oko Piksija. (Naravno, ovo ne mora da bude tačno. Prošlo je od tada 12 godina.) Neću da idem u štalu Milke RadoDajke da to tražim.

Aj sad da se kladimo da će NOLE OPET BITI PRVI. :rtfm:

relano to nije moguce.

Rekao bih da si malo kontradiktoran. Sam kažeš da je realno da se vrati u top 3 i da je to uspjeh. Što bi se onda povlačio? Jel Federer pogriješio što se nije povukao prije 5 godina? Naravno da nije. Otad rjeđe igra turnire, ali i dalje igra vrhunski. Ove godine je osvojio dva GS i par Mastersa. Malo li je? Slično je realno očekivati od Noleta: da bude u vrhu, da osvaja najveće teniske turnire. Daj Bože samo da ga zdravlje posluži. Tek kad zdrav počne redovno gubiti od Nišikorija, Raonića, Berdiha i sličnih biće mu vrijeme da se povuče.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back