Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NE POSTOJI NA SVETU profesionalni sport u kome se obrcu milioni dolara, a da rezultati nisu namesteni.

- - - - - - - - - -

Sve ste videli.
Nema se sta dodati. Zasluzena pobeda.
Sasa je buduci broj 1.
Cestitam decku.
Kao da se niko nije nadao da Sasa moze da osvoji turnir.
I on sam se zbunio.

Secate li se Gulbisa?

I on se pre par godina pojavio kao danas Sasha.....

OBECAVAO je da ce biti prvi....

Gulbisov tata je veliki biznismen, milioner u dolarima....

Zato je Gulbis junior mislo da moze t ATP da radi sta hoce...

I da ne izgubi kada mu narede da izgubi....

Vrlo brzo je veliki talenat NESTAO SA SCENE....

Nije odgovarao onima koji vode ovaj sport.......:sad2:

NE POSTOJI NA SVETU profesionalni sport u kome se obrcu milioni dolara, a da rezultati nisu namesteni.

- - - - - - - - - -

Secate li se Gulbisa?

Vrlo je moguće prema toj teoriji da je cela Noletova karijera nameštena da bi neki godinama ulagali pare na njega i debelo zarađivali? :D

Vrlo je moguće prema toj teoriji da je cela Noletova karijera nameštena da bi neki godinama ulagali pare na njega i debelo zarađivali? :D

Cela karijera je namestena ne sam o Noletu nego SVIM vecim igracima, da bi od toga mnogi mogli zaraditi.

Zarade dobro i igraci, ali MORAJU DA SE DRZE PRAVILA I NAREDJENJA.

Svi nevidljivi starci ti koji vode tenis mislis da ce gledati kako igraci zaradjuju milione dolara, a oni samo desetine hiljada?

Momce KAPITALIZAM NIJE TAKAV........:nono3:

Igraci zarade samo MANJI DEO od onih koji organizuju sve.

Cela karijera je namestena ne sam o Noletu nego SVIM vecim igracima, da bi od toga mnogi mogli zaraditi.

Zarade dobro i igraci, ali MORAJU DA SE DRZE PRAVILA I NAREDJENJA.

Svi nevidljivi starci ti koji vode tenis mislis da ce gledati kako igraci zaradjuju milione dolara, a oni samo desetine hiljada?

Momce KAPITALIZAM NIJE TAKAV........:nono3:

Extra! Jesi li svestan kakav bi to bio udarac za Noletove fanove širom planete? Da saznaju da on samo glumi da igra tenis, tj da se unapred zna koga će da pobedi a od koga će da izgubi... :D

- - - - - - - - - -

Secate li se Gulbisa?

O njemu cesto razmisljam, jer sam videla njegovu igru, talenat.
Da, govorio je da ce biti prvi na svetu, secam se njegovog cudnog udaranja loptice.
Odjednom je nestao i niko ga vise ne pominje.
Znam da je bio mnogo nestasan, da nije voleo treninge, da nije bas sportski ziveo...
Mozda ga je ipak poneo taj lagodan zivot, jer mu je otac prebogat.
Manuo se tenisa. A steta. Volela sam da gledam Gulbisa.

Extra! Jesi li svestan kakav bi to bio udarac za Noletove fanove širom planete? Da saznaju da on samo glumi da igra tenis, tj da se unapred zna koga će da pobedi a od koga će da izgubi... :D

Pa to svi brate u svetu znaju!

Tenis nije nista drugo nego ZABAVA, kao i oni rvaci slobodnim stilom sa kapuljacama gde ne namesteno unapred sve....

Hiljade ljudi dolaze na meceve da gledaju i navijaju iako ZNAJU da je sve namesteno!

Ili profesionalni boks, gde svi na svetu znaju da je 90% meceva NAMESTENO.

- - - - - - - - - -

O njemu cesto razmisljam, jer sam videla njegovu igru, talenat.
Da, govorio je da ce biti prvi na svetu, secam se njegovog cudnog udaranja loptice.
Odjednom je nestao i niko ga vise ne pominje.
Znam da je bio mnogo nestasan, da nije voleo treninge, da nije bas sportski ziveo...
Mozda ga je ipak poneo taj lagodan zivot, jer mu je otac prebogat.
Manuo se tenisa. A steta. Volela sam da gledam Gulbisa.

To da j e v oleo lagodan zivot je samo IZMISLJENO OPRAVDANJE.

Ne mogu da kazu da su ga sutnuli zato sto nije hteo da slusa.

Po njegovoj faci se moglo videti da je on psiholoski cvrst i da nije od onih koji se odaju picu ili nesportskom zivotu.

i tako...ugasio se pogled ubice, zverev ukrotio zver:hahaha:
no dobro, paljevina i "stručnjaka" je uvek bilo i biće
nego, novak prošli put reče da je super što je došao do polufinala jer to dugo nije mogao
danas je bio u finalu, a sutra...ko zna:think:
možda stvarno napreduje

i tako...ugasio se pogled ubice, zverev ukrotio zver:hahaha:
no dobro, paljevina i "stručnjaka" je uvek bilo i biće
nego, novak prošli put reče da je super što je došao do polufinala jer to dugo nije mogao
danas je bio u finalu, a sutra...ko zna:think:
možda stvarno napreduje

Ima dobre šanse da stiže do završnica turnira... ako ne naleti na Kirgiosa ili Zvereva :D Mogu da zamislim šta bi mu Zverev uradio na travi ili betonu? :cry:

nole osektašio i to opasno...odlepio načisto
evo šta je napisao u subotu na tviteru:
„Udar munje daje mi mnogo energije. Imao sam sreće da sinoć izbliza vidim predstavu na nebu. Otkako me je jedna munja udarila u glavu, osećam se pomalo čudno. Verovatno bi mi pomogle rukavice koje je Nikola Tesla nosio kada se igrao munjama, ali ja ih nemam. Žena mi kaže da sam lud. Nije ni čudo… posle sinoćnog poklona od prirode“, napisao je Nole.
https://www.krstarica.com/sport/novak-osecam-se-cudno-zena-mi-je-porucila-da-sam-lud/

Poslednja izmena od moderatora:
nolo osektašio i to opasno...odlepio načisto
evo šta je napisao u subotu na tviteru:
„Udar munje daje mi mnogo energije. Imao sam sreće da sinoć izbliza vidim predstavu na nebu. Otkako me je jedna munja udarila u glavu, osećam se pomalo čudno. Verovatno bi mi pomogle rukavice koje je Nikola Tesla nosio kada se igrao munjama, ali ja ih nemam. Žena mi kaže da sam lud. Nije ni čudo… posle sinoćnog poklona od prirode“, napisao je Nole.
https://www.krstarica.com/sport/novak-osecam-se-cudno-zena-mi-je-porucila-da-sam-lud/

Prolupao čovek...previše stresa, dopinga i meditacije :lol:

E koga je ono opsovao za vreme meca i dobio opomenu?

Elem, nista specijalno od meca.

Ima istine u ovome sto Blajbi prica. Niko nece da te pusti da zaradjujes milione, a da se ne ugradi. Pa sad, ko voli nek izvoli. Ovo naravno ne znaci da oni glume da igraju, ali da ima namestanja ima. O dopingu da ne govorim.

Novak sada ima novog trenera i nosi "krokodila".
Samo da je skinuo Uniqlo. Nikako mi se nije dopadao taj brend.
Mislila sam da ce biti u Adidasu, jer vec ima njihove patike, ali, prevarila sam se.
Nemam nista protiv La Coste, ali nekako Adidasov autfit mi je najblizi srcu.

Mislila sam da ce biti u Adidasu, jer vec ima njihove patike, ali, prevarila sam se.

Koji ste vi likovi ovde!:hahaha:
da covek ne poveruje da ovako nesto realno postoji osim u komedijama.

Интересантно да брендови којима је порекло са далеког истога нису донели нарочиту срећу нашим тенисерима.

Прва је почела Јелена са Антом из Кине, био је то ако се добро сећам тада најскупљи спонзорски уговор у женском тенису. Одмах потом је почео њен пад, а и судбина бренда у Европи је била ускоро окончана

Онда Новак са Јуниклом из Јапана, додуше он је још и имао успеха док је био са њима, мало касније му креће пад.

Успон му је кренуо док је био под Серђом Такинијем, мада су и тај бренд купили Кинези у међувремену.

Надам се да ће му крокодил који је и европски, али и бренд са много вишим статусом на тржишту донети срећу, заједно са новим тренером

Koji ste vi likovi ovde!:hahaha:
da covek ne poveruje da ovako nesto realno postoji osim u komedijama.

Zasto tako reagujes?
Pa valjda smem i to da prokomentarisem osim igre tenisera.
Da igraju u belim majicama na bretele sigurno ne bih pisala o tome.
Sportska oprema tj. njen kvalitet je bitna za jednog sportistu. Nije isto nositi neke tamo sklj patike i Adidas...
To je valjda svima jasno.
Eto i moderator teme pise o tome.
Ja ne vidim tu nikakvu komediju.

- - - - - - - - - -

Ko ce da me podrzi u ovome?
Ugrozena su mi forumaska prava. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back